הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקנה בסייקל - מה עושים?

kicker122

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
נערך לאחרונה:
דבר ראשון, לא צריך לרשום עם הרבה נקודות, מספיק נקודה אחת.

דבר שני, אני לא יודע איזה חומרים לקחת ואיזה חברות, אבל אקנה זה תופעת לוואי ידועה, אולי אצלך זה חמור יותר. אין טעם להפסיק את הסייקל בגלל זה.

להבא כותרת יותר אינפורמטיבית - "מאוד חשוב!!!!!!!" זה לא כותרת ובפעם הבאה גם השאלה שלך תימחק.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, לא צריך לרשום עם הרבה נקודות, מספיק נקודה אחת.

דבר שני, אני לא יודע איזה חומרים לקחת ואיזה חברות, אבל אקנה זה תופעת לוואי ידועה, אולי אצלך זה חמור יותר. אין טעם להפסיק את הסייקל בגלל זה.

להבא כותרת יותר אינפורמטיבית - "מאוד חשוב!!!!!!!" זה לא כותרת ובפעם הבאה גם השאלה שלך תימחק.
הבנתי ו בקשר לזה שאני לא מתאמן עכשיו עדין להמשיך?

תראה, אם אתה מתכנן לא להתאמן תקופה ארוכה, אז תפסיק ותתחיל את ה PCT.
אם זה רק השבוע הזה, אז תמשיך לקחת ותחזור לאימונים שבוע הבא.

• פותח/ת השרשור
תראה, אם אתה מתכנן לא להתאמן תקופה ארוכה, אז תפסיק ותתחיל את ה PCT.
אם זה רק השבוע הזה, אז תמשיך לקחת ותחזור לאימונים שבוע הבא.

כן זה רק לשבוע. ו בקשר ל חצ קונים זה יעלם?
ו אוד דבר 1 ירדתי המון בשבוע נוזלים לא נוזלים זה יחזור?

אני לא יודע מתי נשקלת, אבל בד"כ נשקלים על הבוקר שמתעוררים, יכול להיות שנשקלת בזמנים שונים.
וייתכן שלא מעט ממה שירדת זה נוזלים. כי לרדת בשריר בצורה דרסטית, זה לא יקרה כ"כ מהר, מה גם שאתה על אנאבולים.

ושוב, ביקשתי שתפסיק עם השלוש נקודות ברצף.
אני לא מבין, קשה לרשום עם נקודה אחת וסימן שאלה אחד? אנחנו לא עילגים שצריך לרשום כמה פעמים.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מתי נשקלת, אבל בד"כ נשקלים על הבוקר שמתעוררים, יכול להיות שנשקלת בזמנים שונים.
וייתכן שלא מעט ממה שירדת זה נוזלים. כי לרדת בשריר בצורה דרסטית, זה לא יקרה כ"כ מהר, מה גם שאתה על אנאבולים.

ושוב, ביקשתי שתפסיק עם השלוש נקודות ברצף.
אני לא מבין, קשה לרשום עם נקודה אחת וסימן שאלה אחד? אנחנו לא עילגים שצריך לרשום כמה פעמים.

כן רק בבוקר ו אני משתמש בתוכנה שמתרגמת אין לי עברית אז זהבתח עושה את התקודות כי אני לא עושה אותם
תודה אפשר לינעול .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית