הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - גיוס נובמבר

• פותח/ת השרשור Benpi93
  • פורסם בתאריך

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
קיבלתי צו גיוס (למרות שבטח הוא ידחה 1000 פעם) לנובמבר (21)

ראיתי גיוסים של שנים קודמות וכולם היו גיוסים קרביים,זה אומר שהגיוס הזה יהיה קרבי בוודאות?
אם למשל ראיתי שברוב השנים זה היה גיוס ליחידה מובחרת,סביר להניח שגם הגיוס הזה? או שזה פשוט רנדומאלי ויכול להיות כל דבר

שוב,אני בטוח שידחו את זה כמה פעמים,אבל לא נורא נסתדר
בכל מקרה תודה!

1) מה הפרופיל? אם יש לך 64 כנראה שלא ישלחו אותך ליחידה קרבית
2) יחידות מובחרות לרוב דורשות גיבושים וכו
אם אתה לא יודע היכן אתה עומד, כלומר לאן אתה הולך ואתה רוצה קרבי אז ככל הנראה רוב הסיכויים זה תותחנים, שריון, הנדסה, וכו...

קודם כל זה תלוי פרופיל.
אבל אני יכול לאמר לך מניסיון שתמיד קובעים להמון אנשים תאריכי גיוס פיקטיביים כלשהם באזור הגיוס שלהם כדי שיהיו מודעים למועד הגיוס שלהם, ואז משנים את הימים המדוייקים בהתאם לגיוס הספציפי

תראה אני מכיר אנשים שיש להם גיוס ב-22 בנובמבר אבל 21 כנראה אותו הדבר. בעיקרון זהו גיוס כללי שאני מאמין שהוא קרבי. ליחידה מובחרת אתה תגיע רק אם תלך לגיבושים למיניהם או לימי מיון.. ככל הנראה זה קרבי ותלך לאחד משלוש היחידות /חטיבות שדירגת במנילה (שיריון,תותחנים,הנדסה,נ"מ,גולני,גבעתי,כפיר וכו'). אבל שוב, זה הצבא כך שתקח הכל בערבון מוגבל.

כן נובמבר הוא גיוס קרבי גדול מאוד, זה ידוע. חבר שלי הלך לגבעתי בזמנו.
קיצר אם הפרופיל קרבי, ישלחו אותך לאחת החטיבות.
דרך כפיר יש לך סיכוי להגיע ללוטר שזה לרוב יותר הדרכה במתקן אדם (ליד מודיעין) ממה שאני זוכר
אם תעשה בעיות ולא תרצה להתפנות כי לא תרצה קרבי פשוט, יש מצב גדול שישלחו אותך למשטרה צבאית מכיוון שאין לך מיון כלשהוא גם לתפקיד עורפי (מודיעין, תפקידים שמוגדרים כמקצוע צבאי וכו)

• פותח/ת השרשור
סליחה שכחתי להגיד שהפרופיל הוא 97

ברור שאני מתכוון שאחרי גיבושים,בכל זאת אני עוד מדבר על שנת 2011 (הגיוס הוא עוד שנה וחצי)
סתם הייתי לחוץ כי התלהבתי מהצו שקיבלתי

חחח
אז תגיד!
קיצר, אני חייב לזוז אבל בוא אני אהיה איתך דוגרי

כל הגדודים והחטיבות אותו הדבר. שמירות שמירות שמירות.
אתה רוצה משהו מעניין? תעשה גיבושים. עוקץ זה מעולה. תכוון לשם

• פותח/ת השרשור
תודה
אני עוד לא כל כך יודע מה הולך שם,בכל מקרה עוד קצת פחות משנה הם בעצמם יכוונו אותי ואז אני יתחיל לחקור לאן באמת מתאים לי ללכת

כמה שזה נשמע טיפשי הדבר היחידי שגורם לי לא להרגיש שלם עם זה שהגיוס שלי הוא כנראה קרבי זה רק האימונים,אני בטח יעלם והמשקל ירד בטיל

אה דיברת על 2011? חשבתי על 2010... אם ככה כנראה שהתאריך באמת ישתנה.
אם אתה רוצה חי"ר מובחר אז באמת תצטרך לעבור מיונים וגיבושים. קודם כל, לא נראה לי שתרד כל כך הרבה בכוח אם תוסיף קצת אירובי. בנוסף, אני מציע לך להיכנס לאתרים באינטרנט ולראות מה קורה בגיבושים כך שיהיה לך מדד לאן אתה צריך לשאוף (מבחינות תוצאות בריצות, תרגילים וכו').
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית