הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט טוטאל בקרוספיט הרצליה

Mister_Big

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
10,088
250
1
סרטון מקרוספיט טוטאל שנערך ב 30.6 בקרוספיט הרצליה .

הבחור השמן בתלבושת השחורה בעמדה הרחוקה שמרים את המשקלים שנראים כבדים כביכול זה אנוכי.

הבחור בחולצת ה PR של הפורום זה מורן והבחור שלא ביצע זה אלון 😃

הטואטל שלי היה 416 ק"ג או 915 פאונד איך שבא לכם :

סקוואט : 163ק"ג ,360 פאונד
פרס : 73 ק"ג ,160 פאונד
דדליפט : 180 ק"ג ,395 פאונד

אני יודע שלגורילות ולאריות הפורום זה משקלי חימום אבל בשביל שועל זקן כמוני זה לא רע במיוחד שכל ההרמות היו PR .👑
אשמח לתגובות הערות ,הארות וכל מה שבא ליד .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אלכס אתה אוהב את הבלונדיות שלך שמנות ?

או שחלב על השפתיים עושה לך את זה ? 😛

TheZoRT - לגבי המרפקים אני משתדל אבל הגמישות שלי יותר גרועה מחגורת HOUSE OF PAIN חדשה

ותודות לכולם על הפידבק.

די תמשיכו .🥰

אתה אוהב את הבלונדיות שלך שמנות ?

או שחלב על השפתיים עושה לך את זה ? 😛

TheZoRT - לגבי המרפקים אני משתדל אבל הגמישות שלי יותר גרועה מחגורת HOUSE OF PAIN חדשה

post_old.gif
היום, 17:33 #10 TheZoRT

post_old.gif
היום, 17:33 #10 TheZoRT

ותודות לכולם על הפידבק.

די תמשיכו .🥰

.

לא אנורקסיות לא אומר שמנות. חלב על השפתיים זה כמובן מצוין.

הטבלא של המשקלים שלכם מגניבה, זה אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות במקום של אימונים בשביל לשפר את האימונים

עולה לי רעיון זדוני שנגיע לאימון אחד ונשנה את המקומות הראשונים שם
מעניין כמה זמן זה ישאר אם נניח דאוס יעשה סקוואט, עלקסיי פרס, אני דדליפט, יאיר הנפות ודחיקות...

רן אל תאשים את הטרול, זה לא הוא שהשלטונות האמריקאים רשמו את הפרטים שלו אחרי חיפוש פורנו לא חוקי.

לא אנורקסיות לא אומר שמנות. חלב על השפתיים זה כמובן מצוין.

הטרול הקדים אותך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
[FONT=&quot]הטבלא של המשקלים שלכם מגניבה, זה אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות במקום של אימונים בשביל לשפר את האימונים[/FONT]

[FONT=&quot]עולה לי רעיון זדוני שנגיע לאימון אחד ונשנה את המקומות הראשונים שם[/FONT]
[FONT=&quot]מעניין כמה זמן זה ישאר אם נניח דאוס יעשה סקוואט, עלקסיי פרס, אני דדליפט[/FONT], [FONT=&quot]יאיר הנפות ודחיקות[/FONT]...

[FONT=&quot]יש שתי טבלאות: אחת שממלאים בה תוצאות של האימון הנוכחי והשנייה שבה רושמים תוצאות לכל מתאמן, ללא השוואה ישירה בין המתאמנים, כך שאין טבלה כזו שבה שמותיכם יוכלו להתנוסס לנצח, בערך. 😃[/FONT]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית