הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל חבורת הטרולים שמדברים במסנג'ר כל היום

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אני שמח שאתם עושים פה קואליציות נגד המשטר הנוכחי, עברתי בריפרוף על כל מה שקרה ויפה מאוד שגם ניצלתם את זה שלא הייתי בפורום כמה ימים ועכשיו לעיקר:

1. כולכם הומואים וברגע שאתם קוראים למנהל אפס, אתם חבורה של אפסים משועממם שצריכים לראות קצת אור שמש ולקבל קצת ויטמין D כי כנראה באמת חסר לכם קצת.
2. כל אלו שנרשמו שוב ושוב ועשו כאן בלאגן קיבלו השעייה לצמיתות ולא באמת אכפת לי מי אתם ובאיזה קשר הייתי איתכם לפני כן, אתם עברתם כל גבול והפורום לא צריך אותכם ואתם כנראה גם לא את הפורום כי הדבר היחידי שאתם באים לעשות זה בלאגן ולהטריל כי כנראה, שוב, חסר לכם קצת "חיים" ומה לעשות בהם, תמצאו תעסוקה לכו לעבוד תעשו חיים.
אני מודה לכם על כל ההשקעה שלכם בפורום וכל מה שעשיתם והשגתם עד היום בעזרת הפורום ומה שהפורום השיג בזכותכם, אבל גמרנו איתכם, אתם מוזמנים ללכת לאתרים אחרים, לקלל את האתר הנוכחי שהוא הפנה לכם גב ומה לא, אני בטוח שהאתר והפורום בפרט עזר לכם יותר ממה שאתם עזרתם לו, וכל ההתנהגות הזו ביזיונית ונמאס לי לרחם עליכם ולומר טוב נביא לו עוד הזדמנות ועוד אחת ועוד אחת, חאלס, אני ועוד המון אנשים מסביב בין היתר המנהלים עבדו מספיק קשה להרים את האתר הזה ואנשים כמוכם באים והורסים הכל, אז לא, אני לא יעזור לכם וגם לא ארחם עליכם יותר.
3. מי שימשיך לבלבל פה את המוח וימשיך להטריל בין אם זה עם סירטונים כל תגובה שנייה או תמונות או לקלל מישהו שלא עושה SS או דבר כזה או אחר, אתם תושעו גם כן לצמיתות ולא אכפת לי שוב מי אתם, גם אם אנחנו בקשר מעולה, האתר יותר חשוב לי ממכם, נקודה.

מקווה שהכל הובהר והובן,
שיהיה לכם אחלה שבוע.

אני מסכים שהיה פה קרקס...
ואני מרגיש קצת מוזר שאני הראשון (והיחידי) שמגיב על הנושא כ"כ הרבה זמן אחרי שהוא נפתח בהתחשב וזה נושא כזה "חם".

אבל זו תהיה חוצפה\טירחה לדעת מי האנשים שקיבלו את הבאן בעקבות מה שקרה?

נערך לאחרונה:
rhastago, למה לצטט הודעה שלמה שנמצאת אך רק ישירות מעלייך? זה לא שהתייחסת למשהו ספציפי בגוף ההודעה שציטטת.

אמנם אני לא כלכך פעיל בפורום, אבל יש סוג של תופעה בתקופה האחרונה שמדרדרת את הרמה פה ומקרבת אותה לרמה בישראל באדי.
אני מדבר על זה שיש קבוצה לא קטנה של משתמשים שכל הודעה שלהם היא שחזור לא מוצלח של בדיחה של משתמש אחר. למשל כל ה- "חזה א1ף ועורז", "לבלבל את השריר", אחד למשל שמצלם את מה שהוא אכל ובסוף כותב הערות כמו : "שלא יתפרק לי השריר", "צריך לאכול כל שלוש שעות שלא יתפרק השריר", "חלב ואוריאו זה אנאבולי".
לדעתי אין שום בעיה עם בדיחות פה ושם, וזה אפילו יתרום לאווירה בפורום, אבל לחזור על בדיחות של אחרים פעם אחר פעם הופך את זה לדבר מאוס ולא מצחיק.

* ההערה שלי אין לה שום קשר למשתמשים שהושעו.

נערך לאחרונה:
אמנם אני לא כלכך פעיל בפורום, אבל יש סוג של תופעה בתקופה האחרונה שמדרדרת את הרמה פה ומקרבת אותה לרמה בישראל באדי.
אני מדבר על זה שיש קבוצה לא קטנה של משתמשים שכל הודעה שלהם היא שחזור לא מוצלח של בדיחה של משתמש אחר. למשל כל ה- "חזה א1ף ועורז", "לבלבל את השריר", אחד למשל שמצלם את מה שהוא אכל ובסוף כותב הערות כמו : "שלא יתפרק לי השריר", "צריך לאכול כל שלוש שעות שלא יתפרק השריר", "חלב ואוריאו זה אנאבולי".
לדעתי אין שום בעיה עם בדיחות פה ושם, וזה אפילו יתרום לאווירה בפורום, אבל לחזור על בדיחות של אחרים פעם אחר פעם הופך את זה לדבר מאוס ולא מצחיק.

* ההערה שלי אין לה שום קשר למשתמשים שהושעו.
וואי אתה ממש ברמה גבוה. תשמע אתה בן אדם איכותי ביותר, באמת.

אם לא בא לך להיכנס לדיון של הטיפים על הגדילה (שבכוונה נמצא בפורום א1ף ט1פיק (✌️)) אתה לא חייב, אף אחד לא מכריח אותך. ואם אתה לא אוהב הומור כזה או אחר זאת בעיה שלך, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרכה ואומר לך לצחוק. אבל לנסות לקשר את זה ל"רמה של הפורום"?
:I now laugh at your stupidity, sir
.ha

אני לא יודע למה לקחת את ההערה שלי אישית, ולמה בכלל אתה בא אליי בגישה תוקפנית.
בכל מקרה, גם האוף טופיק הוא חלק מהפורום, ולכן גם בו אני חושב שצריך לשמור על רמה מסויימת גם אם לא אותה רמה כמו בפורומים אחרים.
ולגבי ההערה האחרונה שלך, אני מעדיף לא להגיב לך.

אני לא יודע למה לקחת את ההערה שלי אישית, ולמה בכלל אתה בא אליי בגישה תוקפנית.
בכל מקרה, גם האוף טופיק הוא חלק מהפורום, ולכן גם בו אני חושב שצריך לשמור על רמה מסויימת גם אם לא אותה רמה כמו בפורומים אחרים.
ולגבי ההערה האחרונה שלך, אני מעדיף לא להגיב לך.
חס וחלילה תוקפנית. ההודעה שלך נראית לי הזויה והגבתי בהתאם. וכנראה שלא הבנת את הנקודה, מה זה "רמה"? מה, זה שאנשים צוחקים בפורום אוף טופיק ומפרסמים תמונות ומסתלבטים מידיי פעם ואומרים "חזה א1ף ועורז ואו7*א1 זה אנב1לי", "חייב לאכול שהשריר לא יתפ7ק" מעיד על רמה נמוכה לדעתך? כי אם כן, אז אני עומד מאחורי ההערה האחרונה שלי. אם לא, אני חוזר בי.

זה לא מה שמעיד על הרמה, אבל ללא ספק זה יכול להוריד אותה.
ואני בטוח שנתקלתי בזה גם מחוץ לאוף טופיק, וכדי שאהיה ברור, ציינתי שאין לי שום בעיה עם בדיחות, אלא להיפך, אבל הכוונה שלי שזה חוזר על עצמו יותר מדי וזה כבר לא מצחיק ולא תורם לאף אחד מהמשתמשים שעושים את זה. זכותך המלאה לחשוב שההערה שלי הזויה, אבל לפחות אל תקרא לי טיפש, כי לא העלבתי אותך.

נערך לאחרונה:
רגע רגע, מה קרה?
לא הייתי ופספסתי את כל האקשן 😲

ובכל מקרה, אני דורש את התואר "אחרון הטרולים" מכיוון שכל השאר קיבלו באן.

זה לא מה שמעיד על הרמה, אבל ללא ספק זה יכול להוריד אותה.
ואני בטוח שנתקלתי בזה גם מחוץ לאוף טופיק, וכדי שאהיה ברור, ציינתי שאין לי שום בעיה עם בדיחות, אלא להיפך, אבל הכוונה שלי שזה חוזר על עצמו יותר מדי וזה כבר לא מצחיק ולא תורם לאף אחד מהמשתמשים שעושים את זה. זכותך המלאה לחשוב שההערה שלי הזויה, אבל לפחות אל תקרא לי טיפש, כי לא העלבתי אותך.
"זה כבר לא מצחיק" אותך, וזה חוזר על עצמו יותר מידיי לדעתך, אבל שוב אף אחד לא הכריח אותך לצחוק וכנראה שזה כן תורם ולפעמים כן אוהבים את זה אחרת זה היה נפסק. וזה לא יכול להוריד את הרמה של הפורום כל עוד השאלות (לא הליצניות כמו "איך מגדילים את הפ*ק בביי0פ0??") מקבלות תשובות ענייניות ויש פה (בפורום ובפורטל) טונה של חומר ומידע. מה שאתה מדבר עליו בא לפעמים ובנוסף, אבל לא במקום.

שים לב שלא קראתי לך טיפש, קראתי להודעה טיפשית.
http://en.wiktionary.org/wiki/stupidity, פירוש מס' 2

• פותח/ת השרשור
אני מסכים שהיה פה קרקס...
ואני מרגיש קצת מוזר שאני הראשון (והיחידי) שמגיב על הנושא כ"כ הרבה זמן אחרי שהוא נפתח בהתחשב וזה נושא כזה "חם".

אבל זו תהיה חוצפה\טירחה לדעת מי האנשים שקיבלו את הבאן בעקבות מה שקרה?
כל מי שנרשם 500 פעם והספים את הפורום וקרא למנהלים אפסים ומי שהיה צריך לקבל קיבל, קיבלו איזה 5-6 אנשים אני לא זוכר עכשיו שמות בינהם קורן ו obzion ועוד.

וואה וואה עצוב לשמוע שהם עושים בלגן כזה. אבל כל הכבוד שאתה לוקח יוזמה ומתעלם מהקשר שלך אליהם ולתרומה שלהם לפורום, כי באמת זה פורום איכותי וחבל שירד לרמת ישראלבודי (FXP). ובאמת נראה שלאנשים אין חיים אם הם עושים דברים כאלה.

וואה וואה עצוב לשמוע שהם עושים בלגן כזה. אבל כל הכבוד שאתה לוקח יוזמה ומתעלם מהקשר שלך אליהם ולתרומה שלהם לפורום, כי באמת זה פורום איכותי וחבל שירד לרמת ישראלבודי (FXP). ובאמת נראה שלאנשים אין חיים אם הם עושים דברים כאלה.

באמת?
זה מה שמעציב אותך?

אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון. זה לא שאני יושב בבית וחושב "דיי הם הורסים את הפורום מה אני יעשה". אבל זה לא נחמד.

אין לי מושג מה קרה אבל פורום שלך ✌️
אתה לא חייב לתת דין וחשבון לאף אחד

רגע רגע, מה קרה?
לא הייתי ופספסתי את כל האקשן 😲

ובכל מקרה, אני דורש את התואר "אחרון הטרולים" מכיוון שכל השאר קיבלו באן.

עם כל הכבוד, אתה לא אחרון הטרולים. לעזאזל, אתה בכלל לא טרול.
יש הבדל בין ליצנים בקרקס לבין טרולים.
בפורום הזה יש טרול אחד! ואנחנו אוהבים אותו מאוד! (וכרגע הוא לא בבאן)

asdasd שולטטטטטט!!!!!!!!!!!1

😘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית