הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

• פותח/ת השרשור shay79
  • פורסם בתאריך

shay79

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
-134
9
0
יש לי כרגע חבר בטיול בהודו,חוזר עוד שבועיים,מה החוק שם לגבי אפדרין?שלחתי לו מייל אם אפשר להביא לי משם,אמר לי לתת לו פרטים כי הוא לא מכיר תכדור או תמטרה שלו אבל אין לו בעיה להביא לי לארץ,אז יש מצב להביא משם משהו שווה,וגם איך המחיר שם לעומת הארץ[בלי להכנס לקטנות כמה ולמה]רק יקר יותר או זול,ואם יש סוגים שונים?

לא הייתי ממליץ לחבר שלך להסתכן בזה, מספיק שיעצרו אותו בדרך לארץ עם כדורים והוא יסתבך קשות.

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר על כמויות מסחריות שימוש עצמי[200 בערך]אבל לא קיבלתי תשובה עדיין,זה חוקי שם?ויש שם סוגים שונים?כי ארסן בטוח אין שם,או מינונים כמו שלנו 30[שיש לי כרגע]או הישנים והטובים של ה50 מג?

לא יודע אם זה חוקי שמה, יש מצב שהם מביאים אפדרין מפקיסטן.
ה 30 מ"ג.
ועדיין, מספיק שיעצרו את חבר שלך בחשד לסחר בסמים, 200 כדור זה כבר כמות של סחר ולא לשימוש פרטי.
מבחינתם הם לא יודעים מזה אפדרין, הם רואים כדור וישר זה חשד לסמים.

• פותח/ת השרשור
חשבת על זה שמה שיש בארץ שאנחנו קונים מאנשים,מישהו העביר את זה איכשהו,אל תדאג להעברה,רציתי לדעת רק מה המצב שם.והבן אם חולה אסטמה עם תעודות הולך עם משאף קבוע ותרופות,אני יודע למה אני שואל ,תאמין לי אנחנו לא מחפשים צרות ....[אבל אם אפשר להביא משהו טוב על הדרך למה לא?
ואם יש פקיסטני שמה איך הוא נחשב ,לא מכיר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית