הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להרוג את פול התמנון

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
גועל נפש.. אני לא מאמין שנבחרת שכבשה רק 7 שערים היא אלופת העולם..

PPRLl.jpg

---------- התגובה התווספה ב 00:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:59 ----------

pRR56.jpg

מגעיל ביותר המונדיאל הזה היה,רק בונקר בונקר בונקר היום התחרו מי עושה בונקר יותר טוב
ספרד בשיטץ בוא נניעה את הגדור כול הזמן וניתן לוייה שיעשה משהו והולנד ניתן לרובן שיעשה משהו,והאמת זה כמעט יצא לפועל עם שני הזדמניות.
בכללי משעמם ודווקא מניבחרות טובות והתמנון?אני רוצה לראות אותו אם הוא יחיה עד היורו שיהמר גם שם על כול משחק.

מה אתם רוצים? ספרד הנבחרת הכי טובה בעולם, גם הייתה קרובה לכבוש חמישייה אם הם לא היו לאטחים.

היא לא הכי טובה בעולם וראו את זה כל הטורניר.

זה הכל פול, הפחיד את גרמניה בחצי.
היא כן הכי טובה כי היא עשתה מגרמניה ומפורטוגל נבחרות חלשות, שתיהן נראו כמו כלום מול ספרד.

לתך
פעם אחרונה ששמעתי את המילה הזאת זה היה בכיתה ט'

• פותח/ת השרשור
היא כן הכי טובה כי היא עשתה מגרמניה ומפורטוגל נבחרות חלשות, שתיהן נראו כמו כלום מול ספרד.

לפי דעתי המשחק הזה לא היה מדד למי יותר טובה כי במשחק הן היו שוות ומקרן המשחק הוכרע.

אתה במקרה אוהד ספרד??

לפי דעתי המשחק הזה לא היה מדד למי יותר טובה כי במשחק הן היו שוות ומקרן המשחק הוכרע.

אתה במקרה אוהד ספרד??
כן אני מעדיף את ספרד על פני האחרות, כי את הכדורגל שלהם כיף לראות וכי הם לא גרמנים.
תבדוק שוב את העובדות שלך, המשחק הוכרע מקרן כשגרמניה איימה אולי פעם אחת על השער של קסיאס.

אנשים פה חיים בסרט, ספרד שלטה לאורך המשחק, הולנד היו פשוט כסחנים, הולנד לא באו לשחק כדורגל, באו לדכא את שחקני ספרד עם עבירות, לשחק בונקר עם מתפרצות ולנסות לקחת את הגביע עם 1-0 קטן ולעבור לבונקר.

היה מגיע ללא ספק אדום לדה יונג על הכניסה המכוערת ביותר בצ'אבי אלונסו.

הגיע לספרד, הגיע לאינייסטה את הגול, וכל הכבוד לו שלא שכח את חברו הטוב מאספניול שקיבל התקף לב והקדיש לו את הגול. והכי חשוב מכולם - הגיע לקסיאס, השוער הטוב בעולם.

היה אחלה מונדיאל בסופו של דבר, למרות שלא הייתי מתנגד לראות את ברזיל או ארגנטינה מגיעים לשלבים הגבוהים יותר. וכמובן לא נשכח את נבחרת גרמניה, שיחקה טוב רוב הטורניר, אבל מול ספרד פשוט נפלה.

וכל הכבוד על ההחלטה להעניק את כדור הזהב לפורלאן, מגיע לו.

יא אללה עכשיו לחכות עוד 4 שנים... כבד..

יחי פול התמנון.

נערך לאחרונה:
אנשים פה חיים בסרט,

בלא בלא בלא

יא אללה עכשיו לחכות עוד 4 שנים... כבד..

היי אחי ... יש לך טעות בחתימה !!!

Will you LOOK back on life and say, "I wish I had" or "I'm glad I did"? - Zig Ziglar

איך זה שלא העירו לך על זה קודם ...
אהה ... כי צריך לחכות 4 שנים למצוא נושא ראוי שתגיב בו !!!... 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית