הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנה מחול

super beten

משתמש פעיל
709
0
נק' מוניטין:
5,762
709
0
הזמנתי ב21 לנובמבר מBB עם משלוח של 7-14 יום. אני נכנס להזמנה שלי ורשום שם שהכל נשלח באותו יום שהזמנתי (ב21). איך אני יודע מתי ההזמנה בארץ?

אני מאמין שיש להם מספר טלפון לבירורים
לא יענו בחיים

ד"א יש לי הזמנה מה26 לאוקטובר במכס, חסר להם כוח אדם לא יודע מה נסגר עם החבילה שלי - היא הגיעה למכס ב10.11 ותקועה שם מאז...

כשהחבילה תגיע ותעבור מיון (כ 30 יום בממוצע), הם ישלחו לך מכתב עם הנחיות וטופס למילוי. תוכל לגשת, לשלם מע"מ (אל תשכח להדפיס ולהביא עותק מהחשבונית שBB שלחו לך כשהזמנת) ולקחת את החבילה (3 דקות כל התהליך),
או שתוכל לשלוח פקס שבו אתה מבקש שיעבירו את החבילה לסניף הדואר שלך (תפקסס גם את הטופס וגם את החשבונית), מה שיקח עוד כמה ימים.

מה זה תקוע, ת'לא אמור להגיע לשם להוציא ת'חבילה?
ואגב, איך באמת יודעים אם היא הגיע או לא? מנחשים?
תקוע, זה הגיע למכס ב10.11 לפני שלושה שבועות ומאז לא קיבלתי שום זימון למכס, אני יודע למה כי הפעם הגזמתי עם החבילה והיא ממש גדולה נראה לי הם תפסו שם חררה..

תקוע, זה הגיע למכס ב10.11 לפני שלושה שבועות ומאז לא קיבלתי שום זימון למכס, אני יודע למה כי הפעם הגזמתי עם החבילה והיא ממש גדולה נראה לי הם תפסו שם חררה..

כמות מוצרים, או טונאג' אבקה? מותר להביא 20 קילו (שאלתי...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית