הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ודדליפט לביקורת

Rhastago

משתמש קבוע
1,270
2
נק' מוניטין:
9,883
1,270
2
אשמח לכמה שיותר פידבק, גם שלילי ומרושע, ובעיקר כזה שירסק את הבטחון העצמי שלי. :D

פירוט בל1ג שלי:
לינק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדדליפט תכנס יותר טוב לסט אפ, הגב שלך עגול (אתה לא מנסה ליישר אותו בסט אפ)
בנוסף אתה תולש את המוט מהרצפה עם הידיים במקום ללחוץ עם העקבים את הרצפה

בסקוואט אתה לא מחזיק גב (תוציא חזה)
ואתה לא יורד מספיק

אתה צריך להוציא ברכיים קדימה (עדיין להשאר עם גב זקוף) ולהתחיל לשבת אחורה תוך כדי שאתה מתחיזק גב ודוחף ברכיים הצידה

תוריד קצת משקל בסקוואט ותתרגל

• פותח/ת השרשור
בדדליפט תכנס יותר טוב לסט אפ, הגב שלך עגול (אתה לא מנסה ליישר אותו בסט אפ)
בנוסף אתה תולש את המוט מהרצפה עם הידיים במקום ללחוץ עם העקבים את הרצפה

מסכים עם הכל לגבי הסקוואט, לגבי הדדליפט, באמת שיש לי ידיים ארוכות וזה רק נראה ככה, אבל אני דוחף מהעקבים..
פשוט אין הרבה איפה לעלות בעזרת הHIP וכבר אני צריך להתיישר.
הגב היה ישר בחזרה 1-3 בחזרה הרביעית באמת היה עגול, אבל אני חושב שזה בגלל שהייתי תשוש מהמשקל...

מה אתה חושב?

מסכים עם הכל לגבי הסקוואט, לגבי הדדליפט, באמת שיש לי ידיים ארוכות וזה רק נראה ככה, אבל אני דוחף מהעקבים..
פשוט אין הרבה איפה לעלות בעזרת הHIP וכבר אני צריך להתיישר.
הגב היה ישר בחזרה 1-3 בחזרה הרביעית באמת היה עגול, אבל אני חושב שזה בגלל שהייתי תשוש מהמשקל...

מה אתה חושב?

תנסה ליישר יותר את הגב לפני המשיכה ולהחזיק אותו חזק
בסה"כ לPR זה סט סבבה

תנסה גם לשמור על החזה יותר בסקאווט..

איזה חדר כושר מעצבן זה,הוא נראה תמיד מלא באנשים..זה מוציא מריכוז שכל כך הרבה אנשים מסתובבים סביב הראק ככה..

דדליפט חזק מאוד.
כמו שרן אמר, תרים את החזה ותכנס בפשיטה מלאה.
לא קשה לך במיוחד.

סקוואט לא טוב.
אני מציע שכשאתה נכנס מתחת, תוריד טיפשה את המרפקים ותוציא את החזה.
לפני הירידה תוציא את החזה חזק, אגן, תקח נשימה עמוקה, תחשוב על להתיישב אחורה תוך כדי שאתה מוציא את הבירכיים לצדדים חזק.
אתה חייב להגיע למצב שיש לך באונס.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
דדליפט מעולה ניר, חבל שלא נעלת חזרה אחרונה.
תודה רבה 😃
כן, לצערי פשוט לא הייתי מוכן למשקל הזה.. הקפיצות במשקלים היו של איזה 20 קילו כל אימון כי זה היה קל עד עכשיו.
אני צריך לשפר את ה PC כדי שניתוק המוט מהריצפה לא יהיה כזה שואתי, אחרי שזה למעלה זה הרבה יותר קל, אבל דורש הרבה אנרגיה.
דדליפט חזק מאוד.
כמו שרן אמר, תרים את החזה ותכנס בפשיטה מלאה.
לא קשה לך במיוחד.

סקוואט לא טוב.
אני מציע שכשאתה נכנס מתחת, תוריד טיפשה את המרפקים ותוציא את החזה.
לפני הירידה תוציא את החזה חזק, אגן, תקח נשימה עמוקה, תחשוב על להתיישב אחורה תוך כדי שאתה מוציא את הבירכיים לצדדים חזק.
אתה חייב להגיע למצב שיש לך באונס.

בהצלחה.
תודה על התגובה, קודם כל.
לגבי הדדליפט - אני אשתדל לתקן את הפורם עוד קצת, למרות שדי נוח לי עם התנוחה כמו שהיא.
אני תוהה אם למבנה הגוף שלי יש קשר לעניין....

בנוגע לסקוואט -
תודה רבה על ההסבר הויז'ואלי לצעדים שעליי לנקוט - אבל הבעיה שלי כנראה יותר נובעת מחוסר ביטחון לרדת עד לבאונס במשקל של שבירת שיא, אני צריך לצלם משקל קל יותר (נגיד 120) שם אני שובר בקלות ומרגיש את הבאונס יופי..
אני ככל הנראה אעשה ריסט שבוע הבא וזהו, במטרה לבנות את הסקוואט בחזרה למעלה כמו שצריך שוב...
תנסה גם לשמור על החזה יותר בסקאווט..

איזה חדר כושר מעצבן זה,הוא נראה תמיד מלא באנשים..זה מוציא מריכוז שכל כך הרבה אנשים מסתובבים סביב הראק ככה..

אין בעיה, חזה למעלה יותר הכוונה?
כנראה לא שמתי לב בגלל המשקל שחדש לי.

לגבי החדר כושר - זה לפעמים מעצבן, אבל הראק די ריק רוב הזמן - אז אני שמח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית