הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ no xplode

• פותח/ת השרשור elad.n
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

elad.n

משתמש מתחיל
73
0
נק' מוניטין:
-10
73
0
מישהו כאן השתמש פעם?
האם זה מנפח רק מבחינה "נוזלית" בלבד כמו שחלק אומרים?

• פותח/ת השרשור
הכוונה האם הגדילה היא בנוזלים בשריר וככה יגרום לאיבוד המראה של שריר מוצק.
מישהו השתמש במוצר כאן?

שמעתי חוות דעות שונות אני רוצה לדעת עוד קצת על התוסף במידה ואני ירצה להשתמש בו. אני מניח שיש כאן אנשים שהשתמשו בזה.

מישהו כאן השתמש פעם?
האם זה מנפח רק מבחינה "נוזלית" בלבד כמו שחלק אומרים?
אני לא יודע ממי קיבלת את האינפורמציה הזו לגבי ה-NO אבל הוא לא אמור לעשות את כל מה שכתבת כאן. הוא לא סופח נוזלים לשריר ,לא מנפח ולא בטיח...... הדבר היחיד שה-NO אמור לעשות זה לתת תחושה של פאמפ לפני האימון ע"י הרחבת כלי הדם ודרך אגב , גם את זה הוא לא עושה.... אם אתה רוצה מוצרים שעובדים תיקח את הEXPEND EXTRIM של דיימאטייז או את ה-JACK 3D . במידה ואתה רוצה לדאוג לכניסה של נוזלים לשריר תיקח קריאטין מונו (ולא את כל הפורמולות שמסביב).

• פותח/ת השרשור
את זה הבנתי מחבר שהשתמש.
ההפך אני לא רוצה להרחיב את השריר ע"י נוזלים.
ובכל מקרה זה מוצר שזה 6 פעמים ברצף כמוצר השנה. לא נראה לי שזה עד כדי כך לא עובד כמו שאתה אומר

את זה הבנתי מחבר שהשתמש.
ובכל מקרה זה מוצר שזה 6 פעמים ברצף כמוצר השנה. לא נראה לי שזה עד כדי כך לא עובד כמו שאתה אומר
נו....בחיאתק...מוצר שנבחר 6 פעמים כמוצר השנה...תשים לב שרוב המוצרים שנבחרו ב-BB הם או של BSN או של אופטימום כמו אלו שגם מועמדים השנה..... אין שום חשיבות לכמות הפעמים שמוצר נבחר ב-BB אל תשכח שזהו אתר שמפרסם את מה שבא לו ודוחף את מה שבא לו... אני חושב שאם תריץ חיפוש פה בפורום תמצא מה אנשים חושבים על ה-NO...חבל על הכסף שלך.

האמת שאני עכשיו משתמש בNO ואני מקווה שאני טועה אבל אני לא ממש מרגיש משהו מיוחד לפני האימון.
אני רציני אני ממש לא מרגיש את הפאמפ!
אולי אני צריך יותר מסקופ אחד?
או שאולי בגלל שאני לוקח גם קריאטין אז יש איזושהי השפעה?

או שזה סתם מעאפן!

---------- התגובה התווספה ב 11:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:28 ----------

דרך אגב אני לא לוקח את זה יום יום (בניגוד לקריאטין) אלא רק לפני אימון.
היום יש לי אימון SS - B אז אני אשתדל לשים לב אם יש איזושהי תחושה של פאמפ ואני אחזור לכותרת הזאת לדווח מה היה.

את זה הבנתי מחבר שהשתמש.
6 פעמים בשנה הם שילמו הכי הרבה ל BB.COM כדי להיבחר להיות מוצר השנה, לזה אולי התכוונת.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שההשפעות פסיכולוגיות בלבד והדבר היחיד שטוב בו הוא השיווק האגרסיבי המטורף שלו. לפי מה שהולך ברשת.

או שבאמת המוצר עובד. (לא ציני)
רק חבל שההפרש במחיר בארץ לחול הוא פשוט אסטרונומי על גבול הבלתי נתפס.
בארץ -450
ארהב- 40$ = כ 160 שקל.
פשוט עצוב

בכל מקרה אני מקווה להשתמש בקרוב ולהבין מה הסיפור שלו.

יכול להיות שההשפעות פסיכולוגיות בלבד והדבר היחיד שטוב בו הוא השיווק האגרסיבי המטורף שלו. לפי מה שהולך ברשת.

או שבאמת המוצר עובד. (לא ציני)
רק חבל שההפרש במחיר בארץ לחול הוא פשוט אסטרונומי על גבול הבלתי נתפס.
בארץ -450
ארהב- 40$ = כ 160 שקל.
פשוט עצוב

בכל מקרה אני מקווה להשתמש בקרוב ולהבין מה הסיפור שלו.
אני לא מצליח להבין אותך....כולם כאן אומרים לך שהמוצר שווה לתח... ואתה סתם זורק עליו כסף, ואתה בכל זאת רוצה לנסות אותו?! אם ידעת שאתה הולך לנסות אותו בכל מקרה אז למה הטרדת אותנו בשאלות שלך..... אהה שכחתי הוא נבחר למוצר השנה 6 פעמים ב-BB.......😣

---------- התגובה התווספה ב 16:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:22 ----------

האמת שאני עכשיו משתמש בNO ואני מקווה שאני טועה אבל אני לא ממש מרגיש משהו מיוחד לפני האימון.
אני רציני אני ממש לא מרגיש את הפאמפ!
אולי אני צריך יותר מסקופ אחד?
או שאולי בגלל שאני לוקח גם קריאטין אז יש איזושהי השפעה?

או שזה סתם מעאפן!

---------- התגובה התווספה ב 11:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:28 ----------

דרך אגב אני לא לוקח את זה יום יום (בניגוד לקריאטין) אלא רק לפני אימון.
היום יש לי אימון SS - B אז אני אשתדל לשים לב אם יש איזושהי תחושה של פאמפ ואני אחזור לכותרת הזאת לדווח מה היה.
אתה לא אמור לקחת את זה על בסיס יומי אלא רק לפני אימון.... גם אם תשתה חצי קופסא לא תרגיש כלום!!!!

עכשיו לקחתי סקופ ואני הולך עוד מעט להתאמן.
אני אחזור לפה להגיד מה הייתה ההרגשה, אם הייתה בכלל.

אתה לא אמור לקחת את זה על בסיס יומי אלא רק לפני אימון.... גם אם תשתה חצי קופסא לא תרגיש כלום!!!!

דרך אגב אני קראתי עכשיו מה שרשום על הקופסא של הנו אקספלוד והיה רשום לקחת כל יום סקופ ולפני אימון 2-3 סקופים.

זה תרגיל שיווקי כדי שיגמר הNO כמה שיותר מהר או שזה באמת נכון? (דרך אגב אני לוקח גם קריאטין ככה שאם צריך לקחת את זה כל יום בגלל הסוגי קריאטין אז עלי זה כניראה לא תקף)

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח להבין אותך....כולם כאן אומרים לך שהמוצר שווה לתח... ואתה סתם זורק עליו כסף, ואתה בכל זאת רוצה לנסות אותו?! אם ידעת שאתה הולך לנסות אותו בכל מקרה אז למה הטרדת אותנו בשאלות שלך..... אהה שכחתי הוא נבחר למוצר השנה 6 פעמים ב-BB.......😣

---------- התגובה התווספה ב 16:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:22 ----------

אם מבחינתך אני מטריד אל תענה . רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שהשתמשו- ולא כולם אומרים שהמוצר רע חוות דעת כאן דיי מתחלקות
. BSN משקיעים ברמות מטורפות בשיווק אבל לא הגיוני שימכרו מוצר סרק אבל אני לא שולל לגמרי. השוק יותר מדי יקר לאבד ע"י עבודה בעיניים ובטח לא על צרכנים אמריקאיים שהם לא פראיירים כמו שחושבים.

אני מביא אותו מחול ב 30$ לא משקיע עליו 500 כמו בחנויות בארץ אני לא משועמם.

מה איתו ?
יש לו קופסא מגניבה

• פותח/ת השרשור
כן .
היא זוהרת \=
ופה נראה לי העניין שלו נגמר

בטח נגמר כי האשכול שלך מלכתחילה היה לומר "אני קונה נו אקספלוד, הינה תראו אני יעלה 5 קילו שריר בשבוע ולא משנה מה תרשמו כאן אני עדיין אקנה את זה, אבל עדיין בא לי לפתוח אשכול בפורום כדי שיהיה איזה מישהו אולי אחד שיגיד לי שזה באמת ניפח לו את ה ביספס"

האנושות היא מקרה אבוד, במיוחד ילדים בני 12 שחושבים שכל קופסה זוהרת עם פירסומות במיליוני דולרים וכל מיני קולמנים למינהם יעשו להם משהו, מצא את ההבדלים למה GH עולה אלפי שקלים בחודש, לעומת קופסה מסכנה של NO אקספלוד שעולה 400 ש"ח, אם הקופסה המסקכה הייתה מעלה בשריר ועושה את כל מה שהיא אומרת שהיא עושה, אנשים לא היו משקיעים אלפי שקלים בחודש על הורמון גדילה, טסט, טרן ועוד חברים כאלו ואחרים שבסופו של דבר מעמידים אותם על במה.
מה גם המוצר CELMASS נכשל בעבר בבדיקות מעבדה והחברה כתשובה שינתה את ה"נוסחה" שלה ורשמה משהו אחר, בכלל בארץ מי שמייבא את הנו אקספלוד למינהם היא חנות יבואן וגוזרת קופון של 300-400% מעלות המוצר על הלקוח ואנשים אוכלים את זה. אפשר להביא 2 קופסאות נו אקספלוד כולל מע"מ ומשלוח לארץ במחיר של קופסה מסכנה מחנות בארץ.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית