הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

"למה אנשים צוחקים על דתיים"

איזה חוק או עקרון המצאנו פה? מי שממציא פה דברים זה בעיקר הקומוניסטים.

לא באמת אכפת לי, אם לך אכפת תשלם לו אתה על החינוך.
אם אני ארצה לעזור אני אעזור, אתה לא צריך לגנוב כסף מאנשים על מנת לעשות
מה שאתה חושב מוצדק.
מעבר לזה שלמדינה יש אחריות כלפייך, חברה עם פערים זאת פשוט חברה שלא מתנהלת באופן בריא, אם זה מבחנת פשע, אלימות וזה יוצר מצב שיכול להיות שלא תהיה לך תרופה לסרטן בגלל שהילד שיש לו שכל לעשות את זה אין לו כסף להשתמש בו.

מעבר לזה שלמדינה יש אחריות כלפייך, חברה עם פערים זאת פשוט חברה שלא מתנהלת באופן בריא, אם זה מבחנת פשע, אלימות וזה יוצר מצב שיכול להיות שלא תהיה לך תרופה לסרטן בגלל שהילד שיש לו שכל לעשות את זה אין לו כסף להשתמש בו.

למדינה יש אחריות כלפי? כמה נפלא. אני אתקשר מחר לביבי שיבוא להאכיל אותי בכפית. yay!
וכן, אתה צודק. חברה עם פערים זה באמת לא בריא, בגלל זה בריה"מ כל כך הצליחה בתקופה הקומוניסטית שלה. ויש מצב שלילד שלי לא יהיה מטוס פרטי גם. מה אני אעשה אז?

כי קומוניזם וסוציאליזם זה מילים נרדפות.

אני לא מדבר על זה שהמדינה תהיה קומוניסטית אלה סוציאל דמוקרטית.
עריכה: *אלא

נערך לאחרונה:
יכול להיות שכמה שקבוצה יותר קרובה גנטית היא יכולה לתרגל סוציאליזם? במשפחה זה עובד מצוין הכל שיך לכולם כי לכולם יש אינטרס שכולם יצליחו, כולם חולקים גנים. כמה שאתה עולה בריחוק הגנטי בקבוצה סיוצאליזם הולך ומאבד רלוונטיות. עד שאתה מגיע למדינת מהגרים כמו ארה"ב שכל אחד דואג לעצמו כי הוא עצמאי חסר אינטרס בזולת מפאת חוסר קירבה גנטית. ב"גן האנוכי" יש פרק של אלטרואיזם דרך תורת המשחקים שיכול להסביר סוציאליזם בקבוצות קרובות גנטית.
זה יכול לעבוד טוב מאוד בשוודיה או פינלנד כי האוכולוסיות הומוגניות.

נפלא

"הסוציאל-דמוקרטים גורסים כי חירות ושוויון פוליטיים הם ריקים מתוכן בהיעדר חירות ושוויון בבית החרושת, במשרד, באוניברסיטה ואפילו בבית הספר ובמשפחה."

אני חוזר ומדגיש כי אין לי כסף. אני מצפה ממך להעביר לחשבון בנק שלי מחר מחצית מהכסף שלך. תודה.

יכול להיות שכמה שקבוצה יותר קרובה גנטית היא יכולה לתרגל סוציאליזם? במשפחה זה עובד מצוין הכל שיך לכולם כי לכולם יש אינטרס שכולם יצליחו, כולם חולקים גנים. כמה שאתה עולה בריחוק הגנטי בקבוצה סיוצאליזם הולך ומאבד רלוונטיות. עד שאתה מגיע למדינת מהגרים כמו ארה"ב שכל אחד דואג לעצמו כי הוא עצמאי חסר אינטרס בזולת מפאת חוסר קירבה גנטית. ב"גן האנוכי" יש פרק של אלטרואיזם דרך תורת המשחקים שיכול להסביר סוציאליזם בקבוצות קרובות גנטית.
זה יכול לעבוד טוב מאוד בשוודיה או פינלנד כי האוכולוסיות הומוגניות.

יכול להיות, אבל הדגש בהודעה שלך הוא על המילה אינטרס. תחשוב מה זה אומר.

נפלא

"הסוציאל-דמוקרטים גורסים כי חירות ושוויון פוליטיים הם ריקים מתוכן בהיעדר חירות ושוויון בבית החרושת, במשרד, באוניברסיטה ואפילו בבית הספר ובמשפחה."

אני חוזר ומדגיש כי אין לי כסף. אני מצפה ממך להעביר לחשבון בנק שלי מחר מחצית מהכסף שלך. תודה.
עכשיו אתה חוזר לטיעון שממנו הכל התחיל. אתה רוצה שנריץ את הדיון בלופ?
ד"א הציטוט שלך לא משנה את זה שההשוואה לקומוניזם לא טובה.

עכשיו אתה חוזר לטיעון שממנו הכל התחיל. אתה רוצה שנריץ את הדיון בלופ?
ד"א הציטוט שלך לא משנה את זה שההשוואה לקומוניזם לא טובה.

אם היא לא טובה, אז בוא במקום לשלוח לינקים לוויקי תסביר לנו בבקשה מה הזכויות של בן אדם במערכת שלך ועל העקרונות באופן כללי.

מבוסס על עקרונות של שיוויון וחירות ביחד . בניגוד לקומוניזם ששם יש מקום רק לשיוויון ולא לחירות.
אני פשוט מדבר על מדינת רווחה, מדינה שמתערבת בחיי אזרחיה בנושאים של חינוך,בריאות,דיור וכו'.

מבוסס על עקרונות של שיוויון וחירות ביחד . בניגוד לקומוניזם ששם יש מקום רק לשיוויון ולא לחירות.
אני פשוט מדבר על מדינת רווחה, מדינה שמתערבת בחיי אזרחיה בנושאים של חינוך,בריאות,דיור וכו'.

מה זה שיוויון, מה זה חירות, ועל מה מתבססות ההגדרות שלך?

זה לא ממש משנה מה ההגדרות שלי לחופש ולשיוויון מה שמשנה זה איך שאני רואה שהמדינה צריכה להתנהל וזה אומר בצורה של מדינת רווחה שנותנת זכויות חברתיות- חינוך,בריאות ,דיור, זכויות עובדים והזכות לקיום בכבוד.

אלה מילים יפות. מה הזכויות שיש לאזרח במערכת כזאת?

איזה זכויות מעבר לזכויות הטבעיות?
זכות לחינוך שלפיה כל אדם זכאי לחינוך חינם במערכת אחידה.
זכות לביטוח בריאות- ככה שגם אם לבן אדם אין כסף הוא זכאי לטיפול רפואי.
דיור- השתתפות של המדינה בקניית דירה (כמובן שעד סכום מסויים ולא ברמה שבן אדם שקונה בית בסביון נעזר במדינה)
זכויות עובדים- שכר מינימום,שעות עבודה,ימי מנוחה וכו'

איזה זכויות מעבר לזכויות הטבעיות?
זכות לחינוך שלפיה כל אדם זכאי לחינוך חינם במערכת אחידה.
זכות לביטוח בריאות- ככה שגם אם לבן אדם אין כסף הוא זכאי לטיפול רפואי.
דיור- השתתפות של המדינה בקניית דירה (כמובן שעד סכום מסויים ולא ברמה שבן אדם שקונה בית בסביון נעזר במדינה)
זכויות עובדים- שכר מינימום,שעות עבודה,ימי מנוחה וכו'

הבנתי. אז יש גם זכויות טבעיות וגם אתה מה שפירטת. זאת אומרת שיש לי את הזכות לרכוש שלי, והיא מתנגשת עם זכותך לטיפול רפואי במערכת שאתה מתאר. ברכותיי חבוב, תיארת מערכת אקסיומות לא קונסיסטנטית.

אני לא יודע מה הידע שלך באזרחות, אבל לפי הידע הדל שלי(2 יח"ל) אין דבר כזה זכויות מוחלטות . בדמוקרטיה תמיד תהיה התנגשות בין זכויות ,ובמקרה שתיארתי החוק יקבע עד כמה לקיים כל זכות(תוך ניסיון לממש את הזכויות במקסימום שלהן) .
גם בארה"ב אולי המדינה הכי קפיטליסטית שיש יש התנגשות בין זכויות, כמו הזכות לפרטיות שמתנגשת עם הזכות לביטחון במקרה של בדיקה של התיירים שנכנסים לארה"ב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית