הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שני שיאי ישראל חדשים בהנפה ודחיקה בקטגורית העד 85 קילו

• פותח/ת השרשור
הופה! אני מבין שאנטולי קיבל אזרחות ישראלית?

אני חושב שאזרחות עדיין לא, אבל הוא תושב וזה מספיק בשביל לייצג את ישראל באליפות עולם... מה שהוא עשה היום היה מספיק בשביל מקום רביעי באליפות ארופה האחרונה ואני חושב שאם הוא לא היה פוסל את ה197 דחיקה בנסיון הראשון הוא היה עושה תוצאה של מדליה.

אני חושב שאזרחות עדיין לא, אבל הוא תושב וזה מספיק בשביל לייצג את ישראל באליפות עולם... מה שהוא עשה היום היה מספיק בשביל מקום רביעי באליפות ארופה האחרונה ואני חושב שאם הוא לא היה פוסל את ה197 דחיקה בנסיון הראשון הוא היה עושה תוצאה של מדליה.
אתה יודע אם הוא הולך להשתתף באליפות העולם הקרובה?

יאיר, הגלישה הזו של הברכיים זה משהו 'ששמור' רק למשקלי PR או שזה כורח המציאות גם בדרך לשם?

איזה בן אדם חזק...

• פותח/ת השרשור
הוא בד"כ עושה ככה. זה אגב לא PR באמת, הוא עשה קצת יותר במשקל גוף הזה ודחק 220 כששקל יותר (לא יודע בדיוק כמה, מניח שבאזור ה94).

• פותח/ת השרשור
עובדתית זה כנראה עוזר, אבל זה לא משהו שהייתי ממליץ עליו וזה בגדול משהו שלא כדאי לעשות. מתי ולמה הוא התחיל לעשות את זה אני לא יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית