הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ON Optimum Gold : Double Rich vs Extreme Chocolate

ShaharGelman

משתמש מתחיל
31
2
נק' מוניטין:
29
31
2
שניהם קיבלו ציונים מאוד גבוהים לפי התגובות, עכשיו השאלה היא מי שניסה את שניהם מה אהב יותר

לא ניסיתי את הדאבל ריץ', אבל אני יכול להגיד בוודאות שפשוט אי אפשר לא לאהוב את האקסטרים מילק. החלבון הכי טוב שיצא לי לטעום.

ת'אמת שגם לי הייתה את ההתלבטות בין 2 הטעמים הללו ובסוף הלכתי על טעם אחר בגלל שאבקה קודמת היה לי שוקולד של סיינטרקס ודי נמאס לי מהטעם הזה אז שיניתי. עכשיו יש לי את הטופי קרמל פאדג' שגם הוא קיבל ציון גבוה(אם אני לא טועה משה דירג אותו כטעם הכי טוב של אופטימום שהוא טעם) ואני מבסוט עליו רצח.

• פותח/ת השרשור
היה לי DYMATIZE ISO 100 שוקולד והטעם היה לא משהו מיוחד אך סביל
אולי מישהו ניסה אותה לעומת השניים שציינתי בהתחלה?

לדעתי הטעם של האופטימום הרבה הרבה יותר טוב מהאיזו 100..מה גם שהאיזו 100 יקר יותר..

זה עניין של טעם, הדאבל ריץ' לדעתי מצויין ופשוט התענגתי עליו כל פעם מחדש! הוא כל כך טוב שחשבתי ששמו לי שוקולית בקופסא אחרת.
הקרמל טופי גורם לי לבחילות ואני ממש הפסקתי להשתמש בו אחרי חודש,לא יכול להריח או לטעום אותו.

את האקסטרים שוקולד לא טעמתי.

אגב סתם שתבין, היה חי דלי של דאבל ריצ' ועל הסקופ הראשון חיפשתי למי למכור אותו.. גועל נפש

אגב סתם שתבין, היה חי דלי של דאבל ריצ' ועל הסקופ הראשון חיפשתי למי למכור אותו.. גועל נפש
באמת עניין של טעם, אני בסקופ הראשון התבאסתי אבל אז הבנתי שהאבקה אובת ששמים לה קצת מים יחסית ואז הטעם חזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית