הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי סייקל

• פותח/ת השרשור yohay26
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

yohay26

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם , אני כבר חודש וחצי אחרי סייקל, אתמול עשיתי בדיקות דם ויצא שהטסט הטבעי כמעט אפסי גם בטוטל וגם בפרי, והערכים גם בכבד מוכפלים מהנורמה , {דרך אגב עשיתי pct] מה עושים במצב כזה? תודה!

במקרה שלך זה ללכת לראות רופא אנדוקרינולוג, כמובן תסביר לו שלקחת סייקל - תצפה לנזיפות, אך צריך לפתור את הבעיה הזו.
לרב מה שעושים - לוקחים כוריגון במינון קבוע - נגיד 200IU ליום, תרוץ איתו למשך חודש ותעשה שוב בדיקות דם, אך לא הייתי מסתמך על זה, עדיף שתבקר אצל רופא מומחה.

אני אישית חושב שזה מוקדם אחרי חודש וחצי לעשות בדיוק של טסט הגוף צריך לפחות 5 חודשים בישביל לחזור למצב הנורמלי של הטסט

אני אישית חושב שזה מוקדם אחרי חודש וחצי לעשות בדיוק של טסט הגוף צריך לפחות 5 חודשים בישביל לחזור למצב הנורמלי של הטסט

מסכים שלוקח זמן, אבל אחרי חודש וחצי אם הרמות הם קרובות ל0, אז אין ייצור טסט טבעי כמעט לחלוטין!
זה דבר לא בריא בכלל ויש לראות רופא במקרה הזה.

ממש לא נכון.

אם אתה עושה pct כמו שצריך אתה אמור לצפות שתוך חודש וחצי עד חודשיים תראה רמות בערך תקין של טסט בדם.

מה שאתה אומר יכול להיות המצב במידה ולא מתבצע pct.

בנוגע לפותח הפוסט, איזה PCT עשית, פרט..

איזה סייקל עשית ואיזה PCT לקחת, מינונים ושמות של חומרים

האשכול הזה נוקה וכל החבורה קיבלה אזהרה/באן. תת רמה ממש.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית