הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטונים של הצורר ושלי מתרגלים טכניקה

• פותח/ת השרשור ronikan
  • פורסם בתאריך

ronikan

משתמש מתחיל
53
1
נק' מוניטין:
86
53
1
הצורר עושה פאוורקלין:

אני עושה דדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הדדליפט- שים לב שהגב התחתון שלך לא זקוף. תנסה להוציא אגן(להוציא תחת) יותר . תפנה קצת כפות רגליים החוצה ותוציא קצת ברכיים החוצה -זה יעזור לך לזקוף את הגב.

אתה צריך להוריד את התחת בדדליפט, הוא צריך להיות במצב שבגובה שלו הוא באמצע בין הברכיים לכתפיים..

ב-PC צריך להכנס יותר מכווץ, הגב לא מספיק בפשיטה.
אבל אהבתי שאיך שאתה משחק עם 60 קילו 😃

ותקפיד לגעת עם המוט בשוקיים כל החזרות (דדליפט)

צורר אתה מחזיק בהוק גריפ? בתור נאצי הייתי מצפה שתדע דבר כזה. אם לא, תעבור. תשחרר את הידיים ותמשוך יותר לאט כדי ללמוד להגיע לנקודה הנכונה, אחרי זה תלמד להאיץ.

איפה אתה מתאמן ?

יש לנו כלוב אחד (עם מוטות ביטחון)
ואח"כ יש 3 RACK'S בלי מוטות ביטחון(בתכ'לס יש,הם במחסן של המכון,אני בתהליכים לשכנע את מנהל המכון להוציא לנו אותם וככה באמת יהיו לנו 4 כלובים עם מוטות ביטחון)

יש כלוב אחד עם מוטות ביטחון,ואח"כ 3 RACKS

גו-קרטיב בת ים

• פותח/ת השרשור
יש אצלנו הכול בגו-קרטיב, אבל בגלל שיש הכול, ככה יש גם מלא פלצנים שמוצאים לעצמם זמן לקרוא כשהם עושים לחיצות רגליים...
תודה על ההערות של כולכם אגב:193ek:

יש לנו כלוב אחד (עם מוטות ביטחון)
ואח"כ יש 3 RACK'S בלי מוטות ביטחון(בתכ'לס יש,הם במחסן של המכון,אני בתהליכים לשכנע את מנהל המכון להוציא לנו אותם וככה באמת יהיו לנו 4 כלובים עם מוטות ביטחון)

יש כלוב אחד עם מוטות ביטחון,ואח"כ 3 RACKS

גו-קרטיב בת ים

וואלה? היום זה ממש היה חסר לי אחי
למה לא אמרת, נפעיל לחץ קבוצתי......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית