הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי רוקטן וגיינר

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
ולגבי הכותרת: רקוטן
מהאשכול הקודם שלי בקטגוריה שונה בפורום משה הסביר לי שברקוטן(קיבלתי לפני 3 ימים מהרופאה)יש כמות גדולה מאוד של ויטמין A ועוד לפני זה תכננתי לקנות גיינר..עכשיו חשבתי על סיריוס מאס אבל ממה שהבנתי יש בו 100 אחוז מהצריכה היומית של ויטמין A..
מישהו יכול אולי לייעץ לי לגבי גיינרים שהכמות ויטמין A שלהם נמוכה כדי שאני אוכל לקנות?"
חשבתי אולי ללכת על הגיינר Progainer של פרובודיאבל לא הבנתי בדיוק אם יש בו ויטמין A או לאא..
תודהה:bananaparty:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבעיה שאני רוצה קלוריותת ובגיינר של ISS אין כמות גדולה של קלוריות

הבעיה שאני רוצה קלוריותת ובגיינר של ISS אין כמות גדולה של קלוריות
סקופ של סיריוס מאס = 167 גרם
4 סקופים של ISS גיינר = 177 גרם

קלוריות לסקופ סיריוס מאס = 625 קל'
קלוריות ל 4 סקופ ISS גיינר = 680 קל'

אז איפה אין הרבה קלוריות כאן? אופטימום עושים אחלה עבודה בזה שהם רושמים על התווית 1250 קלוריות אבל כל סקופ הוא 167 גרם בניגוד ל ISS שכל סקופ הוא 45 גרם לערך.

• פותח/ת השרשור
בהתחשב בכך שאני רוצה לצרוך 4 סקופים ביום מהISS,לכמה זמן הוא יישאר לי?

מנת הגשה היא 4 סקופים ויש 20 מנות.
היתרון של גיינר ISS על אחרים שיש לך שליטה על כמות הפחמימות שאתה שם,במנה יש 102 גרם פחמימה עם 60 גרם חלבון!(לוקחים חצאי מנות כל פעם-2 סקופים), ואם אתה רוצה יותר פחמימה אתה יכול להוסיף עצמאית כמו סוכר ענבים(כמו שמשה אמר שלא תתלהב שיש בסריוס מאס יותר קלוריות למנה פשוט המנה שהיצרן אומר לקחת היא 334 גרם אז ברור שבמנה ששוקלת פי 2 מגיינר ISS יהיו יותר קלוריות,שלא יטעו אותך!)או לאכול פרי,משתמע מכך שאתה חוסך המון כסף כי אתה לא משלם ליצרן על פחמימות פשוטות שעולות באמת זול אבל ששמים את זה בשק של גיינר זה יקר מאד כי יש את התשלום של מיתוג החברה וכדומה.

גיינר ISS הוא הגיינר הכימשתלם שיש ומי שיש לו שכל והוא לא עצלן יכוללחסוף סכומים לא מבוטלים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הקטע שחלבון יש לי מספיק בתפריט,אני צריך עוד קצת פחמימות ועוד הרבה קלוריות 2 סקופים של ISS מכילים 300 ומשהו קלוריות שזה ממש ממש ממש קצת

אז מה אתה מעדיף לשלם על סריוס מאס 440 שח כי שמו לך לבד פחמימה שם ויש שם רק 16 מנות?
קח גיינר ISS תוסיף פחמימה ולבד ותחסוך המון המון כסף,אל תהיה עצלן,מי שיודע לקרוא תווית קונה גיינר ISS,הכי חסכוני וביננו גם הכי טעים שיש!

• פותח/ת השרשור
אני מדבר איתך על ההיבט של הקלוריות בISS כמעט ואין בכלל קלוריות לעומת גיינרים אחרים ואני אישית צריך להוסיף לעצי איזה 700 קלוריות לתפריט אולי יותר

מה לא הבנת מה משה כתב לך?
בוא אכתוב לך במילים פשוטות

אופטימום אומרים לך לקחת מנה עצומה בגודל 334 גרם!!!
ISS גיינר אומרים לך לקחת מנה של 177 גרם!!

הבנת?זה למה אתה רואה על התווית" יותר קלוריות" בסריוס מאס,המנה שם עצומה אז ברור שיהיו בה יותר קלוריות-למנה!!,מה לא מובן בזה??

בסריוס מאס אתה משלם 440 שח על שק שרובו פחמימות שעולות מאד זול,אני אומר תקנה גיינר ISS ותוסיף לבד פחמימה, אם אתה באמת רוצה עוד פחמימה(כי פחמימה אתה יכול להוסיף בשקל תשעים לבד!!).
בא לך ללכת ראש בקיר ולבזבז כסף תקנה סריוס מאס וזהו.

נערך לאחרונה:
אחינו או שאתה קורא מה שאני כותב לך או שאתה מתעלם,כתבתי לך בהודעה מספר 8 אך אכתוב שוב 😃

גיינר ISS יספיק לך ל 20 יום,סריוס מאס יספיק לך ל 16 יום!

• פותח/ת השרשור
אה סליחה טעות שלי חחחחחח,אז אם אני לוקח מנה ביום בISS יוצא לי כמעט 700 קלוריות שזה מצוין אם אני מוסיף לזה חלבב אני יכול להגיע ל1000 בקלות,השאלה שלי אם בגיינר יש ויטמין A בגלל שאני על רקוטן ומההסבר של משה הבנתי שיש בו כמות גדולה מאוד של ויטמין A (דרך אגב באתר שלכם הערך תזונתי בכמה מהגיינרים לא פועל)
תוכל לבדוק ולחזור אליי עם תשובה?

תודהD:

מה מי שלוקח רקוטן אסור לך בכלל ויטמין A?הרי יש לך במזון רגיל שאתה אוכל גם ויטמיני A
תהיה רגוע אתה יכול לקחת את גיינר ISS

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זאת המלצה שקיבלתי ממשה ואני סומך עליו אז......
יש עדיין מבצע מהפורום על האתר שלכם?

כן אחינו
תתקשר לחנות 0775120014 יסבירו לך בדיוק מה עושים,עדיף לא לזהם את האשכול הזה בשאלות טכניות על הזמנות 😃

בגיינר של ISS אין ויטמין A, ואפשר לצרוך מהתזונה אבל לא תגיע לכמויות שיש בתוספי תזונה, לכן זה לא עקרוני.
רקוטאן הוא בעצם ויטמין A בכמויות אדירות, לכן להתווסף בעוד ויטמין A יכול להיות מסוכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית