הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת אבקת חלבון - מאסל האוס

• פותח/ת השרשור oRx
  • פורסם בתאריך

oRx

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אני מתאמן כשנתיים.
סיימתי לימודים עכשיו ויש לי כ4 חודשים חופש לפני הצבא, לכן גם סדר היום שלי מבולגן לחלוטין (עכשיו 6 בבוקר ועוד לא הלכתי לישון..).
תמיד הקפדתי על מספיק ארוחות ומספיק חלבונים, ביה"ס שמר על סדר יום נורמלי.

בקיצור, אני מעוניין להשתמש באבקת חלבון.
תוכלו להמליץ לי על אחת מהחנות מאסל האוס בחיפה? מה ההבדל בין האבקות?

אתה יכול לנסות את אבקת החלבון שלהם דיימטיז שהם נורא ממליצים או אם אתה רוצה לחסוך קצת אז על iss

ההבדל ביניהן כמות החלבון למנה ומחיר כמובן

האבקה הנמכרת ביותר היום היא הדיימטייז,יש בה 0 סוכר עם חלבון איזולייט וטעמים משובחים
http://www.musclehouse.co.il/Elite_W...e-details.aspx

אבקת ISS גם נחשבת איכותית מאד,יש עליה מחיר טוב עם איכות גבוהה כך שהיא ממש משתלמת

http://www.musclehouse.co.il/ISS_WHE...X-details.aspx

תגיע אלי לחנות בחיפה ואני אסביר לך כל מה שתרצה,עדיף בצהריים כי ככה יש יותר זמן לשבת ולהסביר

שבוע טוב

לא טעמתי את הדיימטייז אני מחכה לגינר
אבל יש לי את הiss קרם עוגיות וזה בנתיים החלבון הכי טוב שטעמתי אני אשכרה שותה את זה לאט מרוב שזה טעים 😃 לא היה לי תופעות לוואי למניהם פשוט מעדן ..
ד"א לא ניסיתי אם חלב רק אם מים ..אני מתאר לעצמי שיהיה יותר טעים
אם יש לך זמן לעשות שייק בבלנדר ממלחץ מאוד אם הרבה קרח זה יוצא כמו מילקשייק 😛

ISS MATRIX, כן?
בטוח שעדיף עוגיות ולא שוקו?
שניהם מצויינים, אם אתה לא אוהב שוקו אז תיקח את העוגיות, אתה תהנה משניהם. אבל לפני החלבון , אתה חייב לסדר את סדר היום שלך....אם לא תנוח מספיק לא תגיע מוכן לאימונים ובטח שלשרירים שלך זה לא טוב. תנסה ללכת לישון בשעה נורמלית, אם יש לך מספיק זמן תיתן אימון בוקר טוב (מומלץ אירובי) ואחרי הצהריים אימון משקולות טוב. תדאג לאכול טוב ותגיע מוכן לצבא...

ISS עוגיות + חלב +קרח בבלנדר יוצא באמת מעדן.

מסכים.
לפני שבוע בערך הייתי צריך ללכת בחום הכבד של הצהריים איזה שעתיים והייתי נורא נורא צמא ויבש ויצא שלא שתיתי איזה 5 שעות.
איך שבאתי הביתה הכנתי לעצמי שייק חלבון קרם עוגיות ISS עם חצי ליטר חלב וכמה קוביות קרח.
כ"כ נהנתי שחבל"ז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית