הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ל-ש"ש

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
אני לא יודע מה איתכם אבל מאז שאני צורך ש"ש אני מחרבן לפחות 6 פעמים ביום, וזה עושה לי מדיי פעם שלשולים, זה קשור לזה? 🙄

יכול להיות שהסיבים עושים את הבלאגן, נסה לא לאכול אני אישית לא סובל ש"ש ארוחת הבוקר שלי זה 2 לחמניות, 2 ביצים וקוטג'

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהסיבים עושים את הבלאגן, נסה לא לאכול אני אישית לא סובל ש"ש ארוחת הבוקר שלי זה 2 לחמניות, 2 ביצים וקוטג'

אבל זה לא מקור יותר איכותי לפחמימה? או שלגוף זה לא משנה לו מאיפה באים הערכים?

אבל זה לא מקור יותר איכותי לפחמימה? או שלגוף זה לא משנה לו מאיפה באים הערכים?
זה מקור איכותי לויטמנים ומינרלים כל השאר אותו דבר, לא אוהב ש"ש אישית זה מזכיר לי קיא וזה גם לא טעים במיוחד אלא אם קונים את האינטסטנ עם הטעמים שיש שם 425532523 מ"ג נתרן וזה עולה פי 5 מהרגיל, קיצר תאכל מה שאתה אוהב ותפסיק לחיות לפי מה שאנשים אומרים.

• פותח/ת השרשור
זה מקור איכותי לויטמנים ומינרלים כל השאר אותו דבר, לא אוהב ש"ש אישית זה מזכיר לי קיא וזה גם לא טעים במיוחד אלא אם קונים את האינטסטנ עם הטעמים שיש שם 425532523 מ"ג נתרן וזה עולה פי 5 מהרגיל, קיצר תאכל מה שאתה אוהב ותפסיק לחיות לפי מה שאנשים אומרים.

אם כבר מדברים על זה, לגוף באמת משנה מאיפה מגיעים הערכים? נגיד אם זה מביצים או טונה או בשרים? או שהוא בסופו של דבר קולט את הערכים של החלבון, פחמימה ושומן ולא משנה מאיפה זה הגיע? לביצים לדוגמא אין ערך חלבוני איכותי יותר משאר החלבון? זה משנה בכלל?

תגיד the punisher אתה עושה צחוק? אתה קורא פה בכלל בפורום? כמה זמן אתה בכלל בכל העסק של הפיתוח גוף ושל הפורומים בפרט שאתה שואל כאלה שאלות?

אם כבר מדברים על זה, לגוף באמת משנה מאיפה מגיעים הערכים? נגיד אם זה מביצים או טונה או בשרים? או שהוא בסופו של דבר קולט את הערכים של החלבון, פחמימה ושומן ולא משנה מאיפה זה הגיע? לביצים לדוגמא אין ערך חלבוני איכותי יותר משאר החלבון? זה משנה בכלל?
BV של חלבון לא ממש משנה בהנחה שאתה מערבב בין סוגי החלבון ביומיום

ש"ש לארוחת בוקר זה הדבר, כאילו בהתחלה זה הציק והיה קשה לגמור את זה
אבל עכשיו זה כמו מעדן בשבילי, קיצר אתה יכול משהוא אחר פשוט ש"ש באה עם הרבה פחמימות ומחיר מצחיק, בגלל זה היא שווה.

• פותח/ת השרשור
ש"ש לארוחת בוקר זה הדבר, כאילו בהתחלה זה הציק והיה קשה לגמור את זה
אבל עכשיו זה כמו מעדן בשבילי, קיצר אתה יכול משהוא אחר פשוט ש"ש באה עם הרבה פחמימות ומחיר מצחיק, בגלל זה היא שווה.

לדעתי אני יעבור למשהו אחר, זה ממש קטסטרופה בחודש האחרון יוצא לי לחרבן בכמויות אדירות ובנסיבות הכי לא צפויות 😡

פעם אכלתי ש''ש וואלה לא אהבתי ממש..
היום אני אוכל כריות על הזין שלי מחיר ושומן רווי זה טעים על הבוקר עם חלב וקרם עוגיות 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית