הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ NO XPLODE OR JACK3D?

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
מה עדיף ג'ק או NO XPLODE??? ותגידו זה באמת מגיל 18 ומעלה או שזה עוד מיתוס/חירטוט ?

לא מדבר מנסיון אישי.
אבל לפי חוות דעת של המון אנשים(גם על גבי הפורום),הג'ק הרבה יותר טוב מנו אקספלוד.

נסיתי את הג'אק לפני איזה כמה ימים הוא פיצוץ,ונו אקלפלוד לקחתי מזמן והוא עשה לי רק שילשולים בחילות כאבי בטן,וגם יש לו טעם של תירוש אם חול ובונזו עם נגיעות של קריאטין וחומוס עם כמון.

נסיתי את הג'אק לפני איזה כמה ימים הוא פיצוץ,ונו אקלפלוד לקחתי מזמן והוא עשה לי רק שילשולים בחילות כאבי בטן,וגם יש לו טעם של תירוש עם חול ובונזו עם נגיעות של קריאטין וחומוס עם כמון.

תיאור מגרה.

• פותח/ת השרשור
כה ראיתי מלא נושאים כאלה עכשיו שאומרים שג'ק הרבה יותר טוב עכשיו ההגבלה של הגיל אמיתית או ילד בן 17 כמוני יכול לקחת ?

אני משתמש בג'ק וזה אחלה.
לא השתמשתי בשום דבר אחר חוץ מקפאין, לפני זה.

הבעיה שג'ק יכול להיות קצת יותר מידי בשבילי, למרות שאני במשקל יחסית כבד - סקופ אחד משאיר אותי ער כמו משוגע.

עברתי את כל הפורמולות
וגם ניסיתי אפדרין קפאין למרץ

ג'ק לוקח בגדול
האפדרין ממש חזק אבל יש לו קראש מטורף

ניסיתי ג נו אקספלוד וגם ג'ק ,בשניהם לא הרגשתי משהו מיוחד, רק בג'ק הרגשתי טיפה מרץ..
לפי דעתי הכי טוב קפאין

ניסיתי את שניהם, הג'ק משאיר אבק לנו אקספלוד, מה גם שהרגשתי מיחושים בבטן מהנו אקספלוד...
אך גמני בדיעה שהכי טוב קפאין נקי או לחליפין אם יש לך דרך להשיג אפדרין, אז אפדרין + קפאין.

אין מה להשוות בין הNO ל-JACK ,ה-JACK לוקח בגדול והNO זה סתם מוצר להוציא עליו הרבה כסף. ממליץ לך לבדוק את הEXPEND EXTRIM של DYMATIZE , עלי עשה עבודה יותר טובה מה-JACK.

אם ההתלבטות היא בין שניהם אז הג'אק.

אבל תחליף סבבה זה קריאטין מונו וקפאין (2 כדורים ממריץ בטירוף)

אם ההתלבטות היא בין שניהם אז הג'אק.

אבל תחליף סבבה זה קריאטין מונו וקפאין (2 כדורים ממריץ בטירוף)

ניסית פעם נו אקספלוד\ג'אק לפני אימון ואחרי אימון או מתי שתרצה במשך היום לקחת קריאטין?
ז"א במקביל...

ניסית פעם נו אקספלוד\ג'אק לפני אימון ואחרי אימון או מתי שתרצה במשך היום לקחת קריאטין?
ז"א במקביל...

הג'ק והNO הם תוספים לפני אימון

וכן יצא לי לשלב את הג'ק בנוסף לכדור קפאין, הייתי נמרץ באותו אופן פלוס מינוס בהשוואה למצב שלא שילבתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית