הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"למה אנשים צוחקים על דתיים"

1. הרשויות.
2. מאמין בי אתה אה? חשבתי על זה, ההבדל הוא שהמדינה או לחלופין המאפיה מבטיחה לשמור לך בעיקר על הזכות לביטחון, לחיים ולקניין (כתבתי "בעיקר" בגלל שיכול להיות ששכחתי עוד איזו זכות או שתיים). נו, אז ההבדל הוא רק בסוג השירות. זה כמו שתשאל מה ההבדל בין השירות של טכנאי מזגנים לשירות של רופא. מן הסתם שיהיה הבדל בין שירותים שונים.
אם אתה שוב מתייחס לקטע הזה שעל שירותים אחרים אתה לא מחויב לשלם, אז הדוגמה של המאפיה כן רלוונטית.

1.נו ברצינות...

2.כנראה האמונה לשווא, האם יכולים להיות גופי בטחון שונים באותה מדינה(כמה מליציות)?
האם יש לאזרח זכות לסרב לשירות של המדינה?

1. אם כך מי קובע מהי עבירה?

2. בוא נראה, יש גם את צה"ל וגם את המשטרה. בארה"ב בכלל יש לך גם את הצבא, גם את המארינס, גם את ה-national guard גם את ה-navy. בטח יש עוד כמה ששכחתי. או שהתכוונת למשהו אחר בכלל?

כן לאזרח יש זכות לסרב. אבל כמו שאמרתי, ברגע שאתה מסרב, אף אחד לא מגן לך על הזכויות ואין שום ערובה לכך שלא יפרצו לביתך 7 אנשים, נושאי כלי נשק חמים וקרים ויגררו אותך בניגוד לרצונך לתוך תא מאסר. ע"ע דוגמת המאפיה. אלוהים אני מרגיש כבר כמו תקליט שבור.

קולדפייר - תשאל את דאוס, הוא זה שהשתמש בביטוי הזה. תהה אשר תהה ההגדרה שהוא השתמש בה, כך גם אני.

1. אם כך מי קובע מהי עבירה?

2. בוא נראה, יש גם את צה"ל וגם את המשטרה. בארה"ב בכלל יש לך גם את הצבא, גם את המארינס, גם את ה-national guard גם את ה-navy. בטח יש עוד כמה ששכחתי. או שהתכוונת למשהו אחר בכלל?

כן לאזרח יש זכות לסרב. אבל כמו שאמרתי, ברגע שאתה מסרב, אף אחד לא מגן לך על הזכויות ואין שום ערובה לכך שלא יפרצו לביתך 7 אנשים, נושאי כלי נשק חמים וקרים ויגררו אותך בניגוד לרצונך לתוך תא מאסר. ע"ע דוגמת המאפיה. אלוהים אני מרגיש כבר כמו תקליט שבור.

קולדפייר - תשאל את דאוס, הוא זה שהשתמש בביטוי הזה. תהה אשר תהה ההגדרה שהוא השתמש בה, כך גם אני.

1. באופן תאורתי כל מעשה כפייה הוא עבירה, וזה לא אמור להשתנות תחת זמן מקום או מפלגה שלטת.
2. סבבה על פי ההגיון שלך אני אפתח מילציה משלי עם הרבה נשק(עדיף גם ביולוגי, כימי ואטומי) ויגן על עצמי, איזה כיף!

ואתה השתמשת במושג הזה שאמרת שהמדינה לוקחת יותר כסף ודואגת לעניים.
זו היו המילים שלך.

1. באופן תאורתי כל מעשה כפייה הוא עבירה, וזה לא אמור להשתנות תחת זמן מקום או מפלגה שלטת.
2. סבבה על פי ההגיון שלך אני אפתח מילציה משלי עם הרבה נשק(עדיף גם ביולוגי, כימי ואטומי) ויגן על עצמי, איזה כיף!

ואתה השתמשת במושג הזה שאמרת שהמדינה לוקחת יותר כסף ודואגת לעניים.
זו היו המילים שלך.

1. מי החליט את זה? זה לא יותר מעוד דעה אקראית.

2. אתה אומר את זה כאילו דברים כאלה לא מתרחשים בעולם: ארגוני טרור, מאפיות, מחתרות. לעזאזל, יש אנשים שיאשימו בזה אפילו את חברות התרופות והאנטי-וירוסים - אנשים והקונספירציות שהם מאמינים בהן, לך תבין...

ואני השתמשתי במושג הזה באותה הצורה שהנחתי שאתה השתמשת בו. אם הנחתי לא נכון, למה לא תיקנת אותי? הרי אתה השתמשת בביטוי הזה קודם בהסבר שלך למה אני פאשיסט. זה גם ככה לא רלוונטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית