הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע שילוב של מס' כדורים מסויימים, זה בטוח?

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
אני יודע ששילוב של מגנזיום וסידן זה לא טוב ושילוב של סידן וויטמין D זה כן טוב.
השאלה היא אם ישנם עוד שילובים שלא מסתדרים ביחד וכאילו שכן מסתדרים ביחד?

ריטלין+קלן = ?
ריטלין+יהומבין = ?
סידן+ארוחה בשרית = ?

אני שואל את כל אילו משום שאני באופן כללי לוקח ריטלין ולפי מה שהבנתי הריטלין עובד על אותם הרצפטורים שקלן עובד אבל בניגוד לקלן הריטלין מוריד את הורמון בלוטות התריס.
האם זה יהיה בטוח לקחת את שניהם ביחד?

יש עוד תוספים שרצוי להימנע מעירבובם עם תוספים\ארוחות למיניהם?

תודה לעונים!

מי אמר ששילוב של מגנזיום וסידן זה לא טוב?

ריטלין לא יעזור לכם בהורדה במשקל, תצאו מהסרט.

• פותח/ת השרשור
אני לא משתמש בריטלין כדי להוריד במשקל.
אני לוקח ריטלין בלי שום קשר לפיתוח גוף ואני רוצה לקחת קלן אז אני רוצה לדעת אם זה יהיה בטוח לקחת גם וגם, זה כל העניין.
ומגנזיום וסידן זה בסדר לקחת ביחד?
אני לא זוכר איפה קראתי אבל זה היה ממזמן שהשילוב של סידן ומגנזיום זה לא שילוב נכון משום שהם עושים פעולות מנוגדות או משהו כזה.

לא יודע איפה ומה קראת אני לא שמעתי על כך וה גם שטויות כי יש עשרות אם לא מאות מוצרים שמוכרים מגנזיום וסידן במוצר אחד.
לגבי הריטלין וקלן ההגיון אומר שלא חכם לקחת אותם ביחד כי קלן משפיע חזק על רצפטורי הבטא בצורה כזו שהוא משתק אותם ונדרש לעשות הפסקה, ברגע שתקח ריטלין שפועל על אותם הצרפטורים אתה פשוט לא תביא להם להתאושש מה שיכול לשתק אותם עוד יותר ולגרום לבעיות חמורות.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה,
כנירא שאני אצטרך להיות קצת עצבני, היפרקטיבי, לא מרוכז למשך חודש (קלן+קטוטיפן)

• פותח/ת השרשור
לא יודע איפה ומה קראת אני לא שמעתי על כך וה גם שטויות כי יש עשרות אם לא מאות מוצרים שמוכרים מגנזיום וסידן במוצר אחד.
לגבי הריטלין וקלן ההגיון אומר שלא חכם לקחת אותם ביחד כי קלן משפיע חזק על רצפטורי הבטא בצורה כזו שהוא משתק אותם ונדרש לעשות הפסקה, ברגע שתקח ריטלין שפועל על אותם הצרפטורים אתה פשוט לא תביא להם להתאושש מה שיכול לשתק אותם עוד יותר ולגרום לבעיות חמורות.

לא שכחתי אותך והינה רפרנס:

http://journals.lww.com/soilsci/Cit...n_of_Calcium_and_Magnesium_in_Soil_and.5.aspx

אין לי כח להסבר הכללי של זה אבל בגדול מה שקורה זה שיש לשני המינרלים האילו פעולות הפוכות וכאשר משלבים את שניהם אז צבע ה dye משתנה מאדום לכתום במקום לאדום לכחול.

• פותח/ת השרשור
שלחתי עליך את הכימאי של הפורום, צפה פגיעה.

מצפה בקוצר רוח 😃
ושתכאב!

---------- התגובה התווספה ב 08:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:34 ----------

כדרך אגב, זה במקרה VALE ?

valet.jpg

אתה כבר יודע על מי אני מדבר בטח 😃

לא שכחתי אותך והינה רפרנס:

http://journals.lww.com/soilsci/Cit...n_of_Calcium_and_Magnesium_in_Soil_and.5.aspx

אין לי כח להסבר הכללי של זה אבל בגדול מה שקורה זה שיש לשני המינרלים האילו פעולות הפוכות וכאשר משלבים את שניהם אז צבע ה dye משתנה מאדום לכתום במקום לאדום לכחול.

אכן הבאת רפרנס. הקשר שלו לנושא הדיון הוא זניח. אכן מדובר שם על סידן ומגנזיום. חוץ מזה אין קשר לכלום.
אני יענה לך בסיגנון אלכס (אני קורא לזה "מה היה קורה אם סוקראטס היה רוסי עצבני"): בוא תסביר לי מה קראת שם ואיך זה קשור.

• פותח/ת השרשור
אז אתה רוצה להגיד לי שאין שום קשר לרפרנס שהבאתי לבין הנושא שפתחנו בקשר לזה שלא מומלץ לקחת סידן ומגנזיום ביחד?
זה לא משנה כלל?

אני יודע שקראתי את זה באיזשהו מקור אמין, אם אני לא טועה זה היה באחד הספרים של לייל אבל אני לא בטוח אבל אני עוד אמצא את הרפרנס הזה, אני לא שוכח.

אז אתה רוצה להגיד לי שאין שום קשר לרפרנס שהבאתי לבין הנושא שפתחנו בקשר לזה שלא מומלץ לקחת סידן ומגנזיום ביחד?
זה לא משנה כלל?

אני יודע שקראתי את זה באיזשהו מקור אמין, אם אני לא טועה זה היה באחד הספרים של לייל אבל אני לא בטוח אבל אני עוד אמצא את הרפרנס הזה, אני לא שוכח.

למה אתה שואל אותי? אתה לא יכול להסביר לי מה הקשר בין הרפרנס הזה לבין מה שטענת? (שלא טענתי שהוא נכון או לא נכון , אגב)
אתה יכול להסביר לי בשלוש שורות מה כתוב שם ברפרנס ואיך זה קשור לספיגת סידן ומגנזיום?

אתה רואה אלכס, השיטה הזאת לא עובדת. הוא ברח. :(

אתה באמת מעדיף כימיה כללית/אורגנית על ביוכימיה?

• פותח/ת השרשור
אני לא ברחתי, אבל אני עוד לא עניתי כי לא מצאתי את המקום שקראתי בו את זה.
אני לא סתם מבלבל תמוח על דעת עצמי, אלא אני קראתי את זה ואם זה חשוב לי אז ז"א שקראתי את זה במקום אמין ולא במקום מטומטם.
כשאני אמצא אני אדאג להקפיץ את האשכול הזה ולתת לכם את הרפרנס.

אם היה רפרנס כזה היה לוקח לך 5 דקות למצוא אותו בפאב-מד או בגוגל. ולא היה לוקח לך כמה ימים להבין באיזה פרק של "בריאות 10" ראית את זה.
ואני עונה לך ככה כי אין דבר יותר מעצבן ממישהו שזורק שטויות ומיתוסים לאויר ו"מגבה" אותם ברפרנס שהוא לא טרח לפתוח או אפילו לתרגם את הנושא של האבסטרקט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית