יצאה פריצה לאייפון 4 !!!

• פותח/ת השרשור
לכל מי שיש לו IOS 4 אם זה 4 או 4.0.1 שינסה לשלוח אלי הודעה פרטית דרך האייפון ויגיד לי עם הדפדפן קורס לו או לא.

אין גירסה 1.2 ל NORTH AMERICA פרוץ יש רק 1.1 וזה לא ל IOS4
התקנתי את ה NEVIGON המסריח הזה

יש אחד שנקרא TOM TOM אם אני לא טועה, גם נחשב למעולה, תנסה ( TomTom U.S. & Canada)

---------- התגובה התווספה ב 11:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:12 ----------

משה ניסיתי פעמיים לשלוח לך הודעה, הדפדפן קרס לי בשניהם

---------- התגובה התווספה ב 11:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:16 ----------

בנתיים יש לי את הבעיה של המסך הסגול

• פותח/ת השרשור
אז הבעיה ב IOS4 כי ב 3.1.3 הפורום עובד טוב, מעניין אם זה בעיה של APPLE או VB.
בכל מקרה יצא תיקון לסידייה לגבי MMS ו FACETIME זה תוקן

comex
Update is up thanks to @saurik. To fix the FaceTime/MMS problem, just open Cydia and upgrade when prompted.

לגבי המסך הסגול, לך ל SETTINGS --> SAFARI תמחק את כל ההיסטורי, קאש, קוקיז, תעשה ריסט לטלפון ותנסה שוב.

אז הבעיה ב IOS4 כי ב 3.1.3 הפורום עובד טוב, מעניין אם זה בעיה של APPLE או VB.
בכל מקרה יצא תיקון לסידייה לגבי MMS ו FACETIME זה תוקן

comex
Update is up thanks to @saurik. To fix the FaceTime/MMS problem, just open Cydia and upgrade when prompted.

לגבי המסך הסגול, לך ל SETTINGS --> SAFARI תמחק את כל ההיסטורי, קאש, קוקיז, תעשה ריסט לטלפון ותנסה שוב.
עשיתי ריסטור לגמרי, ניסיתי שרת אחר וכרגע זה מתקין לי

---------- התגובה התווספה ב 11:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:27 ----------

יש מאמר מפורט עם כל השטויות שאני יכול לשחק כדי לראות את כל הפונקציות החדשות של הגרסא החדשה?

לי יש כרגע IPHONE 3GS עם גרסא 3.1.2 הכל פרוץ ועובד טוב עם UNLOCK אני די מפחד כרגע לעדכן ל4.0 ואז להתחיל להסתבך איתו גם כי האייפון נקנה מארצות הברית ואז אני יצריך SIM של AT&T כדי לאקטב אותו.. וגם כי אני רואה שיש מלא בעיות איתו כרגע..

מה אתם אומרים כדאי לחכות קצת?
במילא אין שינויים משמעותיים בגרסאות חוץ מהמולטי טסקינג שכרגע לא כל כך מעניין אותי..

• פותח/ת השרשור
עשיתי ריסטור לגמרי, ניסיתי שרת אחר וכרגע זה מתקין לי

---------- התגובה התווספה ב 11:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:27 ----------

יש מאמר מפורט עם כל השטויות שאני יכול לשחק כדי לראות את כל הפונקציות החדשות של הגרסא החדשה?
יש לך באתר של אפל. בגדול אין שום דבר חדש לאייפון 3G/S חוץ ממולטיטסקינג ושאפשר לשים אפליקציות בסיפריות.

לי יש כרגע IPHONE 3GS עם גרסא 3.1.2 הכל פרוץ ועובד טוב עם UNLOCK אני די מפחד כרגע לעדכן ל4.0 ואז להתחיל להסתבך איתו גם כי האייפון נקנה מארצות הברית ואז אני יצריך SIM של AT&T כדי לאקטב אותו.. וגם כי אני רואה שיש מלא בעיות איתו כרגע..

מה אתם אומרים כדאי לחכות קצת?
במילא אין שינויים משמעותיים בגרסאות חוץ מהמולטי טסקינג שכרגע לא כל כך מעניין אותי..

ל 3GS יש UNLOCK של Ultrasn0w זה מובנה בסידייה, השאלה מה יקרה באמת עם הסים קארד של AT&T. בגדול אין מה לחכות לא יצא דברים חדשים, יצא רק UNLOCK לאייפון 4 עוד כמה שבועות וזהו.

יש לך באתר של אפל. בגדול אין שום דבר חדש לאייפון 3G/S חוץ ממולטיטסקינג ושאפשר לשים אפליקציות בסיפריות.

ל 3GS יש UNLOCK של Ultrasn0w זה מובנה בסידייה, השאלה מה יקרה באמת עם הסים קארד של AT&T. בגדול אין מה לחכות לא יצא דברים חדשים, יצא רק UNLOCK לאייפון 4 עוד כמה שבועות וזהו.
לפי מה שהבנתי, ל3GS כמעט יש את כל האפשרויות של אייפון 4, ל3G יש פחות

אז תכלס לא שווה לעדכן
אני מעדיף להישאר במצב הזה שהכל עובד בלי בעיות..

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי, ל3GS כמעט יש את כל האפשרויות של אייפון 4, ל3G יש פחות
3G פשוט יותר איטי מ 3GS סה"כ אותו דבר בדיוק.
לאייפון 4 יש את iMovie (שאפשר להתקין ב 3G/S אבל אתה לא יכול לייצא סירטון ב 720P)
אין לאייפון 3G/S את ה FACETIME שזה עובד רק עם מצלמה קידמית שיש רק באייפון 4
הא כן, אתה יכול להוריד את ה iBooks שזה כמו קינדל
סה"כ זה זהה.

^ melamed אין מה לפחד זה שטויות, אתה לא רוצה לא צריך
ההבדל לא כזה גדול אבל זה דיי מהיר ונחמד

• פותח/ת השרשור
יצא פריצה להפוך את אייפון 4 לסים פרי! (פתוח לכל הרשתות, רק שאם אתם משדרגים גירסה תדאגו לסים מקורי מהיצרן או משהו כזה)

We’re happy to tell you that our ultrasn0w carrier unlock now supports the iPhone4!
Version 1.0-1 of ultrasn0w works for:

• iPhone4 baseband 01.59
  • 3G/3GS basebands 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01 and 05.13.04
(If ultrasn0w doesn’t show when you search Cydia, add the repo: repo666.ultrasn0w.com)
For comments or questions, please use the comments section below.
Enjoy!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית