הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתר ממש זול לקנות דברים

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
תקשיבו, יש פה כתובת של אתר חבל"ז,כאשר ניתן לקנות כל מיני דברים (אביזרים לטלפונים וכו'). יש שם המון דברים והוא אמין הזמנתי ממנו איזה 5 פעמים. ניתן לשלם בפייפאל. המחירים כוללים משלוח!

הנה הכתובת למי שרוצה

http://www.dealextreme.com/

נערך לאחרונה:
חח
זה אחלה אתר, מתעסק איתו משהו כמו 5 שנים..
המוצרים בד"כ מאוד טובים וזולים.
זמני המשלוח די איטיים אבל כל עוד זה לא דחוף לכם ...

בקיצור ממליץ, השירות שלהם טוב גם כן.

אני וחברים שלי קנינו כל כך הרבה זבל משם
מצת טורבו 2000 מעלות,כובע בירות,50 קונדומים סינים,דילדואים(הטרלנו ילדה אחת במסיבת יום הולדת שלה,היה מצחיק) כל מיני שטויות לפורים ומה לא

הסיכוי שתקבל מוצר ממש טוב הוא סביר,קורה לא מעט שתקבל מוצר פגום/לא טוב אבל הם אחרי מייל אחד ישלחו לך חדש

עוד לא הזמנתי בעצמי אבל אני מכיר אנשים שמכורים לקישקושים מדילאקסטרים. האתר אמין אבל תזכרו שמדובר במוצרים סינים זולים. זה רולטה מבחינת איכות. לפעמים סבבה, ולפעמים המיץ של הזבל.

• פותח/ת השרשור
עובד? איך האיכות?
יש לך באמת שליטה על הנגן באמצעות השלט בעזרת חיבור אודיו רגיל?

עובד מצוין - יש לו כניסת USB שדרכה אני מחבר נגן\פלא והוא משמש כDOK. והאז השליטה מתבצעת דרך המשדר.

ויש לו גם כניסת קול עם כבל ואז השליטה מתבצעת המכשיר המחובר. שניהם עובדים לי טוב.

אני מעדיף להשתמש בכניסת USB. בכניסת הAUDIO גם טובה אבל יש טיפטיפה רעשים לא משהו רציני.

כדאי להזמין מהאתר בהזמנה מרוכזת?
המשלוח משתלם יותר?

• פותח/ת השרשור
כדאי להזמין מהאתר בהזמנה מרוכזת?
המשלוח משתלם יותר?

המחיר כולל משלוח בכל המוצרים. ואין אפשרות לקזז את מחיר המשלוח.

אבל יש אפשרות להוריד עוד את המחירים עם אתה נניח מזמין כמות יותר גדולה מכל מוצר רשום למטה מחיר עבור כמות גדולה יותר של מוצרים (מאותו הסוג)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך זה קשור..... אפילו (ואתה לא צודק, לפי ניסיוני) גם אם אתה צודק - זה מכשיר שמושך מתח מהUSB. איך בדיוק הוא יכול לגרום לנזק.......?

איך זה קשור..... אפילו (ואתה לא צודק, לפי ניסיוני) גם אם אתה צודק - זה מכשיר שמושך מתח מהUSB. איך בדיוק הוא יכול לגרום לנזק.......?

אתה מוזמן לנסות ולהגיד לנו 😃
אני יכול להגיד לך שאני הזמנתי משם מלא שטויות,לייזרים ירוקים,אדומים,שלט אוניברסלי,מצית 2000,מצית סיגריה,פלאג BLUETOOTH USB, עט מחשמל,צמיד-שעון.
חוץ מהלייזרים כל דבר הגיע או לא תקין או שבור או נשבר אחרי שבועיים או שהתקלקל אחרי שבועיים.
כל דבר שהגיע מקולקל או שבור קיבלתי את כספי בחזרה או קיבלתי אחד חדש.
רציתי לקנות מטען בטריות AAA/AA שמקבל מתח מUSB כמו המקרר אבל לא רציתי לקחת סיכון.
ואני ממש לא פוסל את האתר,הוא מצויין!
לייזר אחד היה עם הספק חלש ממש שהזמנתי(כי הוא לא פוצץ בלונים עם נקודה שחורה אפילו) והחזירו לי חצי מהמחיר כי התעקשתי שאני לא מוכן לשלוח להם את זה חזרה כדי שיתקנו את זה.
רק לפני שאתה מחבר לUSB מכשיר משם,תזכור שזה מיוצר במפעל בהונג קונג מחומרים ממש זולים(בגלל זה המחירים הנמוכים).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייצור הוא סיני - השיווק הוא מהונג קונג. וכך גם 50 אחוז מהדברים בעולם מיוצרים שם אם לא יותר.

המחירים באתר נמוכים כי לפי מה שאני יודע האתר עובד עם ספקים וחנויות גדולות שמוכרות לו בעודפים את המוצרים - לא יודע לגבי מה שאתה הזמנת - אבל אני די מרוצה.

חבר אחר שהזמין מהאתר - ולא היה מרוצה תבע את האתר דרך פייפאל וקיבל את הכסף חזרה.
ד.א. אני בדיוק מעביר קובץ מהפלאפון למחשב עם המתאם BT שקניתי משם באיזה 7 שח כולל משלוח והוא עובד לי כבר איזה שנה ברצף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית