הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה (ישבן)

אבל עדיין, אם אני מציבה לעצמי את מספר החזרות שנגיד זה 15 עם 3 סטים בהילוך גבוה ועושה חזרות, מפסיקה באמצע החזרה נגיד השמינית שמרגישה שאין לי כבר כח, עושה הפסקה של כמה שניות וממשיכה לעוד 7 חזרות זה עדיין נחשב כאילו עשיתי את הסט עצמו לא? למרות שלא עדיתי אותו רצוף, ולמרות שזה ניחשב ככשל אני עמדתי במשימה וסיימתי 15 חזרות, זה עדיין יחזק אותי משמעותית לא? לעומת 15 חזרות רצופות אבל לא בחיזוק גבוה..

בגלל זה שאלתי מה יותר כדאי לעשות..כי עד עכשיו הייתי עושה 10 עד 15 חזרות רצופות ללא הפסקה אבל במישקל כובד לא קשה קשה קשה במיוחד..

אני מקווה ביום ראשון כבר להגיד למדריך שלי שיעשה לי תוכנית אימונים חדשה עם מכשירים שיתאימו לי..
סט זה עבודה ללא הפסקה.
אם עצרת באמצע, לא השלמת סט.

את צריכה לתת את המקסימום שלך כדי להשלים את הסט, ולא לעצור באמצע.

תתיעצי עם המדריך, כי די קשה להסביר הכל באינטרנט.
אני בטוחה שיעזור לך

• פותח/ת השרשור
אם אני לא משלימה סט ועוצרת באמצע אבל עם משקל כובד גדול, אני עדיין מחזקת משמעותית את המסה שלי לא?
אפילו אם אני לא משלימה סט, זה עדיין לחיזוק המסה ומאמץ מאשר סט שלם אבל מישקל כובד נמוך..

בכל מיקרה, אני באמת ילך למדריך הכושר ויבקש מימנו תוכנית אימונים חדשה וישאל את כל מה שצריך (למרות שאני לא בוטחת בשום מדריך שם)

שבוע מצויין 😃

Back
למעלה תחתית