הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

iPhone4 vs HTC Evo Zen

ישן, והHTC EVO לא כזה משהו כמו שעושים אותו..בכלל הוא נראה הרבה יותר איטי וחווית הגלישה שלו מעפנה לעומת של האייפון

אני ראיתי את ה-evo, הוא טלפון קצת צולע (ואני די חסיד של HTC). מה גם שדור רביעי לא ממש עובד, זה סוג של עבודה בעיניים כרגע. אני מעדיף את ה-Desire שלהם אבל כן, גם אני מאלה שיש להם אייפון-I-Don't-Care

• פותח/ת השרשור
אין לי לא את זה ולא את זה, אלא N95...

אני ראיתי את ה-evo, הוא טלפון קצת צולע (ואני די חסיד של HTC). מה גם שדור רביעי לא ממש עובד, זה סוג של עבודה בעיניים כרגע. אני מעדיף את ה-Desire שלהם אבל כן, גם אני מאלה שיש להם אייפון-I-Don't-Care
סליחה על האוף-טופ... הדיזייר שקיבלתי פשוט מדהים,איפון עומד בצד ומעשן בעצבים....אחלה מכשיר שבעולם,לא נראה לי שקיים משהו יותר טוב מזה..🤩🤩🤩

סליחה על האוף-טופ... הדיזייר שקיבלתי פשוט מדהים,איפון עומד בצד ומעשן בעצבים....אחלה מכשיר שבעולם,לא נראה לי שקיים משהו יותר טוב מזה..🤩🤩🤩

חחח תהנה, זה אחד המכשירים הכי מרשימים שראיתי בזמן האחרון ויותר טוב מהנקסוס, שזה כבר אומר הרבה.

הירו יש לספונסר שלי,אבל הוא המליץ לי על דיזייר

שילמתי 2600 על דיזייר דנדש בניילון,לא נראה לי שיכולתי להשיג יותר זול עפילו בארה"ב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית