עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעבר לזה שלמדינה יש אחריות כלפייך, חברה עם פערים זאת פשוט חברה שלא מתנהלת באופן בריא, אם זה מבחנת פשע, אלימות וזה יוצר מצב שיכול להיות שלא תהיה לך תרופה לסרטן בגלל שהילד שיש לו שכל לעשות את זה אין לו כסף להשתמש בו.לא באמת אכפת לי, אם לך אכפת תשלם לו אתה על החינוך.
אם אני ארצה לעזור אני אעזור, אתה לא צריך לגנוב כסף מאנשים על מנת לעשות
מה שאתה חושב מוצדק.
מעבר לזה שלמדינה יש אחריות כלפייך, חברה עם פערים זאת פשוט חברה שלא מתנהלת באופן בריא, אם זה מבחנת פשע, אלימות וזה יוצר מצב שיכול להיות שלא תהיה לך תרופה לסרטן בגלל שהילד שיש לו שכל לעשות את זה אין לו כסף להשתמש בו.
כי קומוניזם וסוציאליזם זה מילים נרדפות.
אני לא מדבר על זה שהמדינה תהיה קומוניסטית אלה סוציאל דמוקרטית.
יכול להיות שכמה שקבוצה יותר קרובה גנטית היא יכולה לתרגל סוציאליזם? במשפחה זה עובד מצוין הכל שיך לכולם כי לכולם יש אינטרס שכולם יצליחו, כולם חולקים גנים. כמה שאתה עולה בריחוק הגנטי בקבוצה סיוצאליזם הולך ומאבד רלוונטיות. עד שאתה מגיע למדינת מהגרים כמו ארה"ב שכל אחד דואג לעצמו כי הוא עצמאי חסר אינטרס בזולת מפאת חוסר קירבה גנטית. ב"גן האנוכי" יש פרק של אלטרואיזם דרך תורת המשחקים שיכול להסביר סוציאליזם בקבוצות קרובות גנטית.
זה יכול לעבוד טוב מאוד בשוודיה או פינלנד כי האוכולוסיות הומוגניות.
מזרח טימוררררררררררררררררררררררררר ?
עכשיו אתה חוזר לטיעון שממנו הכל התחיל. אתה רוצה שנריץ את הדיון בלופ?נפלא
"הסוציאל-דמוקרטים גורסים כי חירות ושוויון פוליטיים הם ריקים מתוכן בהיעדר חירות ושוויון בבית החרושת, במשרד, באוניברסיטה ואפילו בבית הספר ובמשפחה."
אני חוזר ומדגיש כי אין לי כסף. אני מצפה ממך להעביר לחשבון בנק שלי מחר מחצית מהכסף שלך. תודה.
עכשיו אתה חוזר לטיעון שממנו הכל התחיל. אתה רוצה שנריץ את הדיון בלופ?
ד"א הציטוט שלך לא משנה את זה שההשוואה לקומוניזם לא טובה.
מבוסס על עקרונות של שיוויון וחירות ביחד . בניגוד לקומוניזם ששם יש מקום רק לשיוויון ולא לחירות.
אני פשוט מדבר על מדינת רווחה, מדינה שמתערבת בחיי אזרחיה בנושאים של חינוך,בריאות,דיור וכו'.
מבוסס על עקרונות של שיוויון וחירות ביחד . בניגוד לקומוניזם ששם יש מקום רק לשיוויון ולא לחירות.
אני פשוט מדבר על מדינת רווחה, מדינה שמתערבת בחיי אזרחיה בנושאים של חינוך,בריאות,דיור וכו'.
איזה זכויות מעבר לזכויות הטבעיות?
זכות לחינוך שלפיה כל אדם זכאי לחינוך חינם במערכת אחידה.
זכות לביטוח בריאות- ככה שגם אם לבן אדם אין כסף הוא זכאי לטיפול רפואי.
דיור- השתתפות של המדינה בקניית דירה (כמובן שעד סכום מסויים ולא ברמה שבן אדם שקונה בית בסביון נעזר במדינה)
זכויות עובדים- שכר מינימום,שעות עבודה,ימי מנוחה וכו'