עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חד וחלק.סופטי חייב כאלו לתחרות.
מישהו יכול להסביר מה פשר המחזור שכולם קיבלו על ליליברידג?
הוא עשה "תחרות רשמית" אצלו במכון שבה הוא "שבר" את שיא העולם בסקוואט עד 125 עם 455 קילו. רואים בסרטון שהוא לא שובר ונותנים לו לבנים, אח שלו בבנץ עשה בלי שום עציקה וכמובן שהדגלים לבנים. בנוסף אומרים שהיה גם זיוף בקטגורית המשקל- כלומר שהוא שוקל הרבה מעל 125.שערוריית שיפוט כלשהי
דרק קנדל התחרה בדיוק באותם התנאים וקיבל על זה מחזור, כמו שאליק אמר.הוא עשה "תחרות רשמית" אצלו במכון שבה הוא "שבר" את שיא העולם בסקוואט עד 125 עם 455 קילו. רואים בסרטון שהוא לא שובר ונותנים לו לבנים, אח שלו בבנץ עשה בלי שום עציקה וכמובן שהדגלים לבנים. בנוסף אומרים שהיה גם זיוף בקטגורית המשקל- כלומר שהוא שוקל הרבה מעל 125.
לא רואים בבירור שאריק לא שובר.הוא עשה "תחרות רשמית" אצלו במכון שבה הוא "שבר" את שיא העולם בסקוואט עד 125 עם 455 קילו. רואים בסרטון שהוא לא שובר ונותנים לו לבנים, אח שלו בבנץ עשה בלי שום עציקה וכמובן שהדגלים לבנים. בנוסף אומרים שהיה גם זיוף בקטגורית המשקל- כלומר שהוא שוקל הרבה מעל 125.
אולי צריך לחשוב על משהו בכיוון של 2 מדבקות עם חיישנים אשר מדביקים על המתחרה בנקודות A ו- X, וכאשר ה-X מקביל ל- A, אז זה נדלקת נורה קטנה אצל השופטים או משהו כזה.
לא מתמצא באלקטרוניקה בכלל, אבל זה ניראה לי די ישים (או שלא..).
![]()
אבל אם יהיה אמצעי אשר בעזרתו ניתן יהיה לקבוע בוודאות, ושיבטל כל התערבות פוליטית, חברית וכו', אז מדוע בעצם לא.?שופט שראה 2,000 סינגלים של סקוואט לא צריך מדבקות, במיוחד שיש איתו עוד 2 אנשים, אין מה לעשות לפעמים יש פוליטיקה בצורת השיפוט וחילוקי דעות.
עד כמה השערורייה גדולה אני לא יודע, אבל מניח שהיה פיצוץ מסיבה מוצדקת.
אני די בעד דרך לבטל התערבות פוליטית,חברתית וכו'.אבל אם יהיה אמצעי אשר בעזרתו ניתן יהיה לקבוע בוודאות, ושיבטל כל התערבות פוליטית, חברית וכו', אז מדוע בעצם לא.?
זו עובדה אמיר,אבל אז איפה הכיף בלהגיד שלא שברתי מקביל?
הבעיה היא שהארבע ראשי חוצץ בין שתי הנקודות ואז אין קו נקי, הנורא לא תידלק לעולםאולי צריך לחשוב על משהו בכיוון של 2 מדבקות עם חיישנים אשר מדביקים על המתחרה בנקודות A ו- X, וכאשר ה-X מקביל ל- A, אז זה נדלקת נורה קטנה אצל השופטים או משהו כזה.
לא מתמצא באלקטרוניקה בכלל, אבל זה ניראה לי די ישים (או שלא..).
![]()
אפשר להציב את ה2 נקודות האלו, מצלמה שתקלוט אותם, ובמידה ונקודה A מתחת לנקודה X הנורה תדלק.הבעיה היא שהארבע ראשי חוצץ בין שתי הנקודות ואז אין קו נקי, הנורא לא תידלק לעולם