ייעוץ Starting Strenth

• פותח/ת השרשור Almoniz
  • פורסם בתאריך

Almoniz

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
אני שאלתי בפורום בחו"ל מה הדרך הכי טובה לפתח שריר ולהוריד באחוזי שומן , וכולם ענו לי בלא יוצא מן הכלל SS .

עכשיו אני חשבתי שSS זה רק בשביל להעלות במסת שריר ולא להפחת באחוזי שומן (ראיתי שזה לגדילה ולכוח)

אז זה נכון להשתמש בSS מאשר בתוכניות לחיטוב אחרות אם אני בתחילת הדרך , או שעדיף להתחיל בתוכנית חיטוב ישר ?

אני מצטער שאני פותח הרבה אשכולות, אבל לפני שאני עושה משהו אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז ..

תודה לעוזרים D:

השאלה היא על כמה אחוז שומן אתה.
אם אתה על 30% אז זה לחטב קודם ואז להתחיל SS.

אם אתה על 12-15% אז תתחיל SS.
ואי אפשר להוריד שומן ובו זמנית להעלות שריר, כל הקטע שאומרים שזה כן אפשרי זה בעצם הכוונה שכשתעלה בשריר אז מבחינת יחס אז יהיה יותר שריר שזה אומר שאחוז השומן ירד אבל כמות השומן שנמצא בגוף תישאר אותו דבר.

דוגמא:
בן אדם ששוקל 100 קילו עם 20% שומן יש עליו 20 קילו שומן נכון?
אם הוא יעלה 10 קילו שריר ונניח קילו אחד של שומן אז זה אומר שעכשיו הוא שוקל 111 קילו שמתוכם 21 זה שומן שזה אומר ש 111/100=1.11 ואז אתה יודע ש1% זה 1.11 ואז אתה עושה 21/1.11=18.9% שומן.

יש מבין?

• פותח/ת השרשור
השאלה היא על כמה אחוז שומן אתה.
אם אתה על 30% אז זה לחטב קודם ואז להתחיל SS.

אם אתה על 12-15% אז תתחיל SS.
ואי אפשר להוריד שומן ובו זמנית להעלות שריר, כל הקטע שאומרים שזה כן אפשרי זה בעצם הכוונה שכשתעלה בשריר אז מבחינת יחס אז יהיה יותר שריר שזה אומר שאחוז השומן ירד אבל כמות השומן שנמצא בגוף תישאר אותו דבר.

דוגמא:
בן אדם ששוקל 100 קילו עם 20% שומן יש עליו 20 קילו שומן נכון?
אם הוא יעלה 10 קילו שריר ונניח קילו אחד של שומן אז זה אומר שעכשיו הוא שוקל 111 קילו שמתוכם 21 זה שומן שזה אומר ש 111/100=1.11 ואז אתה יודע ש1% זה 1.11 ואז אתה עושה 21/1.11=18.9% שומן.

יש מבין?

אנ יודע את זה , בגלל זה לא הבנתי מה שונה בתוכנית חיטוב ואז SS מאשר SS ואז תוכנית חיטוב ?

תלוי במצב הקיים, אם אתה רזה וחסר מסת שריר ותעשה עוד חיטוב, אתה לא תראה טוב בסופו של דבר ותבזבז זמן יקר, במקום לעשות SS, להתחזק, לגדול ולעלות במשקל ואז לעשות חיטוב.

• פותח/ת השרשור
תלוי במצב הקיים, אם אתה רזה וחסר מסת שריר ותעשה עוד חיטוב, אתה לא תראה טוב בסופו של דבר ותבזבז זמן יקר, במקום לעשות SS, להתחזק, לגדול ולעלות במשקל ואז לעשות חיטוב.

אני לא רזה , זה הבקטע , זה למה אני לא יודע מה לעשות במצב הנוכחי ...

אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות, מה שאתה מרגיש. אם אתה מרגיש שאתה שמן תעשה חיטוב, אם אתה מרגיש שאתה רזה תעלה במסת השריר.

זה גם נכון, העניין העיקרי לדעתי הוא אם מפגיע לך להיות שמן.
אתה יכול להיות שמן ולעלות ולגדול במסת שריר ואז חיטוב ואתה יכול לעשות חיטוב ואז לעשות מסה ולהיות פחות שמן אבל גם עם פחות מסת שריר.
הכל תלוי מה אתה מרגיש ואם זה מפריע לך להיות שמן קצת 😃

---------- התגובה התווספה ב 12:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:22 ----------

אל תשכח שכאשר אתה באחוז שומן גבוה יחסית 18%+ אז תהיה לך כמות גדולה יותר של אסטרוגן (הורמון המין הנשי) ואי לכך תהיה לך רמה נמוכה יותר של טסטוסטרון (הורמון המין הגברי) וכך תהיה לך עבודה יותר קשה לבנות מסת שריר.
ככל שאתה באחוז שומן נמוך יותר ככה יש לך יותר טסטוסטרון מה שאומר שיש פחות אסטרוגן מה שאומר שיהיה לך יותר קל לפתח מסת שריר.

זה גם נכון, העניין העיקרי לדעתי הוא אם מפגיע לך להיות שמן.
אתה יכול להיות שמן ולעלות ולגדול במסת שריר ואז חיטוב ואתה יכול לעשות חיטוב ואז לעשות מסה ולהיות פחות שמן אבל גם עם פחות מסת שריר.
הכל תלוי מה אתה מרגיש ואם זה מפריע לך להיות שמן קצת 😃

---------- התגובה התווספה ב 12:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:22 ----------

אל תשכח שכאשר אתה באחוז שומן גבוה יחסית 18%+ אז תהיה לך כמות גדולה יותר של אסטרוגן (הורמון המין הנשי) ואי לכך תהיה לך רמה נמוכה יותר של טסטוסטרון (הורמון המין הגברי) וכך תהיה לך עבודה יותר קשה לבנות מסת שריר.
ככל שאתה באחוז שומן נמוך יותר ככה יש לך יותר טסטוסטרון מה שאומר שיש פחות אסטרוגן מה שאומר שיהיה לך יותר קל לפתח מסת שריר.

אשמח לסימוכין בעניין.
😃

• פותח/ת השרשור
טוב , משהו מפחיד.

אתמול ניסיתי לעשות ס'קוואט עם מוט ריק , ראיתי המון סרטונים של טכניקה וגם קראתי (לא המון סרטונים אבל של ריפטו הכי עזר) עשיתי בבית את הטכניקה הכל הלך מעולה אבל שהייתי בחדר כושר אני לא יודע למה כל פעם שירדתי אני כמעט נפלתי אחורה ולא הצלחתי לייצב את עצמי, ניסיתי גם לעשות עם דאמבלים והכל הלך טוב אבל משהו עם המוט אני לא יודע אני לא מצליח לעשות.

אולי זה קשור לכך שהמשקל היה קל מידי ? או שפשוט הטכניקה לא נכונה ?

[/B]

אשמח לסימוכין בעניין.
😃

מה עכשיו סימוכין באמת חח...
אני אנסה למצוא אבל לא מבטיח.

טוב , משהו מפחיד.

אתמול ניסיתי לעשות ס'קוואט עם מוט ריק , ראיתי המון סרטונים של טכניקה וגם קראתי (לא המון סרטונים אבל של ריפטו הכי עזר) עשיתי בבית את הטכניקה הכל הלך מעולה אבל שהייתי בחדר כושר אני לא יודע למה כל פעם שירדתי אני כמעט נפלתי אחורה ולא הצלחתי לייצב את עצמי, ניסיתי גם לעשות עם דאמבלים והכל הלך טוב אבל משהו עם המוט אני לא יודע אני לא מצליח לעשות.

אולי זה קשור לכך שהמשקל היה קל מידי ? או שפשוט הטכניקה לא נכונה ?

כניראה טכניקה

---------- התגובה התווספה ב 13:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

בבקשה לסימוכין!
http://www.kilogram.co.il/1085/%d7%99%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%91%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%aa-%d7%a9%d7%a8%d7%99%d7%a8/

מספר 7!
אני לא יודע איך מצאתי את זה אבל מצאתי.😃

• פותח/ת השרשור
מה עכשיו סימוכין באמת חח...
אני אנסה למצוא אבל לא מבטיח.

כניראה טכניקה

---------- התגובה התווספה ב 13:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

בבקשה לסימוכין!
http://www.kilogram.co.il/1085/ייעול-ההורמונים-לבניית-מסת-שריר/

מספר 7!
איך זה שבכל הזמן שראיתי איך בונים תפריט , לא ירדתי קצת למטה וראיתי מה הדרך הכי טובה במשקולות לעשות חיטוב , ולמה.

באמת יצאתי מטומטם, POOPOOed אתה משתמש באמת משקיע ושוב ! תודה על העזרה !
נראה לי שלפתוח אשכול זה ספאם אם אתה הכי עוזר לי, תצפה להודעות פרטיות מרובות במהלך השבוע הקרוב :D

בבקשה לסימוכין!
http://www.kilogram.co.il/1085/ייעול-ההורמונים-לבניית-מסת-שריר/

מספר 7!
משהו מוזר לי בזה, הגיוני שלאנשים עם אסטרוגן גבוה תהיה נטייה לאחוז שומן גבוה, אבל ההפך פחות ברור לי. אולי אני טועה.
משה, אתה יודע מאיזה מה- references זה הוסק? אני אשמח לקרוא.

איך זה שבכל הזמן שראיתי איך בונים תפריט , לא ירדתי קצת למטה וראיתי מה הדרך הכי טובה במשקולות לעשות חיטוב , ולמה.

באמת יצאתי מטומטם, POOPOOed אתה משתמש באמת משקיע ושוב ! תודה על העזרה !
נראה לי שלפתוח אשכול זה ספאם אם אתה הכי עוזר לי, תצפה להודעות פרטיות מרובות במהלך השבוע הקרוב :D

בכיף!
רק תגיע ל150 הודעות קודם 🤡
או שפשוט תתרום למושון שלנו 😉

---------- התגובה התווספה ב 20:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:44 ----------

למרות שהאמת זה לא ספאם כשאני חושב על זה, יש עוד אנשים שהיו שמחים להשתתף בידע.

נכון אבל -+18% שומן זה ממש לא OBESE.

בוא נגיד שאני מאוד מקווה שזה לא 😃

אבל אני מעריך שהעיקרון הוא אותו עיקרון רק שגודל האפקט קטן יותר. כלומר, אצל אותו בחור ב-18% יהיה יותר ארומטיזציה מאשר אם הוא ירד ל- 10%. האם זה אפקט משמעותי? אני לא יודע.

בוא נגיד שאני מאוד מקווה שזה לא 😃

אבל אני מעריך שהעיקרון הוא אותו עיקרון רק שגודל האפקט קטן יותר. כלומר, אצל אותו בחור ב-18% יהיה יותר ארומטיזציה מאשר אם הוא ירד ל- 10%. האם זה אפקט משמעותי? אני לא יודע.

ממה שנכתב למעלה משתמע מפורשות שהאפקט מספיק משמעותי בשביל להשפיע על היפרטרופיה בהקשר להורמונים אנדרוגנים,מה שכנראה לא ממש מדויק.

ממה שנכתב למעלה משתמע מפורשות שהאפקט מספיק משמעותי בשביל להשפיע על היפרטרופיה בהקשר להורמונים אנדרוגנים,מה שכנראה לא ממש מדויק.

אני לא יודע להגיד אם כן או לא. אני רק עניתי לשאלה של אדר (היא ביקשה מנגנון אפשרי ואיזה רפרנס בנושא).

יש עוד מיליארד רפרנסים שמראים שב % שומן גבוה יש יותר אסטרוגן ופחות טסט, יש לזה הסבר ארוך כשיהיה לי כוח וחשק אני ארשום הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית