הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קיום יחסי מין במהלך סייקל

תהנה, פגיעה בתוצאות אני לא רואה איך זה יביא לך אלא אם תקיים יחסי מין כמה פעמים ביום.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה אני עכשיו סיימתי 4 שבועות דיבול 50מג נישאר לי עוד 6 שבועות אם הסוסטנון אני מפוצץ נוזלים קפצתי מי 77 ל 87 תוך 4שבועות אני יכול להתחיל עכשיו חיטוב?
למה אחרי ה PCT ו שלושה חודשים של מנוחה אני מתחיל סייקל חיטוב ו אני רוצה להיות דיי חטוב ליפני תחילת סייקל זה אפשרי אם סוסטנון?

** אין צורך להדגיש! **

תראה, בכל מקרה אתה צריך לבצע "גשר", שזה שבועיים במאזן נייטרלי ואז להתחיל חיטוב.
לא ציינת מתי אתה לוקח את הכוריגון, אני מניח שאתה מתכנן לקראת סוף הסייקל, תהיה לך את הנפילה שלאחר הסייקל. לכן לא הייתי ממליץ לך לעבור לחיטוב עכשיו.
מה גם שאתה עוד צריך לצבור מסת שריר, 4 שבועות זה נחמד אבל סייקל מסה צריך להיות מינימום 8 שבועות, סביר להניח שעלית לא מעט נוזלים בתקופה הזו.

• פותח/ת השרשור
תראה, בכל מקרה אתה צריך לבצע "גשר", שזה שבועיים במאזן נייטרלי ואז להתחיל חיטוב.
לא ציינת מתי אתה לוקח את הכוריגון, אני מניח שאתה מתכנן לקראת סוף הסייקל, תהיה לך את הנפילה שלאחר הסייקל. לכן לא הייתי ממליץ לך לעבור לחיטוב עכשיו.
מה גם שאתה עוד צריך לצבור מסת שריר, 4 שבועות זה נחמד אבל סייקל מסה צריך להיות מינימום 8 שבועות, סביר להניח שעלית לא מעט נוזלים בתקופה הזו.

נכון אבל יש לי עוד 6 שבועות ל PCT הייתי רוצה להוריד קצת נוזלים בישביל להבליט את השריר
אז אם זה אפשרי להמשיך אם ה סוסטנון ו לעשות סוג של חיטוב כזה להוריד דברים מיותרים מהתפריט להוסיף ארובי ו עוד דבר אחד אתחלתי לעבוד עכשיו ו ליפני זה יצה לי 8 ארוחות ביום עכשוי 6 ביגלל העבודה זה בסדר? למה אין שום דרך שאני יוסיף עוד 2 ארוחות

עדיף שלא תשנה כלום עכשיו, תמשיך עם הסייקל כמו שהוא מההתחלה, כי אחרת אתה תתבאס שבסופו של דבר, התוצאות שלך לא יהיו מה שאתה ציפית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית