הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רואקוטן

• פותח/ת השרשור Rt56
  • פורסם בתאריך

Rt56

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
התחלתי לקחת רואקוטן לפני 3 ימים ומחר אני הולך למסיבה, עד כמה זה יהיה נורא אם אני ישתה וודקה (נגיד 200 מ"ל ) ?
מה יכול לקרות ? יש פה מישהו שבזמן שהוא לקח רואקוטן שתה אלכוהול ?

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לדאוג
תשתדל לא על בטן ריקה
בטוח 100% ?
זאת אמורה להיות סוג של פעם חד פעמית.. אבל האמת שקראתי קצת תגובות ברשת של רופאים ואומרים שאסור לשתות בכלל, וגם כתוב בעלון של התרופה.
עוד דעות ?

אלכוהול משפיע על הכבד מה שהתרופה עושה גם כן, שני הווריאציות פשוט לא הולכות היטב אחד עם השני. אני מניח שזה תלוי מינון, בן אדם שלוקח 20 מ"ג יוכל לשתות כוס וודקה לעומת בן אדם שלוקח 100 מ"ג, אם כי הדבר גם תלוי משקל.

• פותח/ת השרשור
אלכוהול משפיע על הכבד מה שהתרופה עושה גם כן, שני הווריאציות פשוט לא הולכות היטב אחד עם השני. אני מניח שזה תלוי מינון, בן אדם שלוקח 20 מ"ג יוכל לשתות כוס וודקה לעומת בן אדם שלוקח 100 מ"ג, אם כי הדבר גם תלוי משקל.
שוקל 60, לוקח 40 מ"ג.

אף אחד לא יאשר לך כאן לשתות, בגדול לא מומלץ, מה שתעשה זו בחירה שלך.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יאשר לך כאן לשתות, בגדול לא מומלץ, מה שתעשה זו בחירה שלך.
אני יודע שאתם לא רופאים ואני לוקח את התשובות בערבון מוגבל..
אבל בכל זאת, אני שואל אם יש אנשים שהתנסו בשתיית אלכוהול עם רקוטאן ואיך זה השפיע עליהם והאם זאת המלצה לא לשתות אבל שתייה חד פעמית לא תגרום נזק או שלשתות אלכוהול עם התרופה אסור לגמרי ויכול לגרום נזק.
וזה שאני לוקח את הכדורים רק 4 ימים זה משנה את התשובה ?

רוב הסיכויים ששתייה חד פעמים לא תעשה לך הרבה, במיוחד אם תשתה כמה שעות מלקיחת הכדור (לדוגמה 8-10 שעות, תקח כדור בבוקר ותשתה בערב), אבל שוב אי אפשר לדעת אתה אחרי כוס וודקה תרצה 2 ואז 3 ותראה שפעם אחת לא קרה כלום, למה לא להתחיל לשתות כל שבוע וכו'.
אני לקחתי רקוטאן אומנם 60 מ"ג (ובסוף 80 מ"ג) ושתיתי נראה לי פעמיים בתקופה של 4 חודשים שלקחתי את הכדורים, פעם אחת היה וודקה ורדבול הכמות הייתה דיי גדולה ופעם שנייה היה כמה כוסות בירה, הבדיקות דם יצאו תיקנות אבל הקפדתי לקחת את הכדורים כמה שעות לפני ואני חושב שגם ויתרתי על יום אחד.

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים ששתייה חד פעמים לא תעשה לך הרבה, במיוחד אם תשתה כמה שעות מלקיחת הכדור (לדוגמה 8-10 שעות, תקח כדור בבוקר ותשתה בערב), אבל שוב אי אפשר לדעת אתה אחרי כוס וודקה תרצה 2 ואז 3 ותראה שפעם אחת לא קרה כלום, למה לא להתחיל לשתות כל שבוע וכו'.
אני לקחתי רקוטאן אומנם 60 מ"ג (ובסוף 80 מ"ג) ושתיתי נראה לי פעמיים בתקופה של 4 חודשים שלקחתי את הכדורים, פעם אחת היה וודקה ורדבול הכמות הייתה דיי גדולה ופעם שנייה היה כמה כוסות בירה, הבדיקות דם יצאו תיקנות אבל הקפדתי לקחת את הכדורים כמה שעות לפני ואני חושב שגם ויתרתי על יום אחד.
אני ממש לא יתחיל לשתות פעם בשבוע.. זאת פעם חד פעמית שאני רוצה לשתות, אני מבין שבכל זאת זה דבר שלא אמורים לעשות.
יש סיכוי שיראו שינוי בבדיקות דם ? יכולים לדעת שזה בגלל שתיית אלכוהול ?

בעיקרון חבר שלי לקח רוקוטן לא יודע באיזה מינון וזה..
הוא שוקל 80 וקצת ולקראת סוף הטיפול.
הייתי יוצא איתו ושותה כשהוא לקח.. כששאלתי אותו,הוא אמר שזה יכול לעשות לך כאבי בטן חזקים ובחילה,והוא אמר שלא כדאי לשתות כשלוקחים את זה.

עזוב אותך שטויות, תשתה תהנה, אם אתה ממש דואג אל תיקח באותו יום רואקוטן או שתיקח במרווחים גדולים מהשתייה, אבל זה סתם שטויות
אם זה משנה לך לקחתי 60 מ"ג וזה יצא תקופה שבדיוק טסתי לחו"ל ושתיתי שם כמו לא יודע מה
אתה יכול לגלוש קצת בפורום של acne.org, תראה עוד המון אנשים ששתו אלכוהול ושום דבר לא קרה, במיוחד לא כשמדובר בפעם אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית