הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מפה?...

אין מצב יש לו רגליי תרנגולת
avtacha_O_wh.jpg

• פותח/ת השרשור
אין מצב יש לו רגליי תרנגולת
אולי הוא רק התחיל SS?🤩

---------- התגובה התווספה ב 12:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:25 ----------

אכשיו אני מבין מה הוא עושה: FARMER'S WALK עם הדליים של אבקת חלבון.
זה סטרונגמן אמיתי 🙌

צוחק מי שצוחק אחרון - הוא גנב את ה-93 של אולטימייט נוטרישן שנכשלה בבדיקת מעבדה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
צוחק מי שצוחק אחרון - הוא גנב את ה-93 של אולטימייט נוטרישן שנכשלה בבדיקת מעבדה.
איך אתה יכול לדעת מה בדיוק הוא לקח (התמונות לא ברורות)??
תגיד את האמת, שזה אתה 😃
👏 עבודה טובה!

המשטרה המזדיינת בכלום הם לא עוזרים כולם שם מנייאקים בני זונות

• פותח/ת השרשור
WTF?

אני לא רואה שם שרירן...
יש לו חולצה צמודה, מכנסיים קצרים וביד הוא מחזיק דלי חלבונים. כנראה זה ה IMAGE שיש לשרירנים במחוזותינו 😵
והוא נראה כמו חצי מהמתאמנים אצלינו במכון :(😵😵

יש לו חולצה צמודה, מכנסיים קצרים וביד הוא מחזיק דלי חלבונים. כנראה זה ה IMAGE שיש לשרירנים במחוזותינו 😵
והוא נראה כמו חצי מהמתאמנים אצלינו במכון :(😵😵
היו צריכים לתקן בכתבה ל"ליצן" 🤡

מה שלא יודעים במשטרה שהדרך המיטבית לעצור עבריינים הינה אסטרטגיית מלחמה סודית ביותר ועתיקת יומין שנהגתה על ידי גנרל סיני דגול, ועל מנת לתפוס את המנוול הגנב יש לפעול על פי ההוראות הבאות באותו סדר בדיוק!

1. השג מוט ברזל. מוט אולימפי במשקל 20 ק"ג נמצא מחקרית כיעיל ביותר להמשך מניעת ההתקפה.

2. השג פלטות. שוב, כמו מקודם, המדענים המובילים בתחום עברייני החלבון גילו כי פלטות תקינות בעל משקל 45 פאונד (20.4) נמצאו יעילות יותר(*1)משאר הפלטות בשוק הישראלי למניעת ההתקפה.

3. זהו השלב הקריטי ביותר במניעת ההתקפה.
לאחר הכנת הציוד מראש(ע"ע שלבים 1,2) יש להרכיב 2 פלטות (שלב 2) מכל אחד של צידי המוט. לאפקט מקסימלי, ניתן לשים סוגרים.

יש להתקרב אל החשוד בזהירות מירבית, שכן עקב קטבוליות החשוד יש לצפות להתנגדות עזה.
יש להניח את אמצע המוט על גבו של החשוד(ראה דיאגרמה 1א) ולוודא כי המוט אינו נופל מגבו.
בשלב זה יש לצפות להתנגדויות עזות, שכן החשודים רואים תרגיל זה כטאבו חמור מעין כמוהו, ואינם רגילים למנהגים מוזרים אלו.
יש לצפות לקללות וגידופים מצד החשוד(*2), אך אל נא היבהל, אלו השלבים הסופיים בתהליך.

בשלב זה מחקרים מראים כי החשודים נאלצים להפסיק את עיסוקם הפלילי, עקב העובדה כי אינם מסוגלים פיזית לכופף את ברכיהם מעבר ל90 מעלות בדיוק.
בשלב זה יש להתקשר למשטרה ולדאוג כי החשוד אינו מוריד את המוט מגבו עד כדי מעצר.

כותב המאמר אינו רופא ו\או שוטר ואינו מתחייב לנכונות המאמר.
כותב המאמר ממליץ לתרגל את תהליך המעצר הנ"ל עד לביצוע מושלם.
יש מקרים חריגים בהם החשוד נמצא תחת השפעת טסטוסטורון כבדה וייתכן כי לתהליך העצירה יידרשו 3 פלטות מכל צד של המוט.

*1 יש לסייג ולאמר כי אמנם נדירות בארץ, פלטות אדומות של 25 קילוגרם, נמצאו היעילות מבין כל הפלטות. יש לציין ולאמר כי הטיפול בפלטות אלה חייב להתבצע על ידי מקצוען בתחום - אדם בעל סקוואט תקני ומתחת למקביל של לפחות 180 קילו.
כתבנו(אשר נצפה אוכל קרמבו, וסירב למסור את שמו) מוסר כי המלצתו האישית היא להשתמש בפלטות של ELIKO

דיאגרמה 1א
squat2.jpg

*2. "זה יהרוס לי את הגב", "זה יהרוס לי הברכיים" , "אני לא צריך את זה, אני רץ", "זה לא בריא", "זה לא יפה", "זה מכאיב לי בטרפזים, תשים מתחת מגבת".
מחקרים סטטיסטיים שנערכו בנושא מראים כי מגוון הקללות נרחב מאוד, ועלול להשתנות מחשוד לחשוד.

שיעמם לי.🥷

נערך לאחרונה:
היו צריכים לתקן בכתבה ל"ליצן" 🤡

מה שלא יודעים במשטרה שהדרך המיטבית לעצור עבריינים הינה אסטרטגיית מלחמה סודית ביותר ועתיקת יומין שנהגתה על ידי גנרל סיני דגול, ועל מנת לתפוס את המנוול הגנב יש לפעול על פי ההוראות הבאות באותו סדר בדיוק!

1. השג מוט ברזל. מוט אולימפי במשקל 20 ק"ג נמצא מחקרית כיעיל ביותר להמשך מניעת ההתקפה.

2. השג פלטות. שוב, כמו מקודם, המדענים המובילים בתחום עברייני החלבון גילו כי פלטות תקינות בעל משקל 45 פאונד (20.4) נמצאו יעילות יותר(*1)משאר הפלטות בשוק הישראלי למניעת ההתקפה.

3. זהו השלב הקריטי ביותר במניעת ההתקפה.
לאחר הכנת הציוד מראש(ע"ע שלבים 1,2) יש להרכיב 2 פלטות (שלב 2) מכל אחד של צידי המוט. לאפקט מקסימלי, ניתן לשים סוגרים.

יש להתקרב אל החשוד בזהירות מירבית, שכן עקב קטבוליות החשוד יש לצפות להתנגדות עזה.
יש להניח את אמצע המוט על גבו של החשוד(ראה דיאגרמה 1א) ולוודא כי המוט אינו נופל מגבו.
בשלב זה יש לצפות להתנגדויות עזות, שכן החשודים רואים תרגיל זה כטאבו חמור מעין כמוהו, ואינם רגילים למנהגים מוזרים אלו.
יש לצפות לקללות וגידופים מצד החשוד(*2), אך אל נא היבהל, אלו השלבים הסופיים בתהליך.

בשלב זה מחקרים מראים כי החשודים נאלצים להפסיק את עיסוקם הפלילי, עקב העובדה כי אינם מסוגלים פיזית לכופף את ברכיהם מעבר ל90 מעלות בדיוק.
בשלב זה יש להתקשר למשטרה ולדאוג כי החשוד אינו מוריד את המוט מגבו עד כדי מעצר.

כותב המאמר אינו רופא ו\או שוטר ואינו מתחייב לנכונות המאמר.
כותב המאמר ממליץ לתרגל את תהליך המעצר הנ"ל עד לביצוע מושלם.
יש מקרים חריגים בהם החשוד נמצא תחת השפעת טסטוסטורון כבדה וייתכן כי לתהליך העצירה יידרשו 3 פלטות מכל צד של המוט.

*1 יש לסייג ולאמר כי אמנם נדירות בארץ, פלטות אדומות של 25 קילוגרם, נמצאו היעילות מבין כל הפלטות. יש לציין ולאמר כי הטיפול בפלטות אלה חייב להתבצע על ידי מקצוען בתחום - אדם בעל סקוואט תקני ומתחת למקביל של לפחות 180 קילו.
כתבנו(אשר נצפה אוכל קרמבו, וסירב למסור את שמו) מוסר כי המלצתו האישית היא להשתמש בפלטות של ELIKO

דיאגרמה 1א
squat2.jpg

*2. "זה יהרוס לי את הגב", "זה יהרוס לי הברכיים" , "אני לא צריך את זה, אני רץ", "זה לא בריא", "זה לא יפה", "זה מכאיב לי בטרפזים, תשים מתחת מגבת".
מחקרים סטטיסטיים שנערכו בנושא מראים כי מגוון הקללות נרחב מאוד, ועלול להשתנות מחשוד לחשוד.

שיעמם לי.🥷

🤡🙌🤡

איזה אידיוט
במקום לקחת אבקה טובה הוא לקח את האיזו סנשיין
בטוח זה לא מפה,אחרת היו לוקחים אופטימום או משהו טוב לא איזו חרטא...

• פותח/ת השרשור
אחד הטובים שאני שמעתי זה "מה אני רוסי -לעשות ת'דבר הזה?! "
ויש גם את "היום יש לי אימון יד קדמית. "

אחד הטובים שאני שמעתי זה "מה אני רוסי -לעשות ת'דבר הזה?! "
ויש גם את "היום יש לי אימון יד קדמית. "
הרי ידוע שלרוסים יש את הטקסים המוזרים שלהם במכוני כושר שכנראה נובעים מהגודל הפיזי שלהם, שתיית וודקה והצורך בלהיאבק בדובים על בסיס יומיומי. לכן התרגילים שהם מבצעים לא טובים לבן אדם שאינו רוסי- כי הם מזיקים מאד לגב ולברכיים, וחוצמזה- יד קדמית יותר עדיף 👏

• פותח/ת השרשור
הרי ידוע שלרוסים יש את הטקסים המוזרים שלהם במכוני כושר שכנראה נובעים מהגודל הפיזי שלהם, שתיית וודקה והצורך בלהיאבק בדובים על בסיס יומיומי. לכן התרגילים שהם מבצעים לא טובים לבן אדם שאינו רוסי- כי הם מזיקים מאד לגב ולברכיים, וחוצמזה- יד קדמית יותר עדיף 👏
ברור, הרי צריך להיות חזק כדי לנגן על בלאלאיקה תוך כדי מאבק בדוב סיבירי שיכור ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית