עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה מתכוון שאתה אומר "סידרתי לי את התזונה"?לדעתי יש השפעות, ראיתי את זה על עצמי, כשסידרתי לי קצת יותר את התזונה , אז נעלמו לי הרבה מהפצעים(לא היה לי אקנה)
אבל חכה לתשובה של EMZ הוא בטוח ירחיב לך על זה.
אישית אני יודע שאצלי זה פחממות. לא יודע מחלב לא מחלב אבל כשאני מוריד פחממה יש לי פחות פצעים
תשמע, אני מניח שמדובר בכמויות גדולות מאוד אבל צריכת חלב ומוצרי חלב (בכמויות אני מניח) עלולה לגרום להופעת פצעי בגרות עקב ההורמונים של הפרה. אבל שוב, זה לא אומר שאם תשתה הרבה חלב יהיו לך פצעי בגרות.
מה גם שזה הרבה תלוי בגנטיקה שלך.
יש השפעה. אקנה היא מחלת ציווליזציה מובהקת. פרופסור קורדיין חקר את הנושא לעומק. אתה יכול לחפש בפאבמד מאמרים שלו בנושא. אם אתה רוצה סיכום והמלצות אופרטיביות אתה יכול לקנות את הספרון של (20$) בנושא.
http://www.dietaryacnecure.com/
יש לך אולי מושג לגבי סבוריאה?
מכיר את התופעה? מכיר אתרים שמצאו לזה כביכול פיתרון כמו באתר שאתה הבאת?
יש לי את זה, לא ברמה גבוהה, אבל ברמה מספיק גבוהה שגם בחורף אני צריך להתקלח עם מים קרים כי מים חמים פשוט גורמים לפנים להיות אדומות נורא. וגם זה יוצר עור שומני שגורם לפצעים.
וכמובן שהתשובות של הרופאים זה "לא יודעים ממה זה" :🙁
אני חושב שגם יש קשר לתזונה.
אני לא מכיר חומר בנושא של סבוריאה. נתקלתי בזה רק בהקשר של קרקפת של תינוקות ושם זה לרוב עובר בלי טיפול.
אם אתה מרגיש שיש קשר לתזונה הייתי ממליץ לך לנסות 30 יום של פלאו דיאט "אורתודוקסי" (בלי דגנים, קטניות ומוצרי חלב) ולראות אם יש השפעה.
בזמן האחרון ראיתי הרבה את המושג הזה דיאט פלאו, לא שמעתי עליו לפני כן אף פעם, יש לך חומר להפנות אותי אליו?
מוזר שמעתי על התוכנית הזו פעם ראשונה לפני שבוע ומאז אני רק רואה שהשם של התוכנית חוזרת על עצמה, תודה.
זה מעניין
תמיד חשבתי על זה
הייתי בטוח שזה רק אצלי
שאני שומע על משהו פעם ראשונה, שאני בטוח שזה הדבר הכי לא מעניין בעולם ואף אחד אחר לא שמע עליו, ומאז ששמעתי עליו פתאום כולם מדברים עליו