הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי שתיית ביצים

TommyCohen

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
0
119
0
מה ההבדל ומה יותר בריא ומזין
לשתות את הביצים חיות
לאכול אותם קשות או בכלל לבשל במחבט וזה?

• פותח/ת השרשור
כתוב בקילוגרם שבביצה מבושלת החלבון יותר יעיל מאשר מביצה חיה
למה אפחד לא מגיב ? ביגלל שאני חדש?

מה ההבדל ומה יותר בריא ומזין
לשתות את הביצים חיות
לאכול אותם קשות או בכלל לבשל במחבט וזה?

יש מלא מאמרים על זה ברשת. אבל הם באנגלית. מילות מפתח RAW EGGS

ממה שזכור לי יש יתרונות באכילת ביצים לא מבושלות, וכמו כן יש גם יתרונות אחרים בביצים מבושלות. במיוחד בהקשר של כמות החלבון והביוטין.

לגבי סלמונלה?
טוב, תשמע... זה כבר שיקול אישי. ממה שאני בדקתי וקראתי ("בדקתי" = קראתי מאמרים. בשביל עצמי זה מספיק לי) הסיכויים לקבל סלמונלה מביצה לא מבושלת מאוד נמוכים במיוחד אצל אנשים בריאים. יותר עדיף שתדאג לשטוף ידיים במשך היום.
לא הייתי יותר מדי משתגע מעניין הסלמונלה. גם ככה החברה המערבית נגד אכילת ביצים, ואם נניח ביצה לא מבושלת יותר בריאה, אז אני חושב שיציגו אותה כממש ממש לא בריאה.
בכלל, חשבתי על זה. הכל בעולם הזה זה כסף. למערכת הבריאות וחברות התרופות יש אינטרס שאנשים יהיו חולים בסופו של דבר. יותר אנשים חולים יותר כסף. יכול להיות שביצה זה בין המזונות היותר הבריאים שאפשר לאכול ואף אחד לא מעוניין שנדע את זה 😲:jester:

ולגבי הטעם... אם החלטת שאתה כן רוצה לאכול את הביצה נעה אז בבלנדר עם חלב ושייק חלבון + עוד תוספות כמו יוגורט פירות וזה יוצא סבבה.

ועוד מילה לגבי הסלמונלה
זה לא שזה שיא הבטיחות לאכול ביצה לא מבושלת בזמנים שלנו. תמיד תדאג שאתה יודע מהיכן מגיעה הביצה (חברה אמינה עד כמה שאפשר) וכנל לגבי בשר, ותמיד תבדוק שזה טרי ואין בביצה כתמים או סימני דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית