הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חסימת חשבון המודעות בפייסבוק

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
היי חברים,
יש לי קרייסס עם פייסבוק. יש לי מודעה שרצה כבר כמעט שנתיים, ללא שום תקלות, וכל פעם דרך מנהל המודעות הייתי מחדש אותה. עכשיו פייסבוק החליטו שהם מקבלים סיבוב ופתאום באופן מפתיע חסמו לי את חשבון המודעות בטענה שהמודעה מפרה את המדיניות שלהם. ככה הדף שלי נראה (עם ההערות):
חסימה מפייסבוק 2.jpg
אודה מאוד לעוזרים, אני די אובד עצות.

אתה צריך ליצור איתם קשר איפה שכתוב "צור איתנו קשר" ולכתוב מה הבעיה והם יפתרו את זה. קרה בעבר ולאחר כתיבה אליהם זה שוחרר

• פותח/ת השרשור
אתה צריך ליצור איתם קשר איפה שכתוב "צור איתנו קשר" ולכתוב מה הבעיה והם יפתרו את זה. קרה בעבר ולאחר כתיבה אליהם זה שוחרר

פניתי אליהם ככה, והם דחו את הבקשה שלי, רציתי להיכנס לנוטיפיקשן של הדחייה דרך המחשב כדי לראות מה רשמו, ועכשיו אפילו זה נעלם.
אני בבעיה רצינית ואני די אובד עצות.

• פותח/ת השרשור
פתח משתמש פייסבוק חדש ופרסם משם

מדובר על הדף העסקי של הסטודיו שלי שעבדתי עליו כמה שנים, לא יכול פשוט לזרוק אותו לפח. החסימה אם אני לא טועה היא של חשבון המודעות, פתיחה של משתמש חדש תאפשר לי לפרסם מאותו דף עסקי פשוט על שם אחר? לא ממש הבנתי.

מדובר על הדף העסקי של הסטודיו שלי שעבדתי עליו כמה שנים, לא יכול פשוט לזרוק אותו לפח. החסימה אם אני לא טועה היא של חשבון המודעות, פתיחה של משתמש חדש תאפשר לי לפרסם מאותו דף עסקי פשוט על שם אחר? לא ממש הבנתי.
שים את המשתמש החדש אדמין על הדף העסקי וממנו תעשה פרסומים

• פותח/ת השרשור
השתמשתי בחשבון של אמא שלי, נתתי לה הרשאות לדף העסקי שלי, פרסמתי את המודעה עם שינוי שהיה עלול להיות הסיבה להפרה,
ושוב, אין אישור למודעה, מודעה שהייתה רצה שנתיים, ועכשיו פרסמתי אותה באופן הכי כללי שיש ועדין לא התקבלה.
מעולם לא הרגשתי כל כך קטן וחסר אונים, לא מצליח להגיע לשום "נציג", יום עבודה שלם שרפתי על הפייסבוק הזה.

תבדוק אולי השתנתה המדיניות או שהמודעה באמת עוברת על החוקים שלהם. זה תמונות של לפני-אחרי?

• פותח/ת השרשור
תבדוק אולי השתנתה המדיניות או שהמודעה באמת עוברת על החוקים שלהם. זה תמונות של לפני-אחרי?

לא, סתם סדרת מודעות של אנשים שמתאמנים, עושים TRX וכו', לא קרוב למשהו שמזכיר "לפני ואחרי".
זו מודעה שאני מריץ כבר כמעט שנתיים רצוף. ופשוט אין עם מי לדבר.

• פותח/ת השרשור
פרסום ממומן באינסטגרם זה דרך אותו מנהל המודעות של פייסבוק? כי ראיתי שזה מקושר

מניסיון השירות של פייסבוק גרוע עד ללא קיים, גם אצלי וגם אצל חברים כל פעם שנחסם חשבון פותחים אחד חדש
כל עוד הפיקסל שלך שמור אין סיבה לפחד, במיוחד שזו רק מודעה אחת. בעבר חסמו לי חשבון על זה שהמילה Hemp
הופיעה פעם אחת באתר שלי, לקח לי כמה ימים להבין שמוצרי האמפ לא חוקיים בכמה מדינות בארה"ב.

• פותח/ת השרשור
מניסיון השירות של פייסבוק גרוע עד ללא קיים, גם אצלי וגם אצל חברים כל פעם שנחסם חשבון פותחים אחד חדש
כל עוד הפיקסל שלך שמור אין סיבה לפחד, במיוחד שזו רק מודעה אחת. בעבר חסמו לי חשבון על זה שהמילה Hemp
הופיעה פעם אחת באתר שלי, לקח לי כמה ימים להבין שמוצרי האמפ לא חוקיים בכמה מדינות בארה"ב.

היי, יש אפשרות לפתוח חשבון חדש על אותו משתמש פייסבוק? או שאני צריך לפתוח פרופיל פייסבוק חדש מ-0.
ואתה יכול לתת קצת מידע להדיוט כמוני לגבי הפיקסל של פייסבוק ואיך הוא מגן עליי במקרה הזה?

היי, יש אפשרות לפתוח חשבון חדש על אותו משתמש פייסבוק? או שאני צריך לפתוח פרופיל פייסבוק חדש מ-0.
ואתה יכול לתת קצת מידע להדיוט כמוני לגבי הפיקסל של פייסבוק ואיך הוא מגן עליי במקרה הזה?
פייסבוק פיקסל אמור להיות מותקן אצלך באתר/דף נחיתה כדי שהוא יתן לך מידע כלשהו,
כל אדם שנכנס אלייך לאתר/דף נחיתה נקרא "פיקסל" פייסבוק מנתח את המשתמש שלו וככה יודע לאיזה אנשים לשלוח את המודעה שלך בכדי שתביא לך את התוצאות הטובות ביותר.
לכן גם אם המשתמש ננעל תמיד יהיה לך את ה"מידע" שהספת במשך שנים, אם עד עכשיו לא השתמש בפייסבוק פיקסל ממליץ לך לקרוא כמה מדריכים מקפיץ את העסק פלאים

בקשר לחשבון חדש, אתה יכול לפתוח לדעתי עד 30 חשבונות על אותו ביזנס אקאונט, תיכנס למדריך הזה תבדוק אם אתה מצליח ליצור אחד:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית