הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעת התזונה על אקנה

• פותח/ת השרשור Rt56
  • פורסם בתאריך

Rt56

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
האם התזונה מהפיעה על הופעת פצעי בגרות ?
זאתא ומרת שאם אני יאכל הרבה ממתקים וג'אנק זה ישפיע על הופעת פצעי בגרות ?

תשמע, אני מניח שמדובר בכמויות גדולות מאוד אבל צריכת חלב ומוצרי חלב (בכמויות אני מניח) עלולה לגרום להופעת פצעי בגרות עקב ההורמונים של הפרה. אבל שוב, זה לא אומר שאם תשתה הרבה חלב יהיו לך פצעי בגרות.
מה גם שזה הרבה תלוי בגנטיקה שלך.

נערך לאחרונה:
לדעתי יש השפעות, ראיתי את זה על עצמי, כשסידרתי לי קצת יותר את התזונה , אז נעלמו לי הרבה מהפצעים(לא היה לי אקנה)
אבל חכה לתשובה של EMZ הוא בטוח ירחיב לך על זה.

יש השפעה. אקנה היא מחלת ציווליזציה מובהקת. פרופסור קורדיין חקר את הנושא לעומק. אתה יכול לחפש בפאבמד מאמרים שלו בנושא. אם אתה רוצה סיכום והמלצות אופרטיביות אתה יכול לקנות את הספרון של (20$) בנושא.
http://www.dietaryacnecure.com/

לדעתי יש השפעות, ראיתי את זה על עצמי, כשסידרתי לי קצת יותר את התזונה , אז נעלמו לי הרבה מהפצעים(לא היה לי אקנה)
אבל חכה לתשובה של EMZ הוא בטוח ירחיב לך על זה.
למה אתה מתכוון שאתה אומר "סידרתי לי את התזונה"?

לרוב הרופא המצוי יגיד לך שלא מצאו קשר. אני תמיד בעד למידה עצמית. מהניסיון שלי על עצמי אני כן מצאתי קשר שיום לאחר תזונה מלאה בשוקולד, והרבה גרעינים עם מלח למשל יצאו לי יותר פצעים.
היום דווקא אין לי, כי כבר אין לי ממש אקנה, רק פצעוני זיעה (הארץ שלנו לא אידיאלית לעור חלק) אז קשה לי לבדוק את זה שוב.

כמובן שאפשר לעזור ולמנוע עם תכשירים לרחיצת פנים. אל תתבייש להשתמש בזה זה יכול לעשות הבדל גדול (וגם יכול לעשות תוצאה פחות טובה, תלוי בסוג העור שלך. בכל מקרה למי שיש אקנה מומלץ משהו כמה שיותר עדין לדעתי)

הכנסתי שומן איכותי לתפריט(היה לי המון שומן טראנס), ויטמנים ומינרלים, גם שתיתי ממש קצת תקופה ארוכה , והתחלתי לשתות הרבה.

לא יודע באמת עד כמה כל הדברים האלה באמת משפיעים אבל לי זה עזר.

אישית אני יודע שאצלי זה פחממות. לא יודע מחלב לא מחלב אבל כשאני מוריד פחממה יש לי פחות פצעים

להפחית במאכלים עם GI גבוה, בזבל מעובד, ובכלל במזונות עתירי פחמימות שגורמים לספייק באינסולין. תיסוף באומגה 3 יכול לעזור. ובכלל כמה שיותר אוכל אמיתי... PALEO DIET יכולה להיות אחלה לאקנה.
תשמע, אני מניח שמדובר בכמויות גדולות מאוד אבל צריכת חלב ומוצרי חלב (בכמויות אני מניח) עלולה לגרום להופעת פצעי בגרות עקב ההורמונים של הפרה. אבל שוב, זה לא אומר שאם תשתה הרבה חלב יהיו לך פצעי בגרות.
מה גם שזה הרבה תלוי בגנטיקה שלך.

פעם אחרונה שבדקתי זה היה מיתוס. ה"הורמונים של הפרה", BGH, הוא הורמון חלבוני, ועל כן אין לו השפעה כשנלקח דרך הפה (בדומה לאינסולין - זה למה חולי סכרת צריכים להזריק).

יש השפעה. אקנה היא מחלת ציווליזציה מובהקת. פרופסור קורדיין חקר את הנושא לעומק. אתה יכול לחפש בפאבמד מאמרים שלו בנושא. אם אתה רוצה סיכום והמלצות אופרטיביות אתה יכול לקנות את הספרון של (20$) בנושא.
http://www.dietaryacnecure.com/

יש לך אולי מושג לגבי סבוריאה?
מכיר את התופעה? מכיר אתרים שמצאו לזה כביכול פיתרון כמו באתר שאתה הבאת?

יש לי את זה, לא ברמה גבוהה, אבל ברמה מספיק גבוהה שגם בחורף אני צריך להתקלח עם מים קרים כי מים חמים פשוט גורמים לפנים להיות אדומות נורא. וגם זה יוצר עור שומני שגורם לפצעים.
וכמובן שהתשובות של הרופאים זה "לא יודעים ממה זה" :🙁
אני חושב שגם יש קשר לתזונה.

יש לך אולי מושג לגבי סבוריאה?
מכיר את התופעה? מכיר אתרים שמצאו לזה כביכול פיתרון כמו באתר שאתה הבאת?

יש לי את זה, לא ברמה גבוהה, אבל ברמה מספיק גבוהה שגם בחורף אני צריך להתקלח עם מים קרים כי מים חמים פשוט גורמים לפנים להיות אדומות נורא. וגם זה יוצר עור שומני שגורם לפצעים.
וכמובן שהתשובות של הרופאים זה "לא יודעים ממה זה" :🙁
אני חושב שגם יש קשר לתזונה.

אני לא מכיר חומר בנושא של סבוריאה. נתקלתי בזה רק בהקשר של קרקפת של תינוקות ושם זה לרוב עובר בלי טיפול.
אם אתה מרגיש שיש קשר לתזונה הייתי ממליץ לך לנסות 30 יום של פלאו דיאט "אורתודוקסי" (בלי דגנים, קטניות ומוצרי חלב) ולראות אם יש השפעה.

אני לא מכיר חומר בנושא של סבוריאה. נתקלתי בזה רק בהקשר של קרקפת של תינוקות ושם זה לרוב עובר בלי טיפול.
אם אתה מרגיש שיש קשר לתזונה הייתי ממליץ לך לנסות 30 יום של פלאו דיאט "אורתודוקסי" (בלי דגנים, קטניות ומוצרי חלב) ולראות אם יש השפעה.

בזמן האחרון ראיתי הרבה את המושג הזה דיאט פלאו, לא שמעתי עליו לפני כן אף פעם, יש לך חומר להפנות אותי אליו?

מוזר שמעתי על התוכנית הזו פעם ראשונה לפני שבוע ומאז אני רק רואה שהשם של התוכנית חוזרת על עצמה, תודה.

מוזר שמעתי על התוכנית הזו פעם ראשונה לפני שבוע ומאז אני רק רואה שהשם של התוכנית חוזרת על עצמה, תודה.

זה מעניין
תמיד חשבתי על זה
הייתי בטוח שזה רק אצלי
שאני שומע על משהו פעם ראשונה, שאני בטוח שזה הדבר הכי לא מעניין בעולם ואף אחד אחר לא שמע עליו, ומאז ששמעתי עליו פתאום כולם מדברים עליו

זה מעניין
תמיד חשבתי על זה
הייתי בטוח שזה רק אצלי
שאני שומע על משהו פעם ראשונה, שאני בטוח שזה הדבר הכי לא מעניין בעולם ואף אחד אחר לא שמע עליו, ומאז ששמעתי עליו פתאום כולם מדברים עליו

כששאלתי חברים אם הם מכירים את זה הם אמרו שאני חולה נפש...

ידעתי שאני לא חולה נפש. :(

זה קורה לכולם. אני מניח שזה לא בגלל שפתאום הדבר הזה מופיע בכל מקום, אלא שמרגע שהוא נמצא אצלך במודעות אתה הרבה יותר ער לאיזכורים שלו.
זה קורה אצלי בדברים הכי בנאלים כמו מילה חדשה באנגלית שאני קורא ובודק את הפירוש שלה, ואז בשבוע אחרי אני נתקל בה עוד ועוד. או דגם של מכונית שאני מדבר עליו עם מישהו ואז בשבוע אחרי פתאום אני רואה עשרות כאלה על הכביש.

כן. למשל לפני שהגעתי לפורום הזה לא ראיתי כמעט אד הומינמים. מאז שאני פה, אני נתקל בזה כל הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית