הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשה להסרת באן - אייפי.

מצב
השרשור נעול

luabrankatz2

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום,
אני גלשתי באתר מספר פעמים ע"י שימוש בחשבון שלי - luabrankatz וכניראה שחרגתי מכללי הפורום מבלי ידיעתי.
אני קורא המון מאמרים ומשתתף בלוגים של תזונה ומשתדל לייעץ עד כמה שאני יכול.
אני ניסיתי לפתוח חשבון חדש ולהמשיך בגלישה וזה הצליח לי אך לאחר יום בערך אני שוב פעם נתקלתי בבעית הגלישה באתר.
כאשר אני מנסה להיכנס לאתר בלי להיות רשום, בתור אורח אז אין עם זה בעיה והכל עובד כמו שצריך אך כשאני מתחבר באמצעות חשבון אז זה טוען למשך דקה ואפילו יותר ואז מוצגת לי הודעה באנגלית שרושמת שהאתר יותר מידי עסוק עכשיו ולנסות מאוחר יותר.
או שלפעמים זה טוען המון זמן עד שלבסוף מופיע לי בשורת הלינק www.lbs.co.il/www.sex4free.co.il ולא אני לא נכנסתי לאתר הזה בחיים, במיוחד שכשאני גולש בLBS רוב הזמן זה כשאני בעבודה אז אין שום סיכוי.
כפי שאתם רואים אני הגבתי בלוג הזה בתור Diablo:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13453&page=2
ככה שאפשר לראות שאני לא איזה בן אדם שסתם בא לעשות ספאם או כל דבר אחר, אלא לעזור למי שאני יכול במה שאני יודע.
וגם בלוג הזה אני הגבתי:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=192224#post192224
אז בבקשה משה או כל אחראי פורום אחר אנא הסירו ממני את הבאן על האייפי כי זה באמת מייאש לראות את כל האשכולות שאני כל כך רוצה להגיב ולהגיד דברים שלא נאמרים שם וחייבים להאמר ע"י מישהו ולצערי אנשים לא עושים את זה.

תודה מראש ומצער על ספאם\כל דבר אחר שעשיתי לא בסדר, אם עשיתי.

משה הפחיד פה אנשים 😛
בכל מקרה זאת נראית לי כמו בעיה של עוגיות, תמחק אותן ותנסה להכנס לאתר, או לנסות דרך דפדפן אחר (אם יש לך אקספלורר, תזרוק אותו לפח ותעשה טובה לעצמך)

• פותח/ת השרשור
האמת שכשאני בעבודה אני משתמש באקספלורר כי אני לא רוצה לגעת בשום דבר שלא יגידו משהו.
אבל בבית אני גולש בGoogleChrome שהוא ממש נוח ומהיר וגם שם יש לי בעיות התחברות.
בכל מקרה תודה על העזרה!

תמחק קבצים וקוקיז בשני המחשבים או שתשלח הודעה פרטית למשה עם הבעיה מהמשתמש הזה.

• פותח/ת השרשור
משה לא עונה להודעות פרטיות ולא בא לי להציק.
הוא כבר יכנס ויראה את האשכול ואני מקווה שהוא יעזור לי לסדר את העניין.

אם בא לך אתה יכול להיכנס דרך שרת פרוקסי...

• פותח/ת השרשור
אם בא לך אתה יכול להיכנס דרך שרת פרוקסי...

האמת שקצת סיבכת אותי חח
אבל בכל מקרה מה שעשיתי זה מחקתי את קבצי ההיסטוריה ועוגיות.
תוכל להסביר לי בקצרה מה זה שרת פרוקסי?

---------- התגובה התווספה 14-07-2010 ב 07:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-07-2010 ב 15:58 ----------

משה אתה תוכל לעזור בנושא בבקשה?

• פותח/ת השרשור
מה? איזה ייבוש חח..
אתה לא יכול משום שאתה לא חושב שזה לנכון או שפשוט אין באפשרותך?

אין באפשרותי לעזור לליצנים,
הנושא ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית