הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש PSMF עד העצם!

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
אז ככה, ב26.8 אני טס לאיטליה ואני חייה להיות קצת חטוב.
אני יודע שזה לא זמן ארוך מספיק אבל אני חושב שבהחלט אני יכול להגיע לאחוז שומן נמוך במיוחד בגלל שאני עושה הכל 100% מושלם.

נתונים:
1.79
משקל 86
16%~ שומן

השאיפה היא לרדת בסביבות ה-6 קילו (לא כולל נוזלים שזה 7-9 קילו סה"כ) כאשר אם לא יהיו בעיות אז מהשבוע השני אני אשיג קלן מאיפשהו.

# פעמיים בשבוע FBW. (שני וחמישי)
# אירובי פעמיים בשבוע על הבוקר. (הליכה חצי שעה, ראשון ורביעי)
# עמסות בימי חמישי לאחר האימון.

תוספים:
מולטי - אופטימן (בקשר לזה אני לא יודע אם לקחת מנה - 3 כדורים או רק שני כדורים, מה דעתכם?)
סידן 1 ג'
ויטמין C 500 מ"ג
אומגה 3 - 10 ג'
ל-טירוזין 3 מ"ג
קפאין 200 מ"ג
מגנזיום 400 מ"ג (כדורים של 200)
מלח דל נתרן
מלח אשלגן

יש הערות? משהו לתקן?
אם לא תאחלו לי בהצלחה!

אם אתה 16% אז אתה צריך סבב אחד או אולי 2 של PSMF
(11 יום סבב + 3 ימי העמסה)

ואחר כך אתה יכול לעשות UD2 אם התוצאה לא תספיק לך
הPSMF תביא אותך לסביבות 12% +-

הכל בתאוריה כמובן, תקרא את הספר

סידן כדאי להגיע ל 2 גרם (תחשב גם אוכל)

• פותח/ת השרשור
קראתי את הספר מספיק פעמים אני חושב.
וכן, אני יודע שהסיכוי יהיה קלוש להוריד כל כך הרבה משקל בתקופה כל כך קצרה אבל אני שואף להוריד כמה שיותר.
וגם קראתי את הUD2 מספיק פעמים ואני לא חושב שאני ארד מתחת ל10% כי אני טס לשבועיים ואז כבר אתחיל מסה עד 100% שומן

---------- התגובה התווספה ב 22:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:40 ----------

ובקשר לסידן, אני רשמתי 1 ג' סידן בתור תוסף ולא סה"כ.

איזה קטע! גם אני טס לאיטליה אבל בעוד שבועיים ובעקבות זה אני מנסה לרדת קצת במשקל בשביל שאני אוכל לטחון שם פיצות פסטות וגלידות בלי חשבון וגם בגלל שעוד שבוע אני באילת והכרס מפריעה קצת..
שיהיה בהצלחה

בלי שתיכננתי יוצא שגם אני עושה PSMF מיום ראשון הבא.
בהצלחה חבוב, הלוג שלך יעזור לי גם כן 😛

אני מבין שאתה קבוצה 1?

• פותח/ת השרשור
קדימה חבר'ה! אני מציע שתשתתפו בלוג ונעשה מאין "טריפל" לוג!
ואני בקבוצה 2 עדיין גבולי.
אני מציע שכדי למקסם את הירידה נעשה תחרות ! 📢😵‍💫🥊

בכיף 😃
הוספתי למועדפים כדי לא לשכוח.
אני גם קבוצה 2 אבל נראה לי שאני אנצח 😃

• פותח/ת השרשור
לך תז... חח
אתה משתמש בקלן\אפדרין\T3 או משהו?
אם כן אז יש לך יתרון כי אני כרגע לא משתמש.

• פותח/ת השרשור
בסדר אז שיהיה בהצלחה ותדע לך שאני FIGHTER רציני.. 😃

---------- התגובה התווספה ב 10:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:37 ----------

תגיד לי רגע באמת, מה אתה אומר כדאי לי לעשות את האימונים בסגנון UD2 ?
אני אעשה 2 אימונים בשבוע, זה ישאר אותו דבר אבל הסגנון.
בUD2 הסגנון הוא דילול רצחני ז"א מנוחות קצרות בין סט לסט ומס' חזרות של 15-20 עד שריפה.
לעומת RFL שהאימונים הם רגילים לחלוטין.
הפחד שלי זה שהגוף שלי לא יתאושש.
מבין?

אני היום בתחילת השבוע השלישי של PSMF (למעשה RFL - שע"פ הספר זה PSMF בגרסה משופרת) - כרגע דיי מרוצה, יום שלישי או רביעי אני אגש להשקל כדי למדוד התקדמות שבועית.

מתאמן FBW פעמיים בשבוע - שני ושישי ואירובי עוד פעמיים-שלוש לפי ההמלצה (עצימות נמוכה 35-40 דק' כל פעם - עצימות גבוהה יותר גם ככה לא מצליח עם כ"כ מעט קלוריות ופחמימות).

לגבי תזונה - לא מתקשה לעמוד בתפריט כיוון שרוב היום אני לא בבית אלא במשרד ושם אין לי ממש נגישות לאוכל, אז זה עוזר.

בערב קצת יותר בעייתי אז כל פעם במקום ללכת למטבח מצ'יעמום אני קורא עוד כמה עמודים ב-PPST.

בא לך לפרט איך נראה התפריט שלך ביום לדוגמא? סתם כדי שנסבר את האוזן ונעריך את השואה שאתה עובר 😃

• פותח/ת השרשור
חחח אתה באמת רוצה לשמוע..?

אז ככה:
בוקר:
סלט+קוטג' 1%

צהריים
200 ג' חזה עוף
סלט

לפני אימון\לפנות ערב
טונה במים מעורבב בסלט.

אחרי אימון:
שייק
טונה במים עם סלט

לפני שינה
שייק

לפעמים אני עושה לפני אימון\לפנות ערב סלט ענקי עם 2 טונות ואז בערב אוכל רק את הקוטג'

איך התפריט 😃?

• פותח/ת השרשור
תעשה אימוני דילול.. זאת חוויה

כן אני יודע שזאת חווי מאוד נעימה, במיוחד בUD שאתה עושה את האימון דילול וישר אחרי האימון אתה מתחיל את אותו אימון מחדש.
כבר הייתי בזה חח
ועכשיו באמת, אתה חושב שכדאי לי לעשות אימוני דילול?

אני היום בתחילת השבוע השלישי של PSMF (למעשה RFL - שע"פ הספר זה PSMF בגרסה משופרת) - כרגע דיי מרוצה, יום שלישי או רביעי אני אגש להשקל כדי למדוד התקדמות שבועית.

מתאמן FBW פעמיים בשבוע - שני ושישי ואירובי עוד פעמיים-שלוש - יותר מידי אתה לא תתאושש לפי ההמלצה (עצימות נמוכה 35-40 דק' - הוא אומר לא לעבור את החצי שעה כל פעם - עצימות גבוהה יותר גם ככה לא מצליח עם כ"כ מעט קלוריות ופחמימות).

לגבי תזונה - לא מתקשה לעמוד בתפריט כיוון שרוב היום אני לא בבית אלא במשרד ושם אין לי ממש נגישות לאוכל, אז זה עוזר.

בערב קצת יותר בעייתי אז כל פעם במקום ללכת למטבח מצ'יעמום אני קורא עוד כמה עמודים ב-PPST.

כן אני יודע שזאת חווי מאוד נעימה, במיוחד בUD שאתה עושה את האימון דילול וישר אחרי האימון אתה מתחיל את אותו אימון מחדש.
כבר הייתי בזה חח
ועכשיו באמת, אתה חושב שכדאי לי לעשות אימוני דילול?

אני לא יודע בדיוק איך PSMF בנויה, אף פעם לא התעמקתי בתוכנית אז אני לא יכול להגיד לך, המטרה של אימוני דילול זה ריקון גליקוגן, בUD2 זה בנוי ככה- סיימת את הניטרלי, אחרי העמסה, וישר אחרי הניטרלי את מתחיל את הריקון גליקוגן , בשביל שוב להגיע כמה שיותר מהר למצב שהמאגרי גליקוגן שלך ריקים, עושים את זה בעזרת אימוני דילול.

שוב תלוי איך PSMF בנויה, אתהיכול גם לעשות אירובי במקום האימונים האלו, מה שהכי חשוב זה שתשמור על אימונים כבדים פעמיים בשבוע בשביל לשמר כמה שיותר שריר.

• פותח/ת השרשור
טוב אז אני לא אעשה אימוני דילול אם ככה.
כי זה לא מתאים לתכנית של RFL.
האמת שאני התעמקתי בשתי התכניות אבל סתם עניין אותי למה אתה חושב שכדאי לי לעשות אימוני דילול.

תודה בכל מקרה על העזרה!

בספר RFL הוא מציין 35-40 דק' עד כמה שאני זוכר לכל פעם.

בכל אופן אם אתה מאמין שעוד 5-10 דק' בעצימות נמוכה כל אימון אירובי יגרמו לך לא להתאושש אז מצטער להגיד לך, אתה חיי בסרט.

ולגבי הכמות אני גם דיי בטוח שרשום שם שאפשרי 3 אימוני אירובי כאלה.

ולגבי התאוששות - כבר שבועיים אני סוחב במתכונת הזאת ועוד לא קרה לי שלא הצלחתי להתאושש בין האימונים.

• פותח/ת השרשור
טוב אם ככה אז שיהיה בהצלחה, אני בכל מקרה לא לוקח סיכונים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית