הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש פה!

מצב
השרשור נעול

Ronnie Coleman

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
כן אני חדש פה רק יצאתי מהתנור!
נעים להכיר את כולם!! (דרך אגב מישהו היה אתמול בסמינר של רוני?????)
אני הייתי =]!

זה רוני קולמן האמיתי?😲:O:O

• פותח/ת השרשור
יאפפפפפפפפפפפ
אתמול הצטלמתי איתו =]

וווואייי אייזה כייף לך!!אני ממש מקנא!!
סתם חח אני במצב רוח טוב בגלל הניצחון של אורוגוואי, ברוך הבא!

• פותח/ת השרשור
חחח תודה רבה לך על הסטלבת...
בונא אתה יודע אתמול הוא אמר שכשהוא מתאמן הוא עושה 25 חזרות סט ראשון 20 סט שני 15 שלישי 12 רביעי...
מוזר קצת לא?
אני מטומטם תאמין לי אני שכחתי לשאול אותו איך הוא עושה בסקוואט כי כמות כזאת של חזרות זה בדוקקקקק שהוא מקיא..

חחח תודה רבה לך על הסטלבת...
בונא אתה יודע אתמול הוא אמר שכשהוא מתאמן הוא עושה 25 חזרות סט ראשון 20 סט שני 15 שלישי 12 רביעי...
מוזר קצת לא?
אני מטומטם תאמין לי אני שכחתי לשאול אותו איך הוא עושה בסקוואט כי כמות כזאת של חזרות זה בדוקקקקק שהוא מקיא..
זה נקרא חימום...

או שאתה מפסיק לדבר כמו מוגבל או שאתה עף מפה.

לא, אל המשיח.
א. תפסיק למשוך אותיות
ב. תפסיק לרשום בונא, זה לא שכונה
ג. את אף אחד כאן זה לא מעניין

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RONNIE,
מה שאתה רואה פה זה Anadrol, בטוב ליבו, מדגים לך איך מקבלים השעיה !!!

👋

לדעתי אנשים שנרשמים לפורומים תחת שמות של אנשים אחרים זו עילה מספקת לבאן.
אבל זו רק דעתי...

זה גם די עצוב..

אתה קורא לעצמך קרמבו, לדעתי דנמרק צריכה לתבוע אותך!

קרמבו זה דבר כללי... וטעים.
אבל ברגע שבנאדם נכנס לפורום עם שם משתמש "אלפרד היצ'קוק" אתה מצפה שהוא יהיה אלפרד היצ'קוק, אחרת זה סתם דפוק...:nono:

• פותח/ת השרשור
באמת תודה רבה על הקבלת פנים.
נכון אני חדש פה ואני לא ידעתי שבפורום הזה אנשים רציניים כאילו שזה סוף העולם אם לא נהיה רציניים.
אני חושב שבמקום להוריד לאנשים את המצב רוח עדיף פשוט להגיד שזה לא לעניין אם אמרתי משהו לא בסדר במקום להתחיל לרדת עלי או לצאת עלי כאילו שאני איזה בן אדם מסכן.
במיוחד ממך משה לא ציפיתי לתגובה הזאת ואני קראתי הרבה דברים שכתבת באתר קילוגרם ועוד כל מיני תגובות לאנשים.

סיפור מרגש. תכתוב כמו בן אדם ואף אחד לא יגיד לך כלום.

תגידו לי נדפקתם?????????????? מי נוסע להודו ולוקח אומגה 3 ומולטיויטמין????????? רוצים גם לעשות SS בהודו???????
633521625742105111-Hypocrisy.jpg

🚬🤪🚬

אתה בטוח ששמת את זה במקום הנכון?...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית