הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן עם קטוטיפן

• פותח/ת השרשור magER
  • פורסם בתאריך

magER

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שאלתי שאלה דומה כבר בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מוחלטת. עכשיו העניין נהיה קונטקרטי(אני מתחיל את הסייקל בעוד שבוע), לכן אני שואל שוב.
אני מתכנן להריץ קלן לתקופה של 4-5 שבועות. קטוטיפן החל מהשבוע השני.
אני שוקל 89 קילו(על כ 16%-18% שומן). זה פעם ראשונה שאני מתנסה עם קלן(אין לי נסיון גם עם אפדרין או כל ממריץ אחר).
1. האם כדאי לעשות פרמידה עולה ויורדת, עולה ויורדת או האם לעשות פרמידה עולה, להשאר על 120 מק"ג לשבועיים-שלוש ואז לרדת ?
2. במשקל שלי, האם יש צורך ב 3 גרם קטוטיפן או ש 2 גרם יספיקו ?
3. יש לי גישה לכדורים של 40 מק"ג קלן ככה שאין לי אפשרות להיות על 100 מק"ג בפיק/ים של הפרמידה. האם 120 מק"ג עם קטוטיפן זה כמות גבוהה מידי למשקל שלי(במיוחד שאני לוקח גם קטוטיפן)?
4. אני יודע שזה שאלה שרק אני יכול לתת לה תשובה אבל בכל זאת אני אשמח לעצה- האם 5 שבועות זה כבר מסוכן מידי ועדיף להישאר על 4 ליתר ביטחון או שזה בסדר ?

אני מודע לזה שאין מחקרים שנעשו על סייקלים של קלן וקטוטיפן ביחד לכן אני מבקש עצה רק מאנשים עם נסיון אישי או שקראו בעצמם מחקרים בנושא קטוטיפן וקלן(בנפרד כמובן). המידע שיש באינטרנט מאוד מבלבל וסותר.

עפ"י המאמר רשום שאם יש לך כדורים של 40 מק"ג אז תבצע סייקל של 40 למשך ארבעת הימים הראשונים, 80 מק"ג למשך ארבעת הימים שלאחר מכן ו120 מק"ג בששת הימים שלאחר מכן.

קרא את המאמר:
http://www.kilogram.co.il/127/clen-%d7%a7%d7%9c%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%9d/

בקשר לפירמידה תתחיל בפירמידה עולה ולאחר מכן אני לא חושב שיש טעם לרדת משום שהעיקרון בעליה המתונה זה כדי להרגיל את הגוף ולא לתת לו "שוק" של 120 מק"ג על ההתחלה.

• פותח/ת השרשור
עפ"י המאמר רשום שאם יש לך כדורים של 40 מק"ג אז תבצע סייקל של 40 למשך ארבעת הימים הראשונים, 80 מק"ג למשך ארבעת הימים שלאחר מכן ו120 מק"ג בששת הימים שלאחר מכן.

קרא את המאמר:
http://www.kilogram.co.il/127/clen-%d7%a7%d7%9c%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%9d/

בקשר לפירמידה תתחיל בפירמידה עולה ולאחר מכן אני לא חושב שיש טעם לרדת משום שהעיקרון בעליה המתונה זה כדי להרגיל את הגוף ולא לתת לו "שוק" של 120 מק"ג על ההתחלה.

שים לב שכל השאלה שלי מתייחס לעובדה שאני הולך להשתמש בקטוטיפן ולמשוך את הסייקל ל 4-5 שבועות. ככה שהמאמר לא ממש רלוונטי(וכמובן שכבר קראתי אותו ועוד אחרים).

אוקיי הבנתי אותך, העניין הוא שאין כל כך מחקרים בנושא (לפחות למיטב ידיעתי) ככה שאתה סוג של "שפן נסיונות" בקטע של לקיחת קלן עם קטוטיפן.
באופן אישי לא יצא לי להיתקל במישהו שעשה שימוש בעבר עם קטוטיפן ככה שאני לא ממש יכול לעזור לך אבל רק לידע כללי שתדע שהיו אנשים שעשו שימוש בקלן למשך חודש ולא קרה להם כלום.
אני מכיר אחד באופן אישי.
ואני לא אומר לך עכשיו להגיד "אה אם הוא עשה אז בסדר גם אני אעשה" כי אין לי מושג אם זה ככה תמיד או שלכל אחד יש השפעה שונה.
ועפ"י מיטב ידיעתי אופן הלקיחה של קטוטיפן היא בבוקר ובערב לפני שינה והמינון הוא 3 מ"ג.
יכול להיות שגם 2 מ"ג יספיק לך אבל אני לא אוהב לקחת סיכונים בדברים האילו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי אותך, העניין הוא שאין כל כך מחקרים בנושא (לפחות למיטב ידיעתי) ככה שאתה סוג של "שפן נסיונות" בקטע של לקיחת קלן עם קטוטיפן.
באופן אישי לא יצא לי להיתקל במישהו שעשה שימוש בעבר עם קטוטיפן ככה שאני לא ממש יכול לעזור לך אבל רק לידע כללי שתדע שהיו אנשים שעשו שימוש בקלן למשך חודש ולא קרה להם כלום.
אני מכיר אחד באופן אישי.
ואני לא אומר לך עכשיו להגיד "אה אם הוא עשה אז בסדר גם אני אעשה" כי אין לי מושג אם זה ככה תמיד או שלכל אחד יש השפעה שונה.
ועפ"י מיטב ידיעתי אופן הלקיחה של קטוטיפן היא בבוקר ובערב לפני שינה והמינון הוא 3 מ"ג.
יכול להיות שגם 2 מ"ג יספיק לך אבל אני לא אוהב לקחת סיכונים בדברים האילו.

אני מודע לכל הדברים האלו לכן ביקשתי ייעוץ מאנשים עם נסיון בנושא או עם ידע מחקרי על קטוטיפן וקלן(בנפרד). בכל אופן תודה על התגובה והרצון לעזור ...

תשמע, אני כבר שבוע רביעי עם 140-120 מק"ג קלן עם 2 מ"ג קטוטיפן, אחלה בחלה בינתיים.. ממשיך עוד שבועיים..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית