הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה קצת טיפשית, חלב ופצעים

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
בתקופה האחרונה אני לא מקפיד על עלייה במשקל, פשוט נשאר פחות או יותר על אותו משקל, אוכל את הבסיס היומי שלי ומה שבא לי מהצד.

היו לי תקופות שהיה לי המון פצעים בפנים (אקנה לבנים מגעילים איכסה פיכסה 😣)
וזו הייתה תקופה שהייתי שותה חלב במתינות, המון מוצרי חלב (גבינות ומעדנים) וכו' + אבקת חלבון.

מאז שירדתי מהכל ואני שותה כוס חלב פה ושם ואוכל קופסאת קוטג' גבינה (הורדתי אבקת חלבון לחלוטין) הפנים נקיות בצורה מדהימה, ברוך השם.

בחודש האחרון התחלתי לשתות מינימום 1.5 ליטר חלב ביום (נקי חחח או עם תוספת שוקולית כשבא לי לגוון).

למען האמת (לא שזה חדש לפורום שלנו) התוספת של ה- 1.5/2 ליטר חלב ביום + נישנושים עם זה פשוט התחילו להזיז אותי עם המשקל, וסבבה לי, עולה קצת בלי להתאמץ כי אין לי כוח כרגע להשקיע יותר מדי, מצד שני - הפצעים מתחילים לצאת שוב, וזה דבר בלתי נסבל.

אז אחרי כל החפירה, אני יכול להסיק שהחלב קשור באופן ישיר לפצעים ועליי להפסיק?

בגדול אין הוכחה שחלב יכול להשפיע על אקנה, אבל יש הוכחה שאינסולין כן ובגלל שחלב ואינסולין הולכים יד ביד במיוחד בכמויות שאתה מציין, הייתי יורד מהחלב אם הפצעים מפריעים לך ומחפש מקור אחר לקלוריות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי...

למען האמת אני לא כ"כ מחפש מקור אחר לקלוריות, כמו שאמרתי אני לא בתקופה שאני מחפש כ"כ להפציץ
פשוט העניין הזה היה נוח, קליל וטעים, ועל הדרך הזיז אותי קצת במשקל, אבל זה לא שווה את זה

תודה משה.

אחת הסיבות שחששתי בגללן מאבקת חלבון המכילה חלב.

משה, במידה ואני מערבב את המשקה על בסיס מים מה הסיכוי שהימצאות חלבון החלב או מה שזה לא יהיה בתוסף ישפיע על האינסולין או על הפצעים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא רוצה סתם לדבר באוויר או לזרוק שטויות, אבל אני על בשרי חוויתי-

בכל התקופה (תקופה ארוכה) שהשתמשתי באבקת חלבון, היו פצעים, כשהורדתי אותה, פשוט אין נקודה. (ניסיתי אפילו תפריט מדוייק עם/בלי בשביל לראות זה באמת בא מהאבקה).

לא אומר שיש קשר ישיר ולא מציע לאנשים לא לקנות, אתה מוזמן לנסות את זה, מקסימום אם לא טוב תפסיק, ככה עשיתי כשהבנתי שזה לא מתאים לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית