הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתגר בפייסבוק

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
אנחנו רוצים להשיק אתגר בפייסבוק, מי שזוכה מקבל אבקת חלבון דימטייז מתנה.
אנחנו צריכים רעיונות לאתגר, תיהיו בעניין שבפייסבוק יש כ-50% מהאוכלוסיה שהיא אוכלוסיה רגילה ולא מתאמנת אימוני כוח, לא שותה 5 ליטר חלב ביום ולא אוכל 4 קופסאות אוריאו בלילה, לכן נדרש משהו שיתן לכולם ולכולן השתתפות שווה ושהאתגר לא יהיה העתקה של תגובות אחד מהשני.
עדיף גם משהו שלא יצריך מצלמה ודברים הזויים כמו הארוחה הכי גדולה וכו'.

אז ליטר חלב אחד, זה משהוא קל.
וכל אחד יוכל לעשות את זה.

צריך משהוא ייחודי לאתר, לא חוכמה לעשות 2 שאלות טריוויה ולקבל 1000 אנשים שעונים עליהן.

עדיף 30 סרטונים של אנשים שותים ליטר חלב.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהקבוצה בפייסבוק לא מכילה אנשים מהאתר ואני חושב שיותר אנשים שהם לה מאתר, לכן זה לא מתאים.

זה לא חייב להיות אוריאו וחלב. אפשר גם לעשות נגיד תחרות אכילת המבורגר של 500 גרם ומי שאוכל הכי מהר מנצח. או לאפה עם שווארמה, שבמובן מסוים זה עדיף כי עם ההמבורגר אפשר לזייף במשקל ובלאפות יש על זה פחות שליטה, וזה גם יותר זול וקל לביצוע. גם אין שום דבר חריג או מיוחד בלאכול לאפה אז אני לא רואה סיבה שאנשים ירתעו. מצד שני צריך מצלמה ובטח גם לא חסרים תחמנים נלוזים שימהירו את הסרטון שלהם רק בשביל לקבל את החלבון הכסף.

אתה יכול לפתוח דף לCAUSE כמו "להוקיע את האוריו, רוצים משקולנים טיבעיים"
או משהוא שבאמת איכפת לך ממנו ...
ואז הבנאדם שיקדם את זה הכי הרבה ... (יתרום או יוסיף הכי הרבה חברים )
יזכה ...

אני בטח לא אזכה ... החברים שלי בFB חושבים שאני מספים אותם ולא תורחים לקרוא מה שאני שולח...
מעניין למה !!!

אני חושב אבל לא בטוח...
זה שכשחבר שגייסתי לאותה "מטרה" כשהוא מגייס עוד חברים .. אז האפליקציה יודעת לספור את האנשים האלה ולהוסיף למספר האנשים שאני גייסתי ...

נערך לאחרונה:
תראה, אני לא מכיר את חתך האוכלוסיה שבפייסבוק אבל משהו שכמעט תמיד עובד טוב (ביחוד כשמוצעים פרסים)
זה לתת לאנשים להצטלם במקומות/מצבים מענינים עם איזה כרזה או שלט רלוונטי.

ואגב, בלי מצלמה זה בעייתי..מה עוד שכיום ש 'הכל מצולם' + אינטרנט וכו' זה מאוד מגביל לוותר על המדיה הזאת..

לצלם את עצמם עושים את התרגיל הזה במכון:

למי שישאל ... הם יכולים להגיד שזה משפר את ההיפ דרייייב ...

או ....

לפתוח דפ "ספאם" בFB ... שמיועד לאנשים לשלוח דברים: סירטונים או לינקים בנושא ספורט תזונה או ... הנושא החביב עלי... אוף טופיק

הלינק שמקבל הכי הרבה לייק ...זוכה !!!
*

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תראה, אני לא מכיר את חתך האוכלוסיה שבפייסבוק אבל משהו שכמעט תמיד עובד טוב (ביחוד כשמוצעים פרסים)
זה לתת לאנשים להצטלם במקומות/מצבים מענינים עם איזה כרזה או שלט רלוונטי.

ואגב, בלי מצלמה זה בעייתי..מה עוד שכיום ש 'הכל מצולם' + אינטרנט וכו' זה מאוד מגביל לוותר על המדיה הזאת..

+1

הייתי הולך על משהו פשוט, כל מי שמצטלם עם משהו שקשור לחדר כושר נכנס להגרלה, משקולת,
חגורת גב, חלבון, סתם תמונה שלו במכון...זה יכול לגרום להמון אנשים להכנס לאתגר.

מכירים את AMAZON TURKS ??

אתם יכולים להמציא כל מיני משימות קטנות:

- לחלק מאמר לחלקים קטנים ... ולתת אתם בתור משימות תירגום ..
- למצוא תמונות \ סרטונים של ספורטאי בשם XXXX
- להוסיף סמיילי למאגר סייליז ... נו באמת ... זה חסר לי!!!
- למלא שאלון ....
- לכתוב שאלון 😛
- לאסוף את המשקלים מהלוגים של המתאמנים ולמלא בטבלה ....

כל משימה כזו תהייה שווה כרדית מסויים ...
כשמשתמש יאסוף מספיק קרדיתים הוא יכל להחליפ אותם ב ...
- מוניטין (1 קרדיט.... לזונות המוניטין שבינינו ... בלי להאשים אף אחד)
- משתמש כבוד (100 קרדיט יוניטס)
- דלי חלבון ... (??? )
- לבחור קינוי מיוחד (2 קרדיטז - אני רוצה UBER SPAMMER במקום "משתמש קבוע")

✌️

אולי צריך לכתוב אפליקציה לנהל את הדבר הזה ?!?!?
אווו.... פשוט להשתמש באפליקציה של אמאזון לניהול ... 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היה כאן רעיון (לא יודע אם הוא רוצה לחשוף את עצמו) אשר אומר לפתוח נושא בפייסבוק ששואל איך קילוגרם/LBS עזרו לכם, האם השגתם את המטרה ולפרט מה השגתם עקב 2 האתרים.
התגובה שתזכה להכי הרבה לייקים תקבל את הפרס.

היה כאן רעיון (לא יודע אם הוא רוצה לחשוף את עצמו) אשר אומר לפתוח נושא בפייסבוק ששואל איך קילוגרם/LBS עזרו לכם, האם השגתם את המטרה ולפרט מה השגתם עקב 2 האתרים.

פשוט וקל ... לך על זה ...
מעניין מי הציע !?

המשפט הכי מצחיק ששמעתם בחדר כושר.. המשפטשיקבל הכי הרבה תגובות/ליקיים ינצח

המשפט הכי מצחיק ששמעתם בחדר כושר.. המשפטשיקבל הכי הרבה תגובות/ליקיים ינצח
כן רעיון טוב וגם מבדר

---------- התגובה התווספה ב 14:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:46 ----------

לפתוח נושא בפייסבוק ששואל איך קילוגרם/LBS עזרו לכם, האם השגתם את המטרה ולפרט מה השגתם עקב 2 האתרים.
גם טוב אבל קצת יותר מצ'עמם לאנשים שיקראו את זה

סחטיין משה, אתה מבין שאתגר של לייקים לפחות ישלש לך את החברים בקבוצה (בהנחה שחייבים להיות חבר בקבוצה בשביל לעשות לייק).
סתם שאלה- הזוכה יצטרך להגיע לסניף של מאסל האוס או שזה יכלול גם משלוח? כי אם זה יכלול, זה שווה השתתפות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית