דאורדורנט

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
אני כרגע משתמש בעיקר בaxe אבל הריח שלו לא כזה חביב עליי....

אני רוצה דאורדורנט שיזחיק מהבוקר עד שאני חוזר מבית ספר תנו לי סוגים טובים ועדיף לא עם ריח חזק מדיי

עדיף לי ספריי או סטיק?

משין אד מה לעזאזל התמונה של המכונית שלך עושה למעלה חחח? (איפה שהתמונות שהמשתמשים מעלים)

אני כרגע משתמש בעיקר בaxe אבל הריח שלו לא כזה חביב עליי....

אני רוצה דאורדורנט שיזחיק מהבוקר עד שאני חוזר מבית ספר תנו לי סוגים טובים ועדיף לא עם ריח חזק מדיי

עדיף לי ספריי או סטיק?

משין אד מה לעזאזל התמונה של המכונית שלך עושה למעלה חחח? (איפה שהתמונות שהמשתמשים מעלים)
... כי זה הראש שלו? 🙄

😉

חחחחחחחחחח עכשיו ראיתי .... שניר דחוף לה לשמן כמה אנאדרולים מסקודה זה יהפוך לפורש קאררה:s85:

• פותח/ת השרשור
דיזל לא מצאתי אתה יכול למצוא איזה תמונה או שמו?

איזה כשרוטן יש לכם בלסטות מהנושא...

לא מצעתי את התמונה של ה-DEODORANT
אבל אינה זאת החברה שלו ו-ה- DEODORANT שלהם נראה בידיוק כך אותו צבע הכל.פשוט אריזה יותר צרה.
MakeCappedImage.html

דיזל משתמש בדורדורנט שקונים אצל האלו בשוק שאומר בשמים הכל ב10 שקל, תגיד לי מזה החרא הזה אף אחד לא שמע על זה.
טבק .. טוב שלא כתוב על הבושם אנדרול

בונא יא שמן,אולי אתה לא שמעת על זה. כי זה ייצור גרמני.מה אני כמוך קונה axe וכל השיט הזה מהשוק ב-10 שקל?
זה האתר שלהם http://www.tabac-sport.de/ , לא מזמן קניתי לנסות גם את ה-TABAC MAN שלהם שהוא טוב. אבל אני יותר אוהב את ה-SPORT.
מחיר שוק שלו בהרך 35 שקל ליחידה-1. (מקורי) לא זיופים.

יש את האבן הטיבעית שמוכרים בחנויות טבע, אבן לבנה כזאת. וואללה לא ניסיתי אבל אין לזה ריח, לא חוסם יציאה של זיעה אבל מאוורר, ובלי ריח אף פעם, מישהו מכיר?

יש את האבן הטיבעית שמוכרים בחנויות טבע, אבן לבנה כזאת. וואללה לא ניסיתי אבל אין לזה ריח, לא חוסם יציאה של זיעה אבל מאוורר, ובלי ריח אף פעם, מישהו מכיר?

מכיר, ניסיתי, אם זה נופל לך אז זה נשבר ואתה לא יכול להשתמש יותר. וזה באמת מונע ריח מסריח אבל לא להרבה זמן יחסית וגם יהיה לך סימנים של זיעה בבית שחי :S

חבר'ה שאלה, איזה דאורדורנט רולר מחזיק הכי הרבה זמן? תמליצו על משהו חדש בא לי לגוון 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית