הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הנעליים החדשות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
למישהוא נוסף פה הם גרמו כאביי ברכיים, אצלי הברכיים ממש התנפחו אחרי האימונים.
חזרתי לימים הרעים שהייתי חוזר מאימונים ושם שקיות קרח על הברכיים(כדורסל ופוטבול).

כרגע אני הפסקתי לחלוטין להשתמש בהן, ובאימון האחרון היה הרבה יותר בסדר ואין כאבים או נפיחות.

אולי אתה צריך מדרסים?

אני לא משתמש בנעליים האלו, אבל לפעמים נעליים מסויימות ידרשו ממך מדרסים אפילו אם קודם לכן לא היית צריך.

• פותח/ת השרשור
אולי אתה צריך מדרסים?

אני לא משתמש בנעליים האלו, אבל לפעמים נעליים מסויימות ידרשו ממך מדרסים אפילו אם קודם לכן לא היית צריך.

קשה לי להאמין אני מתאמן עם אולסטאר הכי פשוטות, ואף פעם לא היה לי בעיה איתן, בנוסף שעשיתי כמה וכמה אימונים יחף.

זהו, שלי יש רגל שטוחה, ועם אולסטאר אני לא זקוק למדרסים... בעוד שעם נעליי נייק ונעלי עבודה (CAT) למיניהם - אני זקוק למדרסים... (בלי מדרסים אני לא מסוגל ללכת יותר מחצי קילומטר בלי למות מכאבים)

זה באמת משהו שעלול להשתנות מנעל לנעל ורגל לרגל.

אז אני באמת חושב שזה שווה בדיקה, דאוס.

גם אני פורש מהנעליים החדשות, גם לי הברכיים מציקות טיפה יום אחרי סקוואטים. האולסטאר שירתו אותי מעולה. לפאוורקלינים אני אמשיך להשתמש באתלטיקס.

תעלה סירטון של הטכניקה.
אני זוכר שהיית עומד רחב, עם אוסטאר זה מרגיש סבבה, אבל עם הנעליים VS זה ממש לא נוח.

אם אתה עובר לנעליים האלה אתה כנראה תצטרך לשנות את הטכניקה..
יש לי אותן חודש ואני לא משתמש בהן, עד שאתקע בהתקדמות ב-SS. (בגלל שצריך להתחיל להתרגל לטכניקה, זה סתם יעכב)

• פותח/ת השרשור
אם אתה עובר לנעליים האלה אתה כנראה תצטרך לשנות את הטכניקה..
יש לי אותן חודש ואני לא משתמש בהן, עד שאתקע בהתקדמות ב-SS. (בגלל שצריך להתחיל להתרגל לטכניקה, זה סתם יעכב)

אז בגלל זה אני חזרתי אל האולסטאר הישנות והטובות.
לא חושב שהן יעזרו לי להרים משקל יותר גדול בסקוואט בכל אופן.

מוזר..

דווקא אני לא מרגיש כאבי ברכיים בכלל... וגם לא הייתי צריך לשנות יותר מדי את הטכניקה
מה שכן אחרי האימון איזו הקלה זאת להחליף בחזרה לנעלי ספורט.. הכף רגל טיפה כואבת.. אבל זה הגיוני כי זאת לא הסולייה הכי מתאימה להליכה ולעמידה וכו'..

באופן מוזר, דווקא אני (עם כל הבעיות בירכיים למיניהן) מרגיש מעולה עם הנעליים החדשות. הן ממש נוחות לי בסקוואט ואני גם מצליח לשמור איתן על טכניקה טובה לאורך כל הסט.

(לחילופין, יכול להיות שאני פשוט קצת פחות חלש מאשר לפני כמה שבועות)

יותר קשה לא לגלוש איתם
אבל אני נותן להם עוד צ'אנס
בכל מקרה בWL זה ממש חלום להרים איתם

• פותח/ת השרשור
יותר קשה לא לגלוש איתם
אבל אני נותן להם עוד צ'אנס
בכל מקרה בWL זה ממש חלום להרים איתם

אין לי בעיה של גלישה, דווקא לשבור מקביל קשה יותר.
אבל מבחינתי הם הלכו לאפסנאות לתקופה הקרובה.

אין לי בעיה של גלישה, דווקא לשבור מקביל קשה יותר.
אבל מבחינתי הם הלכו לאפסנאות לתקופה הקרובה.

מאיזה משקל התחלת להשתמש בהם ?
אולי זה מה שהוריד לי את הסקוואט בנוסף לחיטוב השואתי
אני מתלבט מה לעשות

יש לקח חודש שלם להתרגל ושברתי את ראש לא פעם למה. לדניאל יש עדיין בעיות איתן. עכשיו בכל אופן הכל הסתדר, אבל גם אני אציע למי שנמצא כרגע בתוכנית לחכות עם המעבר, הוא יכול להיות ארוך ומעצבן.

חיים - אני לא רואה סיבה לא להשתמש באולסטאר בשביל הסקוואט, אם זה עובד למה לשנות?
למשיכות אני מסכים שהן עוזרות להכנס למשיכה.

• פותח/ת השרשור
מאיזה משקל התחלת להשתמש בהם ?
אולי זה מה שהוריד לי את הסקוואט בנוסף לחיטוב השואתי
אני מתלבט מה לעשות

עשיתי שבוע וחצי אימונים איתם, נפח עצימות והתאוששות.
הדבר היחידי שהיה שונה זה כאבים בברכיים ועומק גבולי.
עשיתי השבוע כבר סט עם אולסטאר והכל היה רגיל וטוב, לסגנון סקוואט שלי
כרגע הן לא מתאימות...

חיים - אני לא רואה סיבה לא להשתמש באולסטאר בשביל הסקוואט, אם זה עובד למה לשנות?
למשיכות אני מסכים שהן עוזרות להכנס למשיכה.

עכשיו זה כבר בסדר ואני חושב שחזרה לאולסטארס תבלבל אותי, אבל חודש שלם הייתי על סקוואט מגוחך של 80-90 קילו עם גלישות ברכיים ועצבים מטורפים. אם אני לא טועה דניאל אמר לי שהוא ינסה את האולסטארס בפעם הבאה כדי לראות אם הכאבים בקוודס נגרמים מהנעליים.

היו לי כמה בעיות טכניקה בגללן, שהסתדרו ברגע שסידרתי את הנקודת מבט שלי. שקלתי לנסות לעשות סקוואטים עם האולסטאר שוב כדי לראות אם זה יתן לי להרים יותר משקל מאיזשהי סיבה מוזרה, אבל סביר להניח שאני לא אחזור להשתמש בהן באופן סדיר, אז זה לא כזה משנה. מה שכן, לא הייתי מתחיל להשתמש בהן אם לא היה לי תקופת קלה יחסית להשתמש בהן כדי להתרגל.

עכשיו זה כבר בסדר ואני חושב שחזרה לאולסטארס תבלבל אותי, אבל חודש שלם הייתי על סקוואט מגוחך של 80-90 קילו עם גלישות ברכיים ועצבים מטורפים. אם אני לא טועה דניאל אמר לי שהוא ינסה את האולסטארס בפעם הבאה כדי לראות אם הכאבים בקוודס נגרמים מהנעליים.
אם התרגלת וכבר לא כואב לך סבבה. אצלי ואצל עידן זה די בלתי נסבל, מה גם שאני כבר לא מרגיש בטוח בתנועה, שזה הכי גרוע. לפאוורקלינים הן מעולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית