עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטוח 100% ?אין לך מה לדאוג
תשתדל לא על בטן ריקה
שוקל 60, לוקח 40 מ"ג.אלכוהול משפיע על הכבד מה שהתרופה עושה גם כן, שני הווריאציות פשוט לא הולכות היטב אחד עם השני. אני מניח שזה תלוי מינון, בן אדם שלוקח 20 מ"ג יוכל לשתות כוס וודקה לעומת בן אדם שלוקח 100 מ"ג, אם כי הדבר גם תלוי משקל.
אני יודע שאתם לא רופאים ואני לוקח את התשובות בערבון מוגבל..אף אחד לא יאשר לך כאן לשתות, בגדול לא מומלץ, מה שתעשה זו בחירה שלך.
אני ממש לא יתחיל לשתות פעם בשבוע.. זאת פעם חד פעמית שאני רוצה לשתות, אני מבין שבכל זאת זה דבר שלא אמורים לעשות.רוב הסיכויים ששתייה חד פעמים לא תעשה לך הרבה, במיוחד אם תשתה כמה שעות מלקיחת הכדור (לדוגמה 8-10 שעות, תקח כדור בבוקר ותשתה בערב), אבל שוב אי אפשר לדעת אתה אחרי כוס וודקה תרצה 2 ואז 3 ותראה שפעם אחת לא קרה כלום, למה לא להתחיל לשתות כל שבוע וכו'.
אני לקחתי רקוטאן אומנם 60 מ"ג (ובסוף 80 מ"ג) ושתיתי נראה לי פעמיים בתקופה של 4 חודשים שלקחתי את הכדורים, פעם אחת היה וודקה ורדבול הכמות הייתה דיי גדולה ופעם שנייה היה כמה כוסות בירה, הבדיקות דם יצאו תיקנות אבל הקפדתי לקחת את הכדורים כמה שעות לפני ואני חושב שגם ויתרתי על יום אחד.