הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספרד - גרמניה

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
כמה שקשה להודות - גרמניה תדרוס את ספרד לצערי.
אני מהמר על 2-0 או 3-1 לגרמניה.

מה עשה לכם שווינשטיגר שאתם שונאים אותו?
בכול מקרה אני רצה שגרמניה תנצח אבל להגיד לך מי ינצח אי אפשר,הכול יכול להיות בכדורגל,ואני טוב בחיזיים אבל היום אני לא יכול לחזות שום דבר.
ולדעתי זה יהיה שערוריה אם דפרד הפחים האלה יעלו במקום גרמניה שמשחקת כול כך יפה,לא מגיעה להם.

מה עשה לכם שווינשטיגר שאתם שונאים אותו?
בכול מקרה אני רצה שגרמניה תנצח אבל להגיד לך מי ינצח אי אפשר,הכול יכול להיות בכדורגל,ואני טוב בחיזיים אבל היום אני לא יכול לחזות שום דבר.
ולדעתי זה יהיה שערוריה אם דפרד הפחים האלה יעלו במקום גרמניה שמשחקת כול כך יפה,לא מגיעה להם.

נכון,
רק תקווה שהאמאן יעשה משהו כלפי ההגנה הספרדתי

מקווה ומאמין שגרמניה תנצח את ספרד
קבוצה שמביאה 4 לארגנטינה זה לא צחוק
אפילו שברצלונה קבוצה אהובה עליי מקווה שספרד תפסיד

• פותח/ת השרשור
פאול התמנון נאלץ לחלוק על דעתכם
http://news.yahoo.com/s/ap/20100706/ap_on_re_eu/eu_germany_octopus_oracle_world_cup

Octopus_1080091a.jpg

כדי לו לנצח...אחרת

12_tintenfisch.jpg

אאאאאאאייייייייכככככ ימגעיל אני שונא חיות ים זה כזה מגעיל עכשיו אני מקיא את החלב.
בכול מקרה,מה שמצחיק אותי שאם זו הייתה ארגנטינה מול ספרד לא הייתם נותנים לספרד סיכוי,אבל ביגלל שזה גרמניה שמשחקת אנשים אוהבים לתת לעצמם תקווה.
דווקא חבל אנחנו אמורים להיות בעד גרמניה.

אאאאאאאייייייייכככככ ימגעיל אני שונא חיות ים זה כזה מגעיל עכשיו אני מקיא את החלב.
בכול מקרה,מה שמצחיק אותי שאם זו הייתה ארגנטינה מול ספרד לא הייתם נותנים לספרד סיכוי,אבל ביגלל שזה גרמניה שמשחקת אנשים אוהבים לתת לעצמם תקווה.
דווקא חבל אנחנו אמורים להיות בעד גרמניה.

למה שלא ניתן לה סיכוי? מה יש לארגנטינה חוץ מהתקפה? (וגם לא משהו)

למה שלא ניתן לה סיכוי? מה יש לארגנטינה חוץ מהתקפה? (וגם לא משהו)
ככה זה אחי,התקשורת וכולם מעדיפים את מסי או ברזיל מאשר גרמניה,ביגלל שזו גרמניה אז אנשים וגם פה רוצים שהיא תיפול למרותשהיא משחקת יותר יפה מכולן.

ככה זה אחי,התקשורת וכולם מעדיפים את מסי או ברזיל מאשר גרמניה,ביגלל שזו גרמניה אז אנשים וגם פה רוצים שהיא תיפול למרותשהיא משחקת יותר יפה מכולן.

מה הקשר משחק יפה?
ממתי אוהדים קבוצה כי היא משחקת יפה?

לול 1-0 לספרד הם לוקחים את המשחק ועולים לגמר,ואז אני מקווה שהולנד יקחו למרות שאהדתי את שתי הקבוצות מהתחלה.

נשאר דקה וחצי 1-0 לספרד :(

---------- התגובה התווספה ב 23:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:19 ----------

ספרד לקחה :( :( :( :( :( :( :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית