נק' מוניטין:
-37
- 387
- 0
אני לא יודע מה איתכם אבל מאז שאני צורך ש"ש אני מחרבן לפחות 6 פעמים ביום, וזה עושה לי מדיי פעם שלשולים, זה קשור לזה? 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שהסיבים עושים את הבלאגן, נסה לא לאכול אני אישית לא סובל ש"ש ארוחת הבוקר שלי זה 2 לחמניות, 2 ביצים וקוטג'
זה מקור איכותי לויטמנים ומינרלים כל השאר אותו דבר, לא אוהב ש"ש אישית זה מזכיר לי קיא וזה גם לא טעים במיוחד אלא אם קונים את האינטסטנ עם הטעמים שיש שם 425532523 מ"ג נתרן וזה עולה פי 5 מהרגיל, קיצר תאכל מה שאתה אוהב ותפסיק לחיות לפי מה שאנשים אומרים.אבל זה לא מקור יותר איכותי לפחמימה? או שלגוף זה לא משנה לו מאיפה באים הערכים?
זה מקור איכותי לויטמנים ומינרלים כל השאר אותו דבר, לא אוהב ש"ש אישית זה מזכיר לי קיא וזה גם לא טעים במיוחד אלא אם קונים את האינטסטנ עם הטעמים שיש שם 425532523 מ"ג נתרן וזה עולה פי 5 מהרגיל, קיצר תאכל מה שאתה אוהב ותפסיק לחיות לפי מה שאנשים אומרים.
BV של חלבון לא ממש משנה בהנחה שאתה מערבב בין סוגי החלבון ביומיוםאם כבר מדברים על זה, לגוף באמת משנה מאיפה מגיעים הערכים? נגיד אם זה מביצים או טונה או בשרים? או שהוא בסופו של דבר קולט את הערכים של החלבון, פחמימה ושומן ולא משנה מאיפה זה הגיע? לביצים לדוגמא אין ערך חלבוני איכותי יותר משאר החלבון? זה משנה בכלל?
ש"ש לארוחת בוקר זה הדבר, כאילו בהתחלה זה הציק והיה קשה לגמור את זה
אבל עכשיו זה כמו מעדן בשבילי, קיצר אתה יכול משהוא אחר פשוט ש"ש באה עם הרבה פחמימות ומחיר מצחיק, בגלל זה היא שווה.
קורנפלקס "של אלופים" (הרגיל של תלמה)הולך?קרם עוגיות זה לא רק שומן רווי זה שומן טראנס :\
קורנפלקס "של אלופים" (הרגיל של תלמה)הולך?