הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקשו ממני למסור ד"ש למשה, אז אני מוסר

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
"Hachem Mitually July 31 at 1:43am Report
אתה נחשב כ....ת יה בנזונה מלכלך אה אני אראה לך מי זה האשם ודש למשה המזדיין"

קורן אם אתה כ"כ כועס שחברה שלך עדיין צופה אדוקה של ערוץ הופ אתה יכול פשוט לחפש חברות מחוץ לגני שעשועים, זה יהיה יותר פשוט מלשקר לבודי בילדר התורן.

הוא בן אדם עצוב, בן אדם בן 40 עם מוח של ציפור ומתנהג כמו בן 12, אין לי יותר מה לומר על זה הוא מקרה אבוד.

"Hachem Mitually July 31 at 1:43am Report
אתה נחשב כ....ת יה בנזונה מלכלך אה אני אראה לך מי זה האשם ודש למשה המזדיין"

קורן אם אתה כ"כ כועס שחברה שלך עדיין צופה אדוקה של ערוץ הופ אתה יכול פשוט לחפש חברות מחוץ לגני שעשועים, זה יהיה יותר פשוט מלשקר לבודי בילדר התורן.

מתי יש חלוקה של הירושה?
אני רוצה תבגדים שלך,הבטחתי לאחותי הקטנה בגדים לבובות שלה.

• פותח/ת השרשור
מתי יש חלוקה של הירושה?
אני רוצה תבגדים שלך,הבטחתי לאחותי הקטנה בגדים לבובות שלה.

גם לבובות של אחותך אתם מזריקים סטרואידים בחשאי? אחרת אני מתקשה להבין איך הן הגיעו לגודל שלי.

גם לבובות של אחותך אתם מזריקים סטרואידים בחשאי? אחרת אני מתקשה להבין איך הן הגיעו לגודל שלי.

אני מבין שזה תגובה רק בגלל שאתה על ערש דווי.
תלמד לא להתעסק עם השלד הבורר.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שזה תגובה רק בגלל שאתה על ערש דווי.
תלמד לא להתעסק עם השלד הבורר.

הדבר היחידי שמפחיד אותי בקשר לקורן זה שהוא עלול עוד לנסות להתחיל עם אחותי, אבל אני חושב ש-9-10 זה כבר מבוגר מדי בשבילו אז אני נראה לי שיהיה בסדר.

הדבר היחידי שמפחיד אותי בקשר לקורן זה שהוא עלול עוד לנסות להתחיל עם אחותי, אבל אני חושב ש-9-10 זה כבר מבוגר מדי בשבילו אז אני נראה לי שיהיה בסדר.

אתה רק מחמיר את העונש, הייתי ממליץ לך לדבר עם הבורר ולבקש את רחמיו.
הוא יודע איפה אתה גר.

שמע דניאל אני הייתי מציע לך לנסות למצוא איזו פשרה בנושא, אחרת 3 בילדרים גדולים וחזקים יעקבו אחריך יום ולילה.

• פותח/ת השרשור
אתה רק מחמיר את העונש, הייתי ממליץ לך לדבר עם הבורר ולבקש את רחמיו.
הוא יודע איפה אתה גר.

כן, רק שלא.

שמע דניאל אני הייתי מציע לך לנסות למצוא איזו פשרה בנושא, אחרת 3 בילדרים גדולים וחזקים יעקבו אחריך יום ולילה.

יש לי אחלה פשרה, אם קורן יפסיק לנסות להציק לי אני לא אצטרך לעצבן אותו בחזרה. מכיוון שהוא לא ממש מעניין אותי, אין לי שום סיבה להטריל אותו אם הוא לא מתחיל שום דבר.

כן, רק שלא.

יש לי אחלה פשרה, אם קורן יפסיק לנסות להציק לי אני לא אצטרך לעצבן אותו בחזרה. מכיוון שהוא לא ממש מעניין אותי, אין לי שום סיבה להטריל אותו אם הוא לא מתחיל שום דבר.

הבורר אמר שהוא לא מסכים, הוא רוצה נקמה!
😵

• פותח/ת השרשור
הבורר אמר שהוא לא מסכים, הוא רוצה נקמה!
😵
אני מופתע שלקורן יש כ"כ הרבה אנרגיה לתעל לסיפור הזה, הבנתי שלחברה שלו בדיוק בוקעות השיניי חלב, היא בטח מעירה אותו הרבה בלילה עם הבכי. Then again, קורן מומחה בבכי, אז אולי זה לא מפריע לו.

חחח זה לא הגמד עשה.

נכון, אבל אני מוכן לקחת את המוניטין אם אתם ממש מתעקשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית