הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם דיון על מערכות הפעלה

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
בסדר אתה מדבר על דבר שונה, על שכירה.
אני מדבר על קנייה...
זה לא ששכרתי מאפל אייפון.

מבחינתי זה מראה שאפל טועה בגישה שלה, אבל הם בסוף יתקפלו.

זה אותו עקרון. הם מוכרים לך את השימוש במערכת הפעלה שלהם, הם לא מוכרים את מערכת ההפעלה עצמה.

זה אותו עקרון. הם מוכרים לך את השימוש במערכת הפעלה שלהם, הם לא מוכרים את מערכת ההפעלה עצמה.

בסדר שימוש רק במחשבים שלהם, זה אומר שהם מחייבים אותך גם לקנות מחשב.
אם אתה רק רוצה להשתמש בערכת הפעלה, אתה יכול לחשוב שזה בסדר אני לא חושב.
אני לא רוצה שיפקחו על מה אני עושה עם המוצרים שקניתי.

בסדר שימוש רק במחשבים שלהם, זה אומר שהם מחייבים אותך גם לקנות מחשב.
אם אתה רק רוצה להשתמש בערכת הפעלה, אתה יכול לחשוב שזה בסדר אני לא חושב.
אני לא רוצה שיפקחו על מה אני עושה עם המוצרים שקניתי.

בסדר, אם אתה לא רוצה אתה לא קונה. זה ההסכם ואין לך מה לעשות עם זה.

עובדה שיש מה לעשות...

אין כל כך מה לעשות. אתה קונה את התוכנה או את המוצר בכפוף להסכם. אתה מפעיל את התוכנה או את המוצר בכפוף להסכם. אם אתה רוצה, תקנה אותו בהסכם שירשה לך לעשות מה שבא לך עם המוצר או עם התוכנה, אבל סביר להניח שהמחיר שתשלם יהיה הרבה יותר גבוה. ההסכם מקנה לך רכישת זכויות שימוש מסוימות, הוא לא מעביר לידך את הזכויות השלמות של המוצר. אתה יכול להיהפך לרובין הוד וזה לגיטימי, אבל זה תמיד צורם לי אצל אנשים שדווקא דוגלים בראייה קפיטליסטית.

אין כל כך מה לעשות. אתה קונה את התוכנה או את המוצר בכפוף להסכם. אתה מפעיל את התוכנה או את המוצר בכפוף להסכם. אם אתה רוצה, תקנה אותו בהסכם שירשה לך לעשות מה שבא לך עם המוצר או עם התוכנה, אבל סביר להניח שהמחיר שתשלם יהיה הרבה יותר גבוה. ההסכם מקנה לך רכישת זכויות שימוש מסוימות, הוא לא מעביר לידך את הזכויות השלמות של המוצר. אתה יכול להיהפך לרובין הוד וזה לגיטימי, אבל זה תמיד צורם לי אצל אנשים שדווקא דוגלים בראייה קפיטליסטית.

למה צורם לך?
אנשים מקיימים את מה שנח להם, לא צורם לך שאנשים צבועים באופן כללי?

ואני באמת אוהב את דימויים ה"משטרת מחשבות" של תומכי הקוד הפתוח

dbd-new-sticker.png

נו אז כרגע הסכמת שזה לא חוקי.

אני לא עורך דין, אני לא יודע אם ההסכם הזה תקף מבחינה חוקית.
יש מספיק תקדימים שבית המשפט קבע שיש הסכמים שהם לא חוקים, לדוגמא ויתור על זכויות סוציאליות מסוימות.

אבל בלי קשר לחוקיות העניין, ההסכם לא שווה את הנייר שהם חותמים עליו, אם כולם מפרים אותו.

אתה מריץ בנצ'מרק של מערכת 64 ביט מול מערכת 32 ביט? יש לי רק דבר אחד להגיד על זה: LOL
נראה לך? בטח שלא, 32 מול 32 ו64 מול 64.
בשביל זה יש לך אפילו גרסאות שונות של Geekbench.

---------- התגובה התווספה ב 21:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:09 ----------

סבבה, אבל זה על אותו משקל כמו להוריד תוכנות פרוצות.
לא. הורדת תכנה פרוצה מהווה עבירה על חוק זכויות יוצרים, בניגוד להפרת EULA שלא מהווה שום עבירה על שום חוק קיים במדינת ישראל.

---------- התגובה התווספה ב 21:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:17 ----------

וספרים,שירים סרטים ופורנו ושאר הדברים שאתה משיג לא באופן חוקי ברשת.
תוסיף לזה גם פריצת אייפון, לא תמצא בארץ הרבה משתמשי אייפון שלא פרצו את המכשיר.
למרות שפריצת מכשיר אייפון זה הרבה יותר חמור מהפרת הסכם EULA, זאת עבירה על DMCA
http://news.cnet.com/apple-iphone-jailbreaking-violates-our-copyright/

נראה אתכם 😛

נראה אתכם עושים את זה בווינדוז :

נראה אתכם !!!
smiley_tongue_updown.gif

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית