הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ודדליפט לבדיקה

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
סקוואט במשקל נוצה(לא בשבילי):

לא מצליח לשפר את הרגליים הגולשות :(
דדליפט:

אני חושב טכניקה בסדר..
שעה לקח לי ליישר ולהמיר מפורמט 3GP!!!! לא רציתי פשוט לקבל על הראש מהמנהלים 😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מוציא ברכיים החוצה ולא מתיישב אחורה בסקוואט, מה שגורם לך לאבד את המתח בהאמסטרינגס ולגלוש קדימה. תעשה את התנועה יותר לאט, תוציא ברכיים, תחזיק גב ותשב אחורה.

• פותח/ת השרשור
אני כן מוציא ברכיים לצדדים-פחדתי שאני מוציא יותר מדי וזה מה שגורם לי לכאבים באיזור התחת..
ואני לא מצליח להבין את המושג לשבת אחורה,אני בבית עושה בוקס סקוואט למיטה עם משקל גוף כדי לתרגל טכניקה ואני לא גולש 😣

אני כן מוציא ברכיים לצדדים-פחדתי שאני מוציא יותר מדי וזה מה שגורם לי לכאבים באיזור התחת..
ואני לא מצליח להבין את המושג לשבת אחורה,אני בבית עושה בוקס סקוואט למיטה עם משקל גוף כדי לתרגל טכניקה ואני לא גולש 😣

יש דברים אחרים שגורמים לכאבים באיזור התחת וזה לא הוצאת ברכיים.
בדיוק כמו שאתה מתיישב על הכסא, או על המיטה, כמו שכתבת, ככה אתה צריך לרדת.
כמו שזה נראה לי בסרטון, אתה לא משתמש מספיק בהיפ דרייב ולכן הברכיים גולשות.

לגבי הסקוואט- אפילו שלא רואים את כפות רגליך עדיין נראה בבירור שאתה לא דוחף עם העקבים. אלא עם החלק הקדמי של כף הרגל.

בתור אחד שהצליח לתקן פחות או יותר ברכיים גולשות (גלשו לי ממש ועכשיו הרבה פחות אם בכלל ) אני אישית תרגלתי את הסקאווט סתם ככה בלי מוט בלי כלום הסתכלתי במראה ותיקנתי את עצמי. תנסה אחרי שלב מסויים שהברכיים לא יזוזו, תנסה לרדת לאט ותראה שזה יעזור. אתה יכול גם להתסכל על הברכיים שלך בזמן שאתה עושה את הסקאווט (בלי המשקל כמובן) ותנסה לתקן את עצמך.. בסופו של דבר אתה תצליח..

• פותח/ת השרשור
אז זהו שיכול להיות שמצאתי את הפיתרון לבעיה.
שמתי לב שאני יותר גמיש בהאמסטרינג כשאני מפנה את זווית כף הרגל החוצה יותר ממה שעשיתי ואז אני מצליח לרדת יותר נמוך מבלי לגלוש..אני ינסה את זה באימון מחר עם משקל...

אני לא חוש בשמדובר על גמישות במצב הזה.
שאתה מפנה כפות רגליים החוצה ושולח ברכיים החוצה(מקבילות לכפות רגליים) אז הירכיים לא נתקעות ב"בטן". ואז אתה יכול לרדת יותר עמוק.
פשוט שים לב שהפיסוק לא צר מידי וכפות רגליים וברכיים החוצה. ושוב שים לב שאתה דוחף עם העקבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית