הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Cereal Grains: Humanity’s Double-Edged Sword

תודה.
אתם חייבים להפסיק להביא לי דברים מעניינים לקרוא. בסוף כשיגמרו המבחנים אני אמצא את עצמי קורא עד סמסטר הבא.
אגב, לורן הזה, הוא פיזיולוג של המאמץ? אני רואה שהוא חלק מ
Department of Exercise and Sport Science, Colorado State University

אתם הביולוגים עם משועמם, כך תקרא את זה :http://www.cs.toronto.edu/~sacook/homepage/PvsNP.ps

הרבה יותר מעניין ומועיל.

עריכה:
אגב אלכס אם אתה פוגש אותו, תקנה לי איזה ספר שלו חתום.

מה לך ולזה? אין שם משושים, ויותר מזה, יש שם סימנים מתמטים נורא מסובכים!

---------- התגובה התווספה ב 22:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:19 ----------

יש לך מספיק מקום בשוליים לכתוב את ההוכחה?

מצאתי עותק של ההוכחה שלו:
Hexagon.png

אתם הביולוגים עם משועמם, כך תקרא את זה :http://www.cs.toronto.edu/~sacook/homepage/PvsNP.ps

הרבה יותר מעניין ומועיל.

עריכה:
אגב אלכס אם אתה פוגש אותו, תקנה לי איזה ספר שלו חתום.
פיכס לא מעניין. :bad: אותי מעניין רק כמות הארגנין שיש בגרעין של גויאבה והשפעתה על תהליך הגלוקונאוגנזה ובטא אוקסידיישן בזבובי דרוזופילה בעלי כנף אחת.

פיכס לא מעניין. :bad: אותי מעניין רק כמות הארגנין שיש בגרעין של גויאבה והשפעתה על תהליך הגלוקונאוגנזה ובטא אוקסידיישן בזבובי דרוזופילה בעלי כנף אחת.

האמת אני הולך ללמוד ביוכימיה סמסטר הבא וראיתי את הסילבוס וזה נראה בערך ככה.
כזה בזבוז של זמן...

האמת אני הולך ללמוד ביוכימיה סמסטר הבא וראיתי את הסילבוס וזה נראה בערך ככה.
כזה בזבוז של זמן...
מי המרצה שלך? את הביוכימיה שלי עשיתי בפקולטה שלכם עם כימאים.
ומטאבוליזם זה החלק המעניין. חכה שתלמד יסודות בביוכימיה, זה מעניין לי הקרימאסטר באשך.

מי המרצה שלך? את הביוכימיה שלי עשיתי בפקולטה שלכם עם כימאים.
ומטאבוליזם זה החלק המעניין. חכה שתלמד יסודות בביוכימיה, זה מעניין לי הקרימאסטר באשך.

לא יודע, זה לא משנה אני לא מתכוון לבוא להרצאות או לתרגולים.

מגניב. באמת חידשת לי.
וכן, לא עושים אצלנו שום דבר כמו שצריך (בשתי הפקולטות). ברצינות. מתחיל להשבר לי כבר מהתת רמה הזאת והדרך שבה עניינים מתנהלים. (במיוחד בפקולטת הביולוגים המפגרים אבל גם אצל הרפואנטים)

כנראה ככל שאתה מצפין באוניברסיטה הבורות עולה (שלא לדבר על מערבה)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית