הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות על ספרים

olimpic_barbell

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני מנסה לרכוש ידע ויש לי זמן פנוי כרגע
אשמח אם תמליצו לי על ספרים בתזונה,אימונים ו אנטומיה\פיזיולוגיה
כמו כן שמח לדעת אילו ספרים משה ושאר המנהלים קראו ומיפה עוד הם השיגו את הידע שלהם
תודה לכל העוזרים:)

תראה לגבי ספרים על אימונים אין משהו ששווה לחפש במיוחד.

הספרים מתחלקים לכמה דברים

1) הספרים התכלסיים שנמרחים על 200 עמודים ואומרים לך משהו די פשוט "תרים כבד, תעשה דדליפט וסקוואט" "לבנות שריר זה לא קל צריך להשקיע". קיצר לא משהו חדש

2) ספרים עם שיטת אימון "מהפכנית". נשמע מעניין אבל כשאתה מגיע לתכנית אימון אתה רואה כל מני תרגילים שלך תעשה אותם עכשיו כמו דדליפט עם TRAP BAR וכל מני אימונים שונים כל שבועיים. קיצר בלבול שכל אחד גדול.

לגבי תזונה וגוף האדם אני לא יודע אבל אני בטוח שזה נושא יותר רציני.

• פותח/ת השרשור
תראה לגבי ספרים על אימונים אין משהו ששווה לחפש במיוחד.

הספרים מתחלקים לכמה דברים

1) הספרים התכלסיים שנמרחים על 200 עמודים ואומרים לך משהו די פשוט "תרים כבד, תעשה דדליפט וסקוואט" "לבנות שריר זה לא קל צריך להשקיע". קיצר לא משהו חדש

2) ספרים עם שיטת אימון "מהפכנית". נשמע מעניין אבל כשאתה מגיע לתכנית אימון אתה רואה כל מני תרגילים שלך תעשה אותם עכשיו כמו דדליפט עם TRAP BAR וכל מני אימונים שונים כל שבועיים. קיצר בלבול שכל אחד גדול.

לגבי תזונה וגוף האדם אני לא יודע אבל אני בטוח שזה נושא יותר רציני.
אני חושב שאתה טועה
מה אם כל הספרים על אימון אתלטים וכו'
בכל מקרה אשמח לעוד המלצות ובמיוחד תשובה לשאלתי האחרונה \
תודה רבה לכולם,זה אחלה פורום

אתה מחפש לקנות ספר? יש הבדל בין מה שנמצא על המדף לבין מה שנמצא באינטרנט.

יש לי ספר על התעמלות מכשירים אם זה מעניין אותך

Strength Training Anatomy של Frederic Delavier
מציג את רוב התרגילים הקלאסיים ואת ההיבטים הפיזיולוגיים של הביצוע- אילו שרירים מופעלים וכו', טכניקות שונות של ביצוע ומידע על בעיות נפוצות כתוצאה מביצוע שגוי. יש המון איורים מפורטים של הגוף והשרירים בעת ביצוע התרגילים. ספר אינפורמטיבי מאד אבל הוא לא מציג שיטות אימון- אלא דן בכל תרגיל בפני עצמו. אגב הרבה מהפוסטרים במכוני כושר שמדגימים תרגילים לקוחים מהספר.

• פותח/ת השרשור
Strength Training Anatomy של Frederic Delavier
מציג את רוב התרגילים הקלאסיים ואת ההיבטים הפיזיולוגיים של הביצוע- אילו שרירים מופעלים וכו', טכניקות שונות של ביצוע ומידע על בעיות נפוצות כתוצאה מביצוע שגוי. יש המון איורים מפורטים של הגוף והשרירים בעת ביצוע התרגילים. ספר אינפורמטיבי מאד אבל הוא לא מציג שיטות אימון- אלא דן בכל תרגיל בפני עצמו. אגב הרבה מהפוסטרים במכוני כושר שמדגימים תרגילים לקוחים מהספר.
תודה רבה
עוד בבקשה

אני אישית התחלתי את דרכי מספריו של סטיוארט מק'רוברט שמדבר על תרגילים בסיסיים, מנוחה, תזונה ובניית תוכנית. ספרים מצויינים.
וכמובן, הספר שנותן את המוטיבציה להרים כבד יותר : Dinosaurs Training של ברוקס קוביק.

ממליץ בחום.

סטוראט מקרוברט הוא נוראי.

כמה נוראי כבר יכול להיות בן אדם שמדבר על חשיבות התרגילים הבסיסיים באימוני BB נקיים מסטרוידים?
כן הוא מתמקד בספר בתוכניות מחזוריות ולא לינאריות, אבל לפי תגובות של אנשים שעבדו ע''פי הן, התוכניות ממש עשו את שלהן. זה מעניין אותי, אתה יכול להסביר בבקשה מה כלכך נוראי בו?

כמה נוראי כבר יכול להיות בן אדם שמדבר על חשיבות התרגילים הבסיסיים באימוני BB נקיים מסטרוידים?
כן הוא מתמקד בספר בתוכניות מחזוריות ולא לינאריות, אבל לפי תגובות של אנשים שעבדו ע''פי הן, התוכניות ממש עשו את שלהן. זה מעניין אותי, אתה יכול להסביר בבקשה מה כלכך נוראי בו?
[/INDENT]

זה מסכם את הכל בערך http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11445

😃
כן, היה לו את ה FETISH ל הרדגיינרים.
אבל, ממנו למדתי על סקווט ודד-ליפט. וגם רבים אחרים. אני לא יודע מה היה אם בזמן ההוא היו סורקים ספרים של "מאמנים" אחרים 😃

את זה שהוא מטיף לתרגילי בסיס אי אפשר לקחת ממנו, אבל הספרים שלו לא משהו. בימינו יש ספרים יותר טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית