למבינים בסלולרי

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
אחרי שהN95 הלך לעולמו,נותרתי חסר סלולרי כרגע,יש לי בתקציב 500-600 שקל,וכרגע אני מחפש יד 2.
שאני מקבל מכשיר יד 2,איזה בדיקות לעשות ע"מ לבדוק שהוא פועל כמו שצריך?
יש המלצות ספציפיות? לדוגמה מצאתי N96 במחיר של 500 ש"ח(מה שמעלה חשדות)

תודה

לא הייתי הולך על הN96..הוא לא נחשב מוצלח, בלשון המעטה.
אם אהבת את הסגנון של הN95, חפש לך N85. יש מצב שזה נכנס לך לתקציב (אין לי מושג מה המחירים ביד2, אבל זאת הערכה).
כשאתה מקבל אותו תבדוק שהוא מוציא/מקבל שיחות, מנגן שירים כמו שצריך, מצליח לשמור/לקרוא מהכרטיס זיכרון (למשל, תצלם תמונה ותשמור לכרטיס ואז תנסה לפתוח ולראות אותה), קולט רשת אלחוטית (אם יש באיזור), בלוטות' תקין וכל פיצ'ר אחר שאתה נתקל בו (מומלץ לקרוא קצת על המכשיר לפני שאתה נפגש עם המוכר כדי לדעת מה לחפש במכשיר).

תהנה ותתחדש!

אחרי שהN95 הלך לעולמו,נותרתי חסר סלולרי כרגע,יש לי בתקציב 500-600 שקל,וכרגע אני מחפש יד 2.
שאני מקבל מכשיר יד 2,איזה בדיקות לעשות ע"מ לבדוק שהוא פועל כמו שצריך?
יש המלצות ספציפיות? לדוגמה מצאתי N96 במחיר של 500 ש"ח(מה שמעלה חשדות)

תודה

חבל שלא דברת איתי! הייתי בבנגקוק, וקניתי שם למישהו מהמשפחה אייפון סיני ב- 300 ש"ח. זה אחלה טלפון, אמנם בלי וי-פי אבל חוץ מזה הוא כמו אייפון רגיל.
השנה אני עוד אחזור לשם, אז אם תרצה דבר איתי

למה? לא נראה לי שיש סיבה נורמלית אלא אם כן אתה תקוע בשנת 2000.

• פותח/ת השרשור
למה? לא נראה לי שיש סיבה נורמלית אלא אם כן אתה תקוע בשנת 2000.

היה לי סמסונג ומוטורולה=לא תודה
המכשירים המתקדמים יותר(IPHONE,HTC) לא בתקציב
סוני אריקסון,המכשירים מוגבלים בכל מיני דברים מפגרים(כמו מספר התווים בשם של איש קשר)

סימביאן זו המערכת הפעלה הכי גרועה שהשתמשתי בה בחיים שלי, אפילו וינדוס ויסטה יותר מוצלח מזה

היה חזק, השנה היו זיקוקים שאף אחד עוד לא ראה כאן מסביב לפי מה שהבנתי, מה גם שזה דיי מצחיק פה כי יש פה זיקוקים ב 50 מוקדים שונים אתה שומע ורואה זיקוקים, לא כמו בארץ כולם מתרכזים באיזה גן מרכזי או איזה בית עירייה 😃

תראה אולי תצליח להשיג NOKIA 5800, מנסיון אחלה מכשיר אם כי טיפה איטי. יש בו פשוט הכל, חוץ ממצלמה איכותית. בנוסף לכך יש לו גם רמקולים ממש חזקים בשביל פלאפון וGPS וכל הקקי.
מה גם שיש לו מערכת בול כמו של הN97, מה שאומר שלא יהיו חסרים עידכונים, גם עכשיו יש הרבה. אבל זה בתנאי שאתה בקטע של מסך מגע, וחוץ מזה הוא לא כזה שביר - נוקיה זה נוקיה חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית